Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Κι εκεί που λες έρχεται σκ και θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ. .......σου ζητούν Παρασκευή μεσημέρι να έχεις έτοιμο για Δευτέρα πρωί στόχους και μπάτζετ για το 2014.
Ποιος υδραυλικός και ποιος ηλεκτρολόγος. Βλέπεις αστρακια από τα νούμερα.
Καλημερασπερα σας.

johnny

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
γεια σου καπταιν μαγκα.

Παιδες, βλεπω οτι εχετε αραιωσει και δεν μου αρεσει καθολου. Οποιος δεν μπαινει στην ωρα του θα εχει βαρυ προστιμο και φαιρεση πινακιδων απο το GG του, δηλ αμεση αφαιρεση των engraving και μαστιγωμα:laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα κ από μένα σε όλους παλουκάρια :)
Καλημέρα ρε στελάρα. Ρε 8 το πρωϊ είπες καλημέρα και δεν σου απάντησε ούτε ο μάκης :confused:
Θα τον σκίσω τον φούστη!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
γεια σου καπταιν μαγκα.

Παιδες, βλεπω οτι εχετε αραιωσει και δεν μου αρεσει καθολου. Οποιος δεν μπαινει στην ωρα του θα εχει βαρυ προστιμο και φαιρεση πινακιδων απο το GG του, δηλ αμεση αφαιρεση των engraving και μαστιγωμα:laugh:

ααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχχαααααααααα τρέχω να πάρω τις κασετίνες απ'το βασίλη :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
οι κασετινες ειναι ασφαλεις οσο εισαι active Στελιο. Καλο θα ηταν να τις παρεις απο εκει μολις συμπληρωσεις 4 συνεχομενες απουσιες. Bεβαια δεν θα αποφυγεις το μαστιγωμα, εκτος και αν στειλεις αντιπροσωπο να τις παραλαβει:laugh:

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
γεια σου καπταιν μαγκα.

καλημερααααααα.μαστιγωμα ριξε μας θανο.τα engraving μονο μην πειραξεις.χαχαχαχαχα.εγω αιτουμαι δικαιολογιση απουσιων μου εως το τελος του μηνα γιατι με την δουλεια στο φραγμα παω πιπα-κωλο.απο τις 3 τα χαραματα φευγω για δουλεια μεχρι τις 11 το αλο βραδυ.

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
οι κασετινες ειναι ασφαλεις οσο εισαι active Στελιο. Καλο θα ηταν να τις παρεις απο εκει μολις συμπληρωσεις 4 συνεχομενες απουσιες. Bεβαια δεν θα αποφυγεις το μαστιγωμα, εκτος και αν στειλεις αντιπροσωπο να τις παραλαβει:laugh:

Αδερφέ με έσωσες!!!... Θα στείλω τη γυναίκα μου και ρίχτης όσο θες ααααχαχχαχαχαχχα

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
γεια σου καπταιν μαγκα.

Τα engraving;;; Οχιιιιιιιιιιι
Πάρε το κουμπί αμα θες που πρέπει να το αλλάξω ούτως ή άλλως.

Εδώ είμαστε ρε Θάνο.
Μπορεί να μη μπαίνουμε πλέον όπως πριν... αλλά εδώ είμαστε always... (οχι οι σερβιέτες ) χαχαχαχχαα

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Μπράβο στο Μάκη που μου έδωσε και την ιδέα να στείλω τη γυναίκα μου!!!!!!!!!!:toast: :laugh:

Παιδιά πρέπει να φύγω για να βρω υδραυλικό και ας πάρω μια απουσία :unsure:
Καλύτερα απουσία παρά να πνιγώ :D

Τσίου :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θανο τις πιο πολλες απουσιες τις εχεις παρει εσυ αδελφε, μαλλον θα στειλω καμια 2μετρη να σου ριξει κανα μαστιγωμα

Μακη δε πας να φτιαξεις κανα φραγμα και στου σπαιντερμαν να μη πνιγει

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
χεστον τον σπαιντερμαν ρε στελιο.δεν πνιγετε αυτος ρε,οι φελοι επιπλεουν.μην πω τι αλο επιπλεει.χαχαχαχαχαχα.στελαρα αστα.τρεχω σαν τον βεγγο.ευτυχως εχει ασυρματο δικτυο η εταιρια στο φραγμα και ριχνω καμια ματια μεσα.αχχαχα

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
καλημερααααααα.μαστιγωμα ριξε μας θανο.τα engraving μονο μην πειραξεις.χαχαχαχαχα.εγω αιτουμαι δικαιολογιση απουσιων μου εως το τελος του μηνα γιατι με την δουλεια στο φραγμα παω πιπα-κωλο.απο τις 3 τα χαραματα φευγω για δουλεια μεχρι τις 11 το αλο βραδυ.

Δουλεύεις Μακαρε. .......αλλά τις ματιές τις ρίχνεις.:eek::eek:
Θανάση, έτσι είναι φίλε μου. Αλλιώς είναι το δημόσιο. Εμείς δεν έχουμε μέρες και ώρες. Υγεία να έχουμε και να δουλεύουμε. ......εδω που μας έφτασαν.

johnny

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread