Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Ααααχχχααχχαα
Ε οχι και κυρ ρε αδερφε...

Αυτο που γουσταρω ρε φιλε σε εσενα ειναι που παθιαζεσαι με οτι κανεις κι αυτο γιατι το γουσταρεις..
Γιαυτο πετυχαινουν ΟΛΑ... ;)

vape Maniac

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μονο επειδή εκανε ομοιοκαταληξια Ντιο.:laugh:

Αμα σταματήσεις να εισαι παιδι, να εχεις ονειρα και να παθιαζεσαι με οσα σου αρεσουν τοτε δεν πας πολύ μακρια όπως σιγουρα ξερεις. Ευτυχως ο Θεος μου εδωσε μεγαλη ορεξη για όλα τα παραπανω. (ας μου εκοβε τουλαχιστον την ορεξη για φαγητο και θα ημουν τρισευτυχισμενος:laugh:)

Ααααχχχααχχαα
Ε οχι και κυρ ρε αδερφε...

Αυτο που γουσταρω ρε φιλε σε εσενα ειναι που παθιαζεσαι με οτι κανεις κι αυτο γιατι το γουσταρεις..
Γιαυτο πετυχαινουν ΟΛΑ... ;)

Vape Maniac

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Το κουμπι με το στριψημο των 3 επαφων ειναι σουπερ, λυσαμε το προβλημα καθαρισματος, μπραβο Θαναση :thumbs:
Ενα παρομοιο κουμπι σαν του εστεριγκον αραγε για το just ως προς τις επαφες και με την εμφανιση του κλασικου just κομβιου γινετε...

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Σημερα με ρωτησε ο ανιψιος 6 χρονων "Θειε γιατι δεν εισαι παντρεμενος?"
Επρεπε να του εδειχνα τη φωτο :laugh:

man-life.jpg

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Πολύ ευκολο Γιαννη. Αλλα ποτε να το φτιαξω αδερφε? Εχουμε ένα σωρο πραγματα στα σκαρια αυτή την ωρα. Ασε που εχω ξεκινησει ηδη να φτιαχνω διαφορες εκρεμμοτητες από πραγματα που λειπουν γενικα σε ότι αφορα στα ανταλλακτικα.
Το κουμπι με το στριψημο των 3 επαφων ειναι σουπερ, λυσαμε το προβλημα καθαρισματος, μπραβο Θαναση :thumbs:
Ενα παρομοιο κουμπι σαν του εστεριγκον αραγε για το just ως προς τις επαφες και με την εμφανιση του κλασικου just κομβιου γινετε...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Σημερα με ρωτησε ο ανιψιος 6 χρονων "Θειε γιατι δεν εισαι παντρεμενος?"
Επρεπε να του εδειχνα τη φωτο :laugh:

View attachment 334468

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Πολύ ευκολο Γιαννη. Αλλα ποτε να το φτιαξω αδερφε? Εχουμε ένα σωρο πραγματα στα σκαρια αυτή την ωρα. Ασε που εχω ξεκινησει ηδη να φτιαχνω διαφορες εκρεμμοτητες από πραγματα που λειπουν γενικα σε ότι αφορα στα ανταλλακτικα.
Δικιο εχεις...ειναι και πολλα τα ατιμα....την καλημερα μου σε ολη την παρεα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread