Καλησπέρα και καλή βδομάδα στη Τζιτζι παρέα και στους Τζιτζι Έλληνες του εξωτερικού
καλημερααααααα.μαστιγωμα ριξε μας θανο.τα engraving μονο μην πειραξεις.χαχαχαχαχα.εγω αιτουμαι δικαιολογιση απουσιων μου εως το τελος του μηνα γιατι με την δουλεια στο φραγμα παω πιπα-κωλο.απο τις 3 τα χαραματα φευγω για δουλεια μεχρι τις 11 το αλο βραδυ.
Αδερφέ με έσωσες!!!... Θα στείλω τη γυναίκα μου και ρίχτης όσο θες ααααχαχχαχαχαχχα
Τα engraving;;; Οχιιιιιιιιιιι
Πάρε το κουμπί αμα θες που πρέπει να το αλλάξω ούτως ή άλλως.
Εδώ είμαστε ρε Θάνο.
Μπορεί να μη μπαίνουμε πλέον όπως πριν... αλλά εδώ είμαστε always... (οχι οι σερβιέτες ) χαχαχαχχαα
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολα τα κοπροσκυλα,με το που εριξε απειλη ο θανασης σκασατε μυτη ολοι ε;αχαχαχααχα βουρδουλα που θελετε.....
Τις προαλλες μου λεγατε οτι ειμαι συνεχεια στο forum και δεν κανω δουλεια. Τωρα που αποφασισα να κανω δουλεια, μου λες οτι λειπω. Εγω φταιω tωρα?![]()
Ετσι θελουν αχαχαχα,απο την μια σου λενε οτι χαθηκες εσυ απο την αλλη θελουν και πραγματακια να βγαλεις,πες τους ρε θανο οτι η μερα εχει 24 ωρες και οχι 36Γιαννη, θελουν απειλη τα καθαρματα. Τα βλεπεις? Εγω φταιω τωρα να βαλω τις φωνες?
Τι να σου κανω ρε παλληκαρι σε συνηθησαμε και μας λειπεις τωρα.
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Δεν είχα καθόλου χρόνο α μπω λόγο δουλειάς και πολλά τρεξίματα με τον πατέρα μου για νοσοκομεία και γιατρούς.
Τα πράγματα είναι όμως κάπως καλύτερα τώρα.
Είχε έρθει και ο Θάνος το Σάββατο το έπαιξε τσαμπουκάς επειδή πήρε καινούριο τηλέφωνο και έβριζε το δικό μου του έριξα δυο τρεις και μετά ηρέμησε και έγινε πάλι γαμώ τα παιδιά.
O Στελιοςςςςςςς ο spiderman kai babis πατεντας είχαν έρθει και αυτοί κάναμε ωραία κουβεντούλα και ολα καλά,
μάκη ο στέλιος σε έθαωε κανονικά να το ξέρεις αδερφε ! χαχαχ
Και τι δεν θα έδινα να δω την έκφραση που θα πάρει όταν το διαβάσειχαχαχα
Θάνο ελα να πάρεις το αίμα σου πίσω αδερφέ !!!
Πολλά φιλιά σε όλους.