Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Επισης, μπορεις να το αφησεις ορθιο χωρις προβλημα και φυσικα δεν ρολλαρει στις επιφανειες διοτι το σταματαει το κουμπι. Αυτα ειναι μερικα θεμελιωδη θεματα που πρεπει να υπαρχουν σε καθε μοντακι και που πολλες φορες τα ξεχναμε αλλα οταν συμβει το ατυχημα αναρωτιομαστε τι χαζομαρα για ενα μοντακι να μην μπορει να καθισει εκει που το βαζεις

Last edited:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
ποτε δεν μου το εχεις πει Γιαννη, καιρος να το αλλαξουμε αυτό. Νομιζω?:laugh:
αχαχαχα τωρα θα μου κανει σκηνη ο στελουκος μου;που ειναι αυτο το αγορι;

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Καλησπερα τζιτζοπαλικαρα!!
Καθε φορα που βλεπω το υστερικο μου αρεσει και περισσοτερο.
Για το βιντεο δεν θα σχολιασω τα κλασσικα τεχνικα θεματα(πεσιματα κτλ :laugh:),θα αφησω τον καπτεν για αυτο!!!
Αυτο που θα δημιουργουσε απορια ειναι αν το κουμπι υπαρχει κινδυνος να βγει μονο του.(ειμαι βεβαιος οτι ο Θανασης εχει φροντισει για αυτο)
Μου αρεσει πολυ που δεν εχει ταλαιπωρια στο καθαρισμα του,που ειναι κομψο και διακριτικο,η υπαρξη ρυθμισης αερα που ειναι παρα πολυ σημαντικη ιδιαιτερα για τους gg ατμοποιητες,το γεγονος οτι δεν ειναι μονο για τους κλασσικους ggδες αλλα απευθυνετε σε πιο ευρυ κοινο.
Αν και το πιο σημαντικο σημειο για εμενα ειναι οτι εχει την ιδια διαμετρο με τον αγαπημενο μου ατμοποιητη.
Πολλα μπραβο για αυτο το μοντακι..ειναι πραγματικα για ολους!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν μπορει να βγει το κουμπι σε καμμια περιπτωση Θοδωρη, μονο αν το τραβηξεις. Εχω βαλει το σωστο ο-ρινγκ ετσι ωστε να μην βγαινει μονο του αλλα και να βγαινει με μικρη σχετικα δυναμη. Σε αυτο συμβαλλει και το ελατηριο το οποιο ειναι πολυ μαλακο και δεν μπορει να το "πεταξει" εξω.

Ειναι πραγματικα ενα τσιγαρο για ολους, ακομα και για ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα απο ΗΤ. Απλο ακομα και για να το χειριστει ενα παιδι

Ειναι τοσο καλο που σε λιγο θα γεμισει ο τοπος απο κινεζικες απομιμησεις. Δεν με πειραζει, το μονο που θελω να δω ειναι να καπνιζουν ολοι εστεριγκον ακομα και κοπιες

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
απλως δεν μπορει να γινει Θοδωρη. Αν το καταφερεις, σου στελνω ενα ακομα δωρεαν:laugh:

Στο μονο που θα πρεπει να ειστε προσεκτικοι ειναι να μην το αφηνετε ξεκλειδωτο γιατι το κουμπι ειναι μαλακο και πατιεται ευκολα.

Last edited:

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Ειναι τοσο καλο που σε λιγο θα γεμισει ο τοπος απο κινεζικες απομιμησεις. Δεν με πειραζει, το μονο που θελω να δω ειναι να καπνιζουν ολοι εστεριγκον ακομα και κοπιες

Πρεπει να ανηκεις σε αυτους που δεν εχουν δοκιμασει κλωνο gg...
μπορω να σε βεβαιωσω οτι οι δυο κλωνοι που εχω,εχουν ακριβως την ιδια αρχη λειτουργειας με το καζανακι..
γεμιζεις υγρο απο επανω και μολις πατας το κουμπι του μοντ με εναν μαγικο τροπο το παιρνεις απο τον πολο.
Οποτε με κλωνο....δεν καπνιζεις!!!
Θα χαρω να πιασει ολος ο κοσμος λιγο ποιοτητα :)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααα, τρελλη παρομοιωση Θοδωρη:laugh::laugh:
Ποιον κλωνο εχεις? Ιθακη?
Πρεπει να ανηκεις σε αυτους που δεν εχουν δοκιμασει κλωνο gg...
μπορω να σε βεβαιωσω οτι οι δυο κλωνοι που εχω,εχουν ακριβως την ιδια αρχη λειτουργειας με το καζανακι..
γεμιζεις υγρο απο επανω και μολις πατας το κουμπι του μοντ με εναν μαγικο τροπο το παιρνεις απο τον πολο.
Οποτε με κλωνο....δεν καπνιζεις!!!
Θα χαρω να πιασει ολος ο κοσμος λιγο ποιοτητα :)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Επισης, μπορεις να το αφησεις ορθιο χωρις προβλημα και φυσικα δεν ρολλαρει στις επιφανειες διοτι το σταματαει το κουμπι. Αυτα ειναι μερικα θεμελιωδη θεματα που πρεπει να υπαρχουν σε καθε μοντακι και που πολλες φορες τα ξεχναμε αλλα οταν συμβει το ατυχημα αναρωτιομαστε τι χαζομαρα για ενα μοντακι να μην μπορει να καθισει εκει που το βαζεις

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
αααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααα, τρελλη παρομοιωση Θοδωρη:laugh::laugh:
Ποιον κλωνο εχεις? Ιθακη?

Την απομιμηση της πηνελοπης και του ιαττυ.
Την απομιμηση της πηνελοπης το εχω ξαναπει οτι την αγαπαω γιατι με ωθησε στο να γνωρισω τα GG.
Ο ιαττυ βρεθηκε αργοτερα για να μην κανω γραντζουνιες στους γνησιους οταν ειμαι στην δουλεια.(διαβασα και τα ομορφα σχολια οτι δουλευει σαν τον γνησιο..)
Κανενας απο τους δυο δεν δουλεψε σωστα...
το Ελληνικο πορισμα για τα προβληματα που αντιμετωπιζα με τον Ιαττυ ηταν οτι δεν εχω αρκετη εμπειρια για να τον σεταρω
εκεινη την περιοδο ημουν ηδη 8 μηνες αποκλειστικα με 2 Ιαττυ που ποτε δεν μου δημιουργησαν το παραμικρο προβλημα.
Ισως αν δοκιμασω ξανα σε 2-3 χρονια να καταφερω να τον κανω να δουλεψει...
το θεμα δεν το αφησα ομως ετσι...
και μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα οτι το ντριπ τιπ του κλωνου δουλευει υποδειγματικα:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Παιδια, να σας πω επισης οτι λυσαμε και το μεγαλυτερο προβλημα των μηχανικων μοντ, το οποιο ειναι το καθαρισμα των επαφων. Αν γυρισεις λιγο το κουμπι δεξια και τους 2 πολους δεξια παλι, αλλαξει η θεση επαφης και ειναι σαν να εχεις ξανα καινουργιες επαφες.

Ο χρονος καθαρισματος αυξηθηκε κατα 10 φορες μαλλον

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αμα λαχει!

Ρε συ, το εστεριγκον εχει τρελλο σχεδιασμο σου λεω. Αλλοι προσπαθουν να αποφυγουν το καθαρισμα επιμεταλλωνοντας επαφες και στην ουσια χαλανε την αγωγιμοτητα, ενω εμεις απλως γυρναμε την επαφη σε διαφορετικο σημειο. Ωραια πραγματα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread