Για πες....σου εχει ριξει τιποτα καψουλια;Άσε την Πάνυ κάτω γιατί ο σύζυγος είναι πιο φουσκωτός και από τον Μόνιμο και βαράει άσχημα![]()
Για πες....σου εχει ριξει τιποτα καψουλια;Άσε την Πάνυ κάτω γιατί ο σύζυγος είναι πιο φουσκωτός και από τον Μόνιμο και βαράει άσχημα![]()
Αστο θανο...ειναι ανικητες,το μυαλο τους δουλευει 24 ωρες το 24ωρο υποχθονια και μονο για παπαριες,πραγματικα ειναι περιεργα οντα,μπορουν να σου κανουν τα νευρα τσαταλια οποιαδηποτε στιγμη και για οποιοδηποτε λογο,εχω σηκωσει χρονια τα χερια ψηλα,αλλα δεν φταινε αυτες.....
Το αλλο που με τρελαινει;οτι ειναι συνεχως και με το παραμικρο κουρασμενες!!!!λες και ειναι ολη μερα στο χωραφι και θεριζουν
Για πες....σου εχει ριξει τιποτα καψουλια;
Άσε την Πάνυ κάτω γιατί ο σύζυγος είναι πιο φουσκωτός και από τον Μόνιμο και βαράει άσχημα![]()
Το αλλο που με τρελαινει;οτι ειναι συνεχως και με το παραμικρο κουρασμενες!!!!λες και ειναι ολη μερα στο χωραφι και θεριζουν
Παιδες σας αφηνω...εχω να βαλω πλυντηριο και ο νεροχυτης ειναι χαλια,καλο βραδυ![]()
Παιδες σας αφηνω...εχω να βαλω πλυντηριο και ο νεροχυτης ειναι χαλια,καλο βραδυ![]()
Όχι η Κύπρος είναι μακρυά ευτυχώς
Ας τον αφήσω τον άνθρωπο μη γίνει και καμιά παρεξήγηση. Πλάκα κάνουμε!
Αν μπει η Πάνυ... την ρωτάμε
Ωχχχχχ... Στέλιο.. σου στέλνω αυτό που ζήτησες με pm.