Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν θα μου λυσει το συγκεκριμενο προβλημα αλλα θα μου λυσει καποια άλλα σιγουρα Σακη
Σακη εσενα δε σε φοβαμαι θα τη βρεις τη λυση.Κοιτα ενα ξανθο 2μετρο πλασμα εξ πρωην Σ. Ενωσης ,θα σε ξελαμπικαρει αμμεσα!
Εκει να δεις πως τα λυνεις ολα!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ξερεις γιατι τα επετρεψαν Στελιο? Διοτι εβαλαν φορο 6%. Μολις μπηκε ο φορος ολα εγιναν νομιμα και υγειινα.

Κουναω το κεφαλι μου πανω κατω οπως παντα
Περιμένοντας να πάει 9... το έριξα στο διάβασμα!

ΝÎ.ος νόμος για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Ιταλία - NEWS247

Όποιος επιθυμεί από σήμερα θα μπορεί να καπνίζει ηλεκτρονικά τσιγάρα με ατμό, σε καφέ μπαρ, εστιατόρια, χώρους εργασίας, κινηματογράφους και δημόσια μέσα μεταφοράς. :)

Άντε σιγά-σιγά και στα δικά μας!

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Ξερεις γιατι τα επετρεψαν Στελιο? Διοτι εβαλαν φορο 6%. Μολις μπηκε ο φορος ολα εγιναν νομιμα και υγειινα.

Κουναω το κεφαλι μου πανω κατω οπως παντα

Δεν το ήξερα αυτό!!!!!!! Δεν το ανέφερε κανένας όμως, τουλάχιστον δεν το διάβασα εγώ :unsure:

imeogoodforyou.gif

Καλημέραααααααααααα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αν θυμασαι πριν ενα ετος, ειχα αναφερει οτι μολις μπει φορος ολα θα πανε καλα Στελιο. Τα βλεπεις? Παντα ετσι δεν γινοταν?

Η πληροφορια για τον φορο δεν εχει ακομη δημοσιοποιηθει αλλα θα γινει και αυτο συντομα

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Mάλιστα...
Και το κακό δεν είναι μόνο ο φόρος 6%... είναι το ότι θα μπορούν μετά όποτε γουστάρουν να τον ανεβάσουν :grr:

Τσιμουδιά λοιπόν.
Εδώ στην Ελλάδα είναι και ικανοί να τον πάνε και 23% οι ανεγκέφαλοι!!

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Καλημερα σε ολους. Δυσκολη η σημερινη μερα, αλλα θα την παλεψουμε.. Τελος παντων..Ολα καλα..

Στο θεμα μας:p
Αυτο γραφτηκε στο ελληνικο φορουμ e-kapnisma

"Θα ελεγα αυτο δεν ειναι απολυτο.Για παραδειγμα σημερα προσπαθησα με εναν φιλο να βαλουμε τον ABOS SS χωρις τον ρυθμιστη αερα στο just gg και σταματουσε στα 2 τελευταια πασα,ενω η γνησια ithaka κουμπωνε τελεια.
Οποτε..........οτι δινεις παιρνεις και οι απαιτησεις σου φτανουν ως ενα σημειο σε συγκριση με του γνησιου που ειναι 100% για το τι ζητας. "

"Να διαφωνησω στο οτι ειναι ιδια. Οπτικα ναι τα υλικα χαμηλης ποιοτητας και παχους . Ναι ατμιζουν το ιδιο ισως και καλυτερα . Δεν ειναι αποτρεπτικα ομως και πιστευω οτι μετα τον κλονο πας στο γνησιο εφοσον σε καλυψει ατμιστικα."

"Εδω οι γερμανοι μας εχουν αντιγραψει σε ολα(δες μιζες-δε μπορουν να κανουν κυβερνση)οΙΜΕΟ θα τους ξεφευγε....... εχω τον ABOS SS ο ρυθμιστης αερα δε κουμπωνει καλα και στο roller εχω και γω και συμφωνω απολυτα με το παραπανω φιλο μαζευω χρηματα για να παρω την ΙΘΑΚΗ"

Αυτα τα λιγα

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Πρωτότυπα και ιμιτασιόν απαντηση#419#

Ωραία και ενδιαφέροντα όσα διάβασα, όμως μήπως θα πρέπει να εστιάσουμε στο "Πρωτότυπα και ιμιτασιόν" σχετικά με το άτμισμα?
Μήπως επίσης θα πρέπει να δούμε λίγο πιο σοβαρά το "τι" SS είναι πχ το μοντ των Ελλήνων κατασκευαστών και τί SS είναι το φωτοαντίγραφο πχ της fasttech?
Ότι χρειάζονται άλλα μηχανήματα τα μέν και άλλα τα δε για μα παραχθούν?
Ότι άλλο το 303 ατσάλι και άλλο το 316?

Το ξαναλέω, παιδιά... Είναι πράγματα που όλη μέρα στο στόμα μας τα βάζουμε, και στα χέρια μας τα κρατάμε.

Φαντάζεστε τον χειρούργο της δική σας εγχείρησης να χρησιμοποιεί εργαλεία από 303 ατσάλι? :)) αγορασμένα από fasttech ? :idiot1: :laugh1: ( ξέρω... Τραβηγμένο το παράδειγμα!!! :tongue_smilie:)

Γιατί άραγε όσο και να έχω καθαρίσει, βράσει, τρίψει το κλώνο του Οδυσσέα που έχω, πάλι ξινίλα μου βγάζει στο υγρό?
Γιατί όταν τον παράτησα με υγρό μέσα του το υγρό σε 3-4 μέρες άλλαξε χρώμα ? (κοκκινωπό)
Γιατί το ίδιο συνέβη και σε άλλο ατμοποιητή κλώνο που έχω? :dontknow:

Τη στιγμή που ατμοποιητής με 306 ατσάλι που έχω με ίδιο υγρό μέσα του, εδώ και δυο βδομάδες το υγρό ΟΥΤΕ άλλαξε χρώμα ΟΥΤΕ τώρα μόλις που τον δοκίμασα μου έδωσε άλλη γεύση?

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Παιδια οταν παιρνεις ενα ατομιζερ σαν την Ιθακη και την κοπιαρης με γνωμονα πως μπορω να κοψω εξοδα και να την κανω να "φαινεται" ιδια αλλα να την βγαλω στο 1/5 της τιμης δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ατμιζει τα ιδια, ποσο δε καλυτερα :laugh::laugh:. Μην τρελαθουμε. δεν ειναι μαλακας ο Θανος, αν εβγαινε στο 1/5 της τιμης θα το εκανε

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Σας εχω πει οτι μας εχουν gαμισει στη δουλεια, γυρισα στις 8 το πρωι απο Βομβαι και εφυγα το ιδιο βραδυ στις 9 για Σανγκαι. Μακη το ιντερνετ εδω στη Σανγαι μαμιεται αδελφε, προσπαθω να σε παρω σκαιπ και δεν μπορω. ΟΟVOO δεν μπορω να μπω καν, γραψε λαθος μπηκα με τρο τηλεφωνο και δεν εισαι μεσα ωρε

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread