Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε μπας και εχεις κανα τετοιο στα "CNC" και μας το παιζεις οτι δουλευεις σκληρα ;;;;;;;; ;)

olufy-459x225.jpg

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
καθε φορα (δηλ σχεδον καθε μερα), καθε νεο κομματι το κοιταζω για να δω αν ταιριαζει με ολα τα υπολοιπα πριν μπει στην παραγωγη Στελιο. Ειδικα τωρα που εχω πολλα να φτιαξω, οι μηχανες βγαζουν απο 1-2 κομματια την ημερα, οποτε πρεπει να βρισκομαι εκει μονιμα. Τα gg εχουν πολλα κομματια οπως ξερεις.
Καλα ρε φιλαρακο τι κανεις στα cnc μονα τους δεν ειναι προγραμματισμενα να κοβουν;

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ρε μπας και εχεις κανα τετοιο στα "CNC" και μας το παιζεις οτι δουλευεις σκληρα ;;;;;;;; ;)

olufy-459x225.jpg

Μου αρεσει που ο διπλανος περπαταει με σκυφτο το κεφαλι. Μαλλον ντρεπεται να κοιταξει. Εγω παντως θα την καρφωνα μονιμα και ξεδιαντροπα :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Που θα μου πας δε θα κανονισουμε κανα καλοκαιρι να παμε ολοι μαζι καπου πριν πουρεψουμε ολους διολου και θα κλαψει καθε πικραμενος. Το Βασιλη με speedo θελω να δω και τιποτα αλλο :laugh:

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Απο φιλο δημοσιογραφο αντικειμενικο.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι μου προκαλεί τεράστια έκπληξη που μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ανέχεται για πρόεδρο τον Αλαφούζο και δεν έχει εναντιωθεί ακόμα, η δήλωση : "Άλλες φορές κερδίζεις δίκαια, άλλες φορές χάνεις άδικα" είναι όλα τα λεφτά Το να κερδίσει ο ΠΑΟ άδικα ή να χάσει δίκαια... δεν γίνεται (όχι επί Αλαφούζο έστω). Τί να πείς ? Κάποτε οι Παναθηναϊκοί έβριζαν τον Τζίγκερ για παίχτες όπως ο Βύντρα και τώρα λενε "Αν είχαμε τον Βύντρα, παιχταράς, αλλά με τί λεφτά να έρθει?". Φοβερά πράγματα. Θεωρώ ότι διασύρει με τις δηλώσεις και τις πράξεις του μια τεράστια ομάδα. Αντικειμενικότατα.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα Μακη, δυστυχος σημερα ξυπνησα στις 6 το πρωι γιατι πηγα ενα φιλο μου νοσοκομειο για μια επεμβαση που ειχε να κανει και ετσι δεν εχω προλαβει ακομη. Το υπολοιπο της ημερας ομως θα ειμαι αραχτος.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ καθαρησε χθες, μπραβο. Αντε σας περιμενουμε στο Καραισκακη :toast:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
καθε φορα (δηλ σχεδον καθε μερα), καθε νεο κομματι το κοιταζω για να δω αν ταιριαζει με ολα τα υπολοιπα πριν μπει στην παραγωγη Στελιο. Ειδικα τωρα που εχω πολλα να φτιαξω, οι μηχανες βγαζουν απο 1-2 κομματια την ημερα, οποτε πρεπει να βρισκομαι εκει μονιμα. Τα gg εχουν πολλα κομματια οπως ξερεις.
καλα κανεις θανο γιατι κακα τα ψεματα αν δεν εισαι απο κοντα αστα να πανε....θα βγουν ξανα οδυσσεας και ιαττυ;γιατι εχω ενα φιλο και μου τραβαει τα δικα μου απο τα χερια....:p καλημερα σε ολη την παρεα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread