Καλα αγορινα,τωρα μαζευτηκα σπιτι,να φαω ...να μου σπασει λιγο και τα καμπανακια η γυναικα και ολα μια χαρα
Οτι χερια και να εχεις αδερφε ενα γραμμαριο μολυβι ειμαστε ολοι....
Vape Maniac
Το ξερω...παιρνω κουραγιο απο τους αλλους συναγωνιστες
Αστο θανο...ειναι ανικητες,το μυαλο τους δουλευει 24 ωρες το 24ωρο υποχθονια και μονο για παπαριες,πραγματικα ειναι περιεργα οντα,μπορουν να σου κανουν τα νευρα τσαταλια οποιαδηποτε στιγμη και για οποιοδηποτε λογο,εχω σηκωσει χρονια τα χερια ψηλα,αλλα δεν φταινε αυτες.....περα κουραγιο απο μενα για σημερα Γιαννη. Τσακωθηκα αγρια και παραλιγο να την δειρω. Καποια μερα θα γινει και αυτο διοτι η υπομονη εχει και ορια!!
εμεις εδω ειμαστε κουκλιτσα μου,εσυ που στο καλο βοσκεις;Εγώ πότε βαράω;;;
Έλα γιατί είμαι και ζεστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Καλησπέρα αδέρφια που είσαστε και αλήτες και πουλιά (λόγω φτερών)![]()
Αχαχαχα εισαι καρναβαλι ρεεεεεΓειά σου Μόνιμε
Λαγούυυυυυυυυυυυυυ... μαδάς ρε;
Μου τέλειωσε το χαρτί υγείας![]()
Αχαχαχα εισαι καρναβαλι ρεεεεε
Αστο θανο...ειναι ανικητες,το μυαλο τους δουλευει 24 ωρες το 24ωρο υποχθονια και μονο για παπαριες,πραγματικα ειναι περιεργα οντα,μπορουν να σου κανουν τα νευρα τσαταλια οποιαδηποτε στιγμη και για οποιοδηποτε λογο,εχω σηκωσει χρονια τα χερια ψηλα,αλλα δεν φταινε αυτες.....
το μυαλο τους απλως δεν δουλευει καθολου Γιαννη ολο το 24 ωρο. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
Που ειναι η πανυ να μας διαψευσει
Το αλλο που με τρελαινει;οτι ειναι συνεχως και με το παραμικρο κουρασμενες!!!!λες και ειναι ολη μερα στο χωραφι και θεριζουντο μυαλο τους απλως δεν δουλευει καθολου Γιαννη ολο το 24 ωρο. Αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
Που ειναι η πανυ να μας διαψευσει
αυτα μεταξυ μας τζουτζουκο....μην τα βγαλουμε ολα στην φοραΆλλα μου έλεγες στην μπανιέρα![]()
στα βραχεα ε; ΑχαχαχαχαΜια χαρα δουλευει αδερφε απλως δουλευει σε αλλη συχνοτητα!!!
Vape Maniac