Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Σας εχω πει οτι μας εχουν gαμισει στη δουλεια, γυρισα στις 8 το πρωι απο Βομβαι και εφυγα το ιδιο βραδυ στις 9 για Σανγκαι. Μακη το ιντερνετ εδω στη Σανγαι μαμιεται αδελφε, προσπαθω να σε παρω σκαιπ και δεν μπορω. ΟΟVOO δεν μπορω να μπω καν, γραψε λαθος μπηκα με τρο τηλεφωνο και δεν εισαι μεσα ωρε

Στέλιο σταμάτα να μπαινοβγαίνεις στο oovoo... ζαλίστηκα :laugh:
Πρόσεξε αδερφέ μην νευριάσεις γιατί έτσι ήταν το internet όταν είχα τη γυναίκα μου νοσοκομείο και δεν μπορούσα συνδεθώ!!!
Παραλίγο να σπάσω το netbookάκι εκείνη τη μέρα:evil:

Είμαστε νοερά μαζί σου αδερφέ, κι'εγώ και τα άλλα τα παιδιά εδώ.
Σε φανταζόμαστε καλά και σ'αγαπάμε και ας πηγαίνεις συνέχεια στους κινέζους για να παίρνεις φθηνούς κλώνους αααααχαχαχαχαχαχαχχαα :p

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Καλημερα σε ολους. Δυσκολη η σημερινη μερα, αλλα θα την παλεψουμε.. Τελος παντων..Ολα καλα..

Στο θεμα μας:p
Αυτο γραφτηκε στο ελληνικο φορουμ e-kapnisma

"Θα ελεγα αυτο δεν ειναι απολυτο.Για παραδειγμα σημερα προσπαθησα με εναν φιλο να βαλουμε τον ABOS SS χωρις τον ρυθμιστη αερα στο just gg και σταματουσε στα 2 τελευταια πασα,ενω η γνησια ithaka κουμπωνε τελεια.
Οποτε..........οτι δινεις παιρνεις και οι απαιτησεις σου φτανουν ως ενα σημειο σε συγκριση με του γνησιου που ειναι 100% για το τι ζητας. "

"Να διαφωνησω στο οτι ειναι ιδια. Οπτικα ναι τα υλικα χαμηλης ποιοτητας και παχους . Ναι ατμιζουν το ιδιο ισως και καλυτερα . Δεν ειναι αποτρεπτικα ομως και πιστευω οτι μετα τον κλονο πας στο γνησιο εφοσον σε καλυψει ατμιστικα."

"Εδω οι γερμανοι μας εχουν αντιγραψει σε ολα(δες μιζες-δε μπορουν να κανουν κυβερνση)οΙΜΕΟ θα τους ξεφευγε....... εχω τον ABOS SS ο ρυθμιστης αερα δε κουμπωνει καλα και στο roller εχω και γω και συμφωνω απολυτα με το παραπανω φιλο μαζευω χρηματα για να παρω την ΙΘΑΚΗ"

Αυτα τα λιγα

Αυτός είναι ο Στάθης, που με γνήσιο just gg προσπαθούσε να βάλει abos clone, αλλά δεν κουμπωνε.
Μετά δοκιμάσαμε με τη γνήσια στο δικό μου και το είδε live το παλικάρι, το Σάββατο το πρωί σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που πίναμε καφέ.
Οπότε, προς τιμήν του έγραψε αυτό που είδε live.
Ρε μικρός που είναι ο κόσμος. ...

johnny

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ακριβως ετσι Στελιο. Επισης, τα μεταλλα ειναι χρηματιστηριακα προιοντα και κοστιζουν σχεδον το ιδιο παντου. Επομενως ή θα βαλεις σκαρτο μεταλλο σαν εκεινο που ειχα καποτε αγορασει και το πεταξα μαζι με τα κομματια που ειχα φτιαξει (παλια Πηνελοπη αν θυμαστε οπου σκουριαζε μολις την επαιρνες μαζι σου στη θαλασσα και ευτυχως μονο 2-3 κομματια πηγαν σε πελατες), η θα την φτιαξεις χωρις ποιοτικο ελεγχο και τα κομματια δεν θα βιδωνουν ολα μεταξυ τους διοτι δεν εδωσες χρημα και χρονο σε ελεγχο.

Και για να δεις ποσο φτηνα πουλαω τις gg κατασκευες γι αυτο που πραγματικα ειναι, δες τις τιμες για προιοντα που δεν αγγιζουν την Ιθακη για παραδειγμα ουτε στο 1/10 των δυνατοτητων της
Παιδια οταν παιρνεις ενα ατομιζερ σαν την Ιθακη και την κοπιαρης με γνωμονα πως μπορω να κοψω εξοδα και να την κανω να "φαινεται" ιδια αλλα να την βγαλω στο 1/5 της τιμης δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ατμιζει τα ιδια, ποσο δε καλυτερα :laugh::laugh:. Μην τρελαθουμε. δεν ειναι μαλακας ο Θανος, αν εβγαινε στο 1/5 της τιμης θα το εκανε

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Είμαστε νοερά μαζί σου αδερφέ, κι'εγώ και τα άλλα τα παιδιά εδώ.
Σε φανταζόμαστε καλά και σ'αγαπάμε και ας πηγαίνεις συνέχεια στους κινέζους για να παίρνεις φθηνούς κλώνους αααααχαχαχαχαχαχαχχαα :p

Και χαρηκα προς στιγμη οτι θα μου ελεγες κατι ωραιο μαρη μπαμπογρια. :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread