Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΉΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ......ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΑΣ.....

johnny

σωστος !εγω ασχολουμαι με την γυναικα μου αλλα μολις κοιμηθει και αυτη ειναι η καλυτερη μου !!!!!! εκει να δεις σεταρισματα !
τωρα οσο αφορα ολο το κονε εμενα τα ξερει ολα , απλα που και που κανα δωρακι και ολα κομπλε !!

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Εδώ τα ribbon και το νέο clear

Γιάννη Α καλώς ήρθες στη παρέα μας
Γιάννη Λ καλοάτμιστο το JustGG
Καμμά 40ια Γιάννηδες μείνανε για την ομάδα :laugh:

Καλησπέρααα σε όλη τη GGκοπαρέα :toast:

Θανάση μου αρέσει που σε ολο το βίντεο δεν βλέπει κανείς τίποτα και αφού τελέιωσες με ολα πας και μου φτιάχνεις την κάμερα
να δείχνει σωστά :laugh::laugh::laugh:

Εσένα για βίντεο και το Ζαντο για φωτογράφο γαμώ της ομάδες, αφού σκέφτονται να σας πάρουνε στο Hollywood. :laugh::laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Μην με παλαβωνετε τωρα....just θα εχω αυριο,βασιληηηηηη εφυγε;πηνελοπιτσα εχω,οδυσσεα εχω,ιαττυ πηρα πριν 10 μερες...μην ακουω για ιθακες.....αν με πεταξει η γυναικα εξω θα φορτωθω στο σπιτι καποιου απο εσας

Γιάννη εννοείτε οτι έφυγε, ετσι νομίζω τουλάχιστον :laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Η πρωτη επιλογη ειναι Ιθακη ευκολα Σακη. Στον Iatty πας για την τρελλη λεπτομερεια του καπνου και της γευσης. Αλλα δεν ξεκινας με Iatty σιγουρα

Παιδιά αυτή είναι ιστορική στιγμή !!! πρέπει να περαστεί στα πρακτικά !!!:laugh:
Ο Imeo παραδέχτηκε τον IATTY ! ειλικρινά αν δεν το διάβαζα δεν θα το πίστευα.
Δεν ξέρω τι εχω πάθει σήμερα αλλα θέλω να τον πειράξω. :p

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Γυναικες που γκρινιαζαν στους αντρες τους να μην αγορασουν αλλα Τζιτζια :D

ArticleImage_67074-jpg.jpg

χαχαχαχα Στέλιο εγω αυτό θέλω να το κάνω στον Θανάση μόλις ανακαλύπτει κάτι καινούριο για να μην ανακοινώνει τίποτα στο ECF !!! :laugh:

Μόλις θα με πάιρνει τηλ. και θα μου λέει αδερφέ έφτιαξα το τάδε και παίζει τρελά... θα τον κουκουλώνω :p

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Γιαννη δεν τα λες καλα, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ειναι :)

H Ομαδα Θανασης και Βασιλης κοντευουν να φτασουν και τον ΘΡΥΛΟ, ο Πακης να χασει κανα κιλο ακομα και το πηραν το πρωταθλημα :laugh:

Ευχαριστούμε πολύ Στέλιο,
ο Πάκης έχει χάσει πολλά κιλά Στέλιο.
να σου πει ο Θάνος που τον είδε

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
καλημερα παιδια.βασιλη για τις φοτο μου ειμαι περηφανος.ολοι τις σχολιαζουν και με αρεσει.αν ηταν τελειες σαν του καπτεν θα ξεχνιωντουσαν γρηγορα,ενω τις δικες μου τις θυμουνται.χαχαχαχαχαχαχαχαχα

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Θανάση μου αρέσει που σε ολο το βίντεο δεν βλέπει κανείς τίποτα και αφού τελέιωσες με ολα πας και μου φτιάχνεις την κάμερα
να δείχνει σωστά :laugh::laugh::laugh:

Εσένα για βίντεο και το Ζαντο για φωτογράφο γαμώ της ομάδες, αφού σκέφτονται να σας πάρουνε στο Hollywood. :laugh::laugh:

αααααααααααααααααχαχαχαχχαχχααααααααααα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΤ!!!!!!!!!
Αν και άκεφος μου έφτιαξες το κέφι ρε βασίλη :laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα σε ολα τα παιδιά,
ο ειδικός πράκτορας Στέλιοςςς που έχει χαθεί ??

Στέλιο εχθές πούλησα τις δυο κασετίνες σου με ολα τα GG μέσα, πολύ ευχαριστημένος ο πελάτης. :p

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
ελα να κανουμε ενα μαλμπορακι με τον καφε παρεα βασιλη.

Μάκη άνετα αδερφέ !
Αν και δεν ξέρω αν σου εχουν πει, κάνω 3 την ημέρα και είμαι πλεον clean :laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
αααααααααααααααααχαχαχαχχαχχααααααααααα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΤ!!!!!!!!!
Αν και άκεφος μου έφτιαξες το κέφι ρε βασίλη :laugh:

δες και το αλλο ποστ να σου ξανα φύγει :laugh::laugh:
Στέλιο εχθές πούλησα τις δυο κασετίνες σου με ολα τα GG μέσα, πολύ ευχαριστημένος ο πελάτης.

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα σε ολα τα παιδιά,
ο ειδικός πράκτορας Στέλιοςςς που έχει χαθεί ??

Στέλιο εχθές πούλησα τις δυο κασετίνες σου με ολα τα GG μέσα, πολύ ευχαριστημένος ο πελάτης. :p

δες και το αλλο ποστ να σου ξανα φύγει :laugh::laugh:
Στέλιο εχθές πούλησα τις δυο κασετίνες σου με ολα τα GG μέσα, πολύ ευχαριστημένος ο πελάτης.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... OK... δεν πειράζει αδερφέ.
Έλεγα να πάω να βρίσω τον Bishop που έκανε review την αντιγραφή του Αχιλλέα, αλλά τώρα μάλλον λέω να πάω να του δείξω τον πρωτότυπο και μετά να το βάλω για πούλημα :laugh:

Και αφού δεν τον έχει και κανένας... να τον βγάλω παραγωγή να πάρω τα λεφτά μου πίσω ρε :evil:
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο προσεκτικά.... λέω να βγει "Achilles by steliosss" :pervy::pervy::pervy::pervy:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
αφου δεν μπορεσες να πουλησεις το αμαξι του βασιλη δεν κανεις τιποτα.χαχαχαχαχαχα.

Tην επόμενη φορά που θα έρθεις θα σε μεταφέρω με κάρο και θα κοιμηθείς στο χαλάκι της εξώπορτας μαζί με τις γάτες :2cool:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
αφου δεν μπορεσες να πουλησεις το αμαξι του βασιλη δεν κανεις τιποτα.χαχαχαχαχαχα.

Δεν είσαι ενήμερος Μάκη την merceda την είχα βάλει στην κλήρωση στα εγκαίνια :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Δεν είσαι ενήμερος Μάκη την merceda την είχα βάλει στην κλήρωση στα εγκαίνια :laugh:

Εδώ στη Ελλάδα την λένε "Μερσεντέ"... σταμάτα να παραπληροφορείς!!!

Υ.Γ. Την πάτησα... και ο Αχιλλέας μέσα στις κασετίνες ήταν :(

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida

ειμε ενημερος βασιλη.χαχαχαχαχαχαχαχα.αλα δεν πουληθηκε.σαραβαλο θα ηταν μαλον.αχχαχαχαα

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... OK... δεν πειράζει αδερφέ.
Έλεγα να πάω να βρίσω τον Bishop που έκανε review την αντιγραφή του Αχιλλέα, αλλά τώρα μάλλον λέω να πάω να του δείξω τον πρωτότυπο και μετά να το βάλω για πούλημα :laugh:

Και αφού δεν τον έχει και κανένας... να τον βγάλω παραγωγή να πάρω τα λεφτά μου πίσω ρε :evil:
Και τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο προσεκτικά.... λέω να βγει "Achilles by steliosss" :pervy::pervy::pervy::pervy:

Μετά θα στον αντιγράψω εγω και θα πουλήσει καλύτερα ο δικός μου, και ξέρεις γιατί ε ?
επειδή θα τον βγάλει ο Ζαντος φωτό και ο θανάσης βίντεο :laugh::laugh:

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread