δεν είναι και ότι καλύτερο!
..........και τα μυαλα στα καγκελα. Εχω και μαγνητακι "μπαμπα μη τρεχεις" στο ταμπλο![]()
Μωρέ ας με κυνηγάγανε κι εμένα έτσι και ας πέθαινα... αλλά να προλάβαινα να χουφτώσω και λίγο!!! ΑΑααααχαχαχχαχ
Θάνο μπράβο ρε για τα χοντρά clear windows της Ιθάκης... να δω θα τα ραγίσουν κι αυτά ρε τα υγρά (ο θεός να τα κάνει ) ορισμένων;
Θάνο θα εξέχουν από το body της ιθάκης;
Ναι μαλλον λιγο 0.5
Να δεις οτι θα αρχίσουν ορισμένοι να λένε οτι είναι χοντρό!!!
Τέλος πάντων. Όλα τα χατήρια τους κάνει ο Θάνος. Χαράς το κουράγιο του.
Παίδες πάω για ύπνο γιατι αύριο εχω τα παληκαρια πάλι στο σιμουλατορ. Καλο βράδυ σε όλους
γεια σε ολα τα παιδια,σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος,επιτελους καταφερα να δωσω παραγγελια στον βασιλη για το just,πανω απο 1 χρονο εψαχνα να αγορασω μηχανικο gg και ολο στο τσακ την εχανα την παραγγελια,περιμενω πως και πως να το δουλεψω μια και ειναι η πρωτη φορα,οσο για τα σπασμενα clear ενα καταφερα να το διαλυσω οταν εβαλα banana atmos σε ενα τανκακι του κυρ φανη,μιλαμε το εκανε κομματια αυτο το αρωμα!!!!
να εισαι καλα θανο και να συνεχισεις να μας κανεις χαρουμενους με τις δημιουργιες σου!!!!!καλο βραδυ παιδια σε ολους και βεβαια θα βγαλω φωτο στελιο.....Μπραβο ρε Γιαννη! Καλοριζικο αδερφε![]()