Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Όλα καλά φίλε.
Σήμερα δεν έχω καμιά δουλειά
"Θα κάτσω σπίτι... θ'αράξω σπίτι... κι'άμα με δείτε έξω πετάχτε μου ένα αυγό" ααααχαχχαχχαα που το θυμήθηκα πάλι αυτό :laugh:
Εσύ δουλειά;

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Παιδες, ανοιξα εχθες ενα νημα για να δω τι συμβαινει με το dna και ταυτοχρονα πηγα και διαβασα το pdf του στο internet. Εν ολιγοις, αν συγκρινουμε τον Πρωτεα με το dna ειναι σαν να συγκρινουμε τον Δαυιδ με τον Γολιαθ. Καμμια σχεση το ενα ηλεκτρονικο με το αλλο. Τα σημεια συγκρισης ηταν το μεγεθος, η ποιοτητα κατασκευης και οι λειτουργιες, δηλ στην ουσια ολα τα σημεια. Και μονο η σκεψη οτι τα 2 ηλεκτρονικα ειναι συγκρισιμα ειναι παντελως αστεια. Αυτο που εχω να δηλωσω απεριφραστα ειναι οτι τα ηλεκτρονικα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα, Ελληνικα και ξενα ειναι αστειοτητες.

Σορρυ που ειμαι τοσο καθετος σε αυτο αλλα βλεποντας την εικονα αλλα και διαβαζοντας τα specifications, μιλαμε για κατασκευες οπου η μια κοστιζει 10 ευρω και η αλλη 50. Να ξερετε οτι θα σας δωσω ενα ηλεκτρονικο που οταν λεει οτι καπνιζει 0,45 ohm αντισταση, την καπνιζει σε ολα τα watt και οχι μονο στα εικοσιοχτω εως τριαντα. Για να μην λεμε οτι ναναι εδω περα.
Μερικες φορες αισθανομαι οτι σκοτωνομαι τζαμπα για να βγαλω το τελειο ηλεκτρονικο οταν οι υπολοιποι ειναι ακομα σε προιστορικη εποχη.

Last edited:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Eσύ ξέρεις... εμείς δεν ξέρουμε ακόμα :)
Πάντως το dna 20 που είχα δουλέψει κάποτε, το είχα κάψει με reverse battery και εκνευρίστηκα πάρα πολύ γιατί το είχα μόνο 3-4 μέρες.
Γι'αυτό το λόγο και δεν το θεώρησα ποτέ "επαγγελματική κατασκευή"
Τώρα για το 30... μάλλον update απλό του κάνανε. Δεν ξέρω καθόλου!!

Μακάρι να είναι όπως τα λες να "γράψεις" πάλι ;)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ρε σεις, μη φοβαστε τιποτα. Ο ανταγωνισμος ειναι αστειος. Εγω νομιζα οτι εχουμε να κανουμε με ηλεκτρονικα που αξιζουν τον κοπο και εβαλα τα δυνατα μου για να φτιαξω το σουπερ μηχανημα. Αλλα βλεπω οτι η προσπαθεια δεν αξιζε τελικα

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
ρε σεις, μη φοβαστε τιποτα. Ο ανταγωνισμος ειναι αστειος. Εγω νομιζα οτι εχουμε να κανουμε με ηλεκτρονικα που αξιζουν τον κοπο και εβαλα τα δυνατα μου για να φτιαξω το σουπερ μηχανημα. Αλλα βλεπω οτι η προσπαθεια δεν αξιζε τελικα

Ε άντε να το δούμε κι'εμείς μαμώ τα νεύρα μου :laugh:

ααααααααααααα... να σου μεταφέρω ενός φίλου εκτός φόρουμ την επιθυμία για το Εsterigon.
Δεν έχει το παλικάρι την οικονομική ευχέρεια για πολλά πολλά και δεν έχει ούτε μια 18500 μπαταρία, αλλά μόνο 18650.
Θα ήθελε λοιπόν να ξέρει λοιπόν, αν θα βγάλεις το Εsterigon (έστω και αργότερα) να το αγοράσει μόνο με 18650 tube για να μην χρειαστεί να αγοράσει και το άλλο tube που θα του είναι παντελώς άχρηστο.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread