Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ωχ, αρχισαμε τις δικαιολογιες:laugh:
καλημερααααααα.μαστιγωμα ριξε μας θανο.τα engraving μονο μην πειραξεις.χαχαχαχαχα.εγω αιτουμαι δικαιολογιση απουσιων μου εως το τελος του μηνα γιατι με την δουλεια στο φραγμα παω πιπα-κωλο.απο τις 3 τα χαραματα φευγω για δουλεια μεχρι τις 11 το αλο βραδυ.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μου φαινεται οτι σου εδωσα ιδεα χωρις να το θελω ρε γαμωτο! φτου, φτου!!
Αδερφέ με έσωσες!!!... Θα στείλω τη γυναίκα μου και ρίχτης όσο θες ααααχαχχαχαχαχχα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
τι να το κανεις το να εισαι παρον αλλα να μην συμμετεχεις αδερφε? Ειναι σαν να λες οτι αγαπας τη γυναικα σου και μην της το λες ποτε. Θα σε σκισει οπως καταλαβαινεις:laugh:
Τα engraving;;; Οχιιιιιιιιιιι
Πάρε το κουμπί αμα θες που πρέπει να το αλλάξω ούτως ή άλλως.

Εδώ είμαστε ρε Θάνο.
Μπορεί να μη μπαίνουμε πλέον όπως πριν... αλλά εδώ είμαστε always... (οχι οι σερβιέτες ) χαχαχαχχαα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Τις προαλλες μου λεγατε οτι ειμαι συνεχεια στο forum και δεν κανω δουλεια. Τωρα που αποφασισα να κανω δουλεια, μου λες οτι λειπω. Εγω φταιω tωρα?:laugh:
Θανο τις πιο πολλες απουσιες τις εχεις παρει εσυ αδελφε, μαλλον θα στειλω καμια 2μετρη να σου ριξει κανα μαστιγωμα

Μακη δε πας να φτιαξεις κανα φραγμα και στου σπαιντερμαν να μη πνιγει

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Γιαννη, θελουν απειλη τα καθαρματα. Τα βλεπεις? Εγω φταιω τωρα να βαλω τις φωνες?
Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολα τα κοπροσκυλα,με το που εριξε απειλη ο θανασης σκασατε μυτη ολοι ε;αχαχαχααχα βουρδουλα που θελετε.....

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Τις προαλλες μου λεγατε οτι ειμαι συνεχεια στο forum και δεν κανω δουλεια. Τωρα που αποφασισα να κανω δουλεια, μου λες οτι λειπω. Εγω φταιω tωρα?:laugh:

Τι να σου κανω ρε παλληκαρι σε συνηθησαμε και μας λειπεις τωρα.

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Γιαννη, θελουν απειλη τα καθαρματα. Τα βλεπεις? Εγω φταιω τωρα να βαλω τις φωνες?
Ετσι θελουν αχαχαχα,απο την μια σου λενε οτι χαθηκες εσυ απο την αλλη θελουν και πραγματακια να βγαλεις,πες τους ρε θανο οτι η μερα εχει 24 ωρες και οχι 36

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Δεν είχα καθόλου χρόνο α μπω λόγο δουλειάς και πολλά τρεξίματα με τον πατέρα μου για νοσοκομεία και γιατρούς.
Τα πράγματα είναι όμως κάπως καλύτερα τώρα.
Είχε έρθει και ο Θάνος το Σάββατο το έπαιξε τσαμπουκάς επειδή πήρε καινούριο τηλέφωνο και έβριζε το δικό μου του έριξα δυο τρεις και μετά ηρέμησε και έγινε πάλι γαμώ τα παιδιά. :)
O Στελιοςςςςςςς ο spiderman kai babis πατεντας είχαν έρθει και αυτοί κάναμε ωραία κουβεντούλα και ολα καλά,
μάκη ο στέλιος σε έθαωε κανονικά να το ξέρεις αδερφε ! χαχαχ
Και τι δεν θα έδινα να δω την έκφραση που θα πάρει όταν το διαβάσει :) χαχαχα
Θάνο ελα να πάρεις το αίμα σου πίσω αδερφέ !!!

Πολλά φιλιά σε όλους.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν παω πουθενα ρε Στελιο, εδω ειμαι μονιμα τα τελευταια 5 χρονια. Απλως υπαρχουν περιοδοι που πεφτει τρελλη δουλεια και δεν θελω να γραψω απλως ενα ποστ και το επομενο να ειναι μετα απο 1-2 μερες. Αμα ερθω θελω να κατσω για κουβεντα
Τι να σου κανω ρε παλληκαρι σε συνηθησαμε και μας λειπεις τωρα.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Πες μου ποσες φορες σου εχω πει να παρεις τηλεφωνο της προκοπης και εσυ με γραφεις Βασιλη. Την μια δεν εχεις σημα, την αλλη δεν ακουγεσαι απο το μικροφωνο, την επομενη κλεινει διοτι εχει μπαταρια 500 mah.

Τι να πω τωρα δηλαδη? Κουναω το κεφαλι μου πανω κατω!!:laugh:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,
Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
Δεν είχα καθόλου χρόνο α μπω λόγο δουλειάς και πολλά τρεξίματα με τον πατέρα μου για νοσοκομεία και γιατρούς.
Τα πράγματα είναι όμως κάπως καλύτερα τώρα.
Είχε έρθει και ο Θάνος το Σάββατο το έπαιξε τσαμπουκάς επειδή πήρε καινούριο τηλέφωνο και έβριζε το δικό μου του έριξα δυο τρεις και μετά ηρέμησε και έγινε πάλι γαμώ τα παιδιά. :)
O Στελιοςςςςςςς ο spiderman kai babis πατεντας είχαν έρθει και αυτοί κάναμε ωραία κουβεντούλα και ολα καλά,
μάκη ο στέλιος σε έθαωε κανονικά να το ξέρεις αδερφε ! χαχαχ
Και τι δεν θα έδινα να δω την έκφραση που θα πάρει όταν το διαβάσει :) χαχαχα
Θάνο ελα να πάρεις το αίμα σου πίσω αδερφέ !!!

Πολλά φιλιά σε όλους.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Ρε τετραπληγικέ...... αφού χάνεις συνέχεια πράγματα και πας την άλλη μέρα και τα βρίσκεις στα σκουπίδια!!!
Ευτυχώς που δεν πετάς τα σκουπίδια συχνά :laugh:
Μου λέει ο Βασίλης: "τι θες πάλι;" και του λέω: " Εγώ τι θέλω;;; Ο μάκης πάλι κάτι θέλει" :laugh:

καλημέρα και παρών :D

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλο μεσημερι παιδες. Βασιλακη μου ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορη ανναρωση στον Πατερα σου αδελφε. Σε ειχα παρει τηλεφωνο να μαθω νεα αλλα και οπως λεει κι ο Θανος το τηλεφωνο σου μου βγαζει "η κληση προωθειται" τη μια και την αλλα βγηκε τηλεφωνητης. Ελπιζω τουλαχιστον να ελαβες το μηνυμα που αφησα στον τηλεφωνητη σου.

Να ξερεις οτι εβαλα την Ολλανδεζα (που ειναι Θρησκα μεχρι εκει που δεν παει) να αναψει το καντηλακι και να πει τις προσευχες της

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread