Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
οι σωληνες θα ειναι ετοιμοι ολοι μαζι Στελιο, οποτε μπορει να παρει και 18650. Αν ομως δεν μπορει να παρει και τον δευτερο σωληνα ταυτοχρονα τοτε αργοτερα μπορει να βγαλω το εστεριγκον με τον σωληνα που επιθυμει ο πελατης.
Ε άντε να το δούμε κι'εμείς μαμώ τα νεύρα μου :laugh:

ααααααααααααα... να σου μεταφέρω ενός φίλου εκτός φόρουμ την επιθυμία για το Εsterigon.
Δεν έχει το παλικάρι την οικονομική ευχέρεια για πολλά πολλά και δεν έχει ούτε μια 18500 μπαταρία, αλλά μόνο 18650.
Θα ήθελε λοιπόν να ξέρει λοιπόν, αν θα βγάλεις το Εsterigon (έστω και αργότερα) να το αγοράσει μόνο με 18650 tube για να μην χρειαστεί να αγοράσει και το άλλο tube που θα του είναι παντελώς άχρηστο.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Της Ολλανδιας παντως μου αρεσε πολύ. Της νικητριας Αυστριας όχι και τοσο.

Ετσι και αλλιως όμως, πολιτικο είναι το παιχνιδι εκει χαμω οποτε δεν ασχολειται κανεις σοβαρα. Γενικα τα παντα είναι ένα βρωμικο παιχνιδι. Βαριέμαι αφορητα να βλεπω στημενα πραγματα, απλως μου αρεσουν τα τραγουδια και η διαδικασια

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αν αυτή είναι η Ελλαδα του σημερα, χεστα αδερφε.
Θα σου βαλω εγω τραγουδακια για σιγουρη νικη αλλα ποιος μπορει πλεον να γραψει τετοια?

Το ειδα μολις τωρα..τσαμπα τα εισιτηρια που εκοψαν να τους στειλουν να ξεφωνησουν!!!

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Και βεβαια κερδιζω...

by5esehe.jpg

Vape Maniac

Status
Not open for further replies.