Και σε σενα διονυσακο...η κωλογρια ο μακης που ειναι;μερες εχω να τον δω,την κανω για δουλεια...τα λεμε
Τυπε να σε δω με ξυρισμενο κεφαλι αρβυλες και μαυρο μπλουζακι και ας πεθανωτι λετε ρε ξεμωραμενοι,εκλογικος αντιπρωσωπος η μουν για την χρυση αυγη.καπταιν στελνω το μειλ μουουουουουου
καλημερα ειπα;ΟΧΙ;καλημερα τοτε
οχι ρε γιαννη δεν ειμαι χρυσαυγιτης αλα μονο αυτους φοβουντε και ετσι διαμαρτυρηθηκα.χαχαχαχαχα
εσυ τον εστειλες τον λαγουδακο;
Εχεις δικιο σε αυτο μακαρε,και αυτα που λενε για φασιστες ειναι παπαριες,δηλαδη ξαφνικα βρεθηκαν 500000 φασιστες σε αυτη την χωρα;απλα αυτο τους ποναει αυτο ψηφιζει ο κοσμος,για να βλεπει την φατσα του πρεντερη....εγω τον πηρα ευκολα τον καραφλα στο περαμα
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες,μπορει μα την χα να μην συμφωνω σε ολα ακριβως,αλλα με τους αλλους διαφωνω σε ολα,μα σε ολα ομωςΕτσι αδερφε. Κανεις απο αυτους δεν ειναι φασιστες, ουτε υποστηριζει το Χιτλερ και κανεις απο εμας τους ψηφοφορους. Αυτα ειναι παπαριες των μεσων ενημερωσης και του υπολοιπου συστηματος. Φωναζει ο κλεφτης να φυγει ο νυκοκοιρης εδω περα. Μπουρδελο ειμαστε