Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
τι λετε ρε ξεμωραμενοι,εκλογικος αντιπρωσωπος η μουν για την χρυση αυγη.καπταιν στελνω το μειλ μουουουουουου

καλημερα ειπα;ΟΧΙ;καλημερα τοτε
Τυπε να σε δω με ξυρισμενο κεφαλι αρβυλες και μαυρο μπλουζακι και ας πεθανω

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Εχεις δικιο σε αυτο μακαρε,και αυτα που λενε για φασιστες ειναι παπαριες,δηλαδη ξαφνικα βρεθηκαν 500000 φασιστες σε αυτη την χωρα;απλα αυτο τους ποναει αυτο ψηφιζει ο κοσμος,για να βλεπει την φατσα του πρεντερη....εγω τον πηρα ευκολα τον καραφλα στο περαμα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ακριβως ετσι αδερφε. Και εγω δεν συμφωνω με ολα οσα κανουν ομως αυτους φοβαται το γελοιο πολιτικο συστημα και απο αυτους θελουν να κλεψουν ψηφους. Ξεχνανε βεβαια τα συσσιτια και την βοηθεια στον Αγιο Παντελεημονα οπως και τις στημενες φυλακισεις. Αντι να πανε ολα αυτα τα ζωα στη φυλακη, εστειλαν τη χρυση αυγη.

Δωστε μας τα κλεμμενα πισω βρε ζωα!

οχι ρε γιαννη δεν ειμαι χρυσαυγιτης αλα μονο αυτους φοβουντε και ετσι διαμαρτυρηθηκα.χαχαχαχαχα

εσυ τον εστειλες τον λαγουδακο;

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Εχεις δικιο σε αυτο μακαρε,και αυτα που λενε για φασιστες ειναι παπαριες,δηλαδη ξαφνικα βρεθηκαν 500000 φασιστες σε αυτη την χωρα;απλα αυτο τους ποναει αυτο ψηφιζει ο κοσμος,για να βλεπει την φατσα του πρεντερη....εγω τον πηρα ευκολα τον καραφλα στο περαμα

Ετσι αδερφε. Κανεις απο αυτους δεν ειναι φασιστες, ουτε υποστηριζει το Χιτλερ και κανεις απο εμας τους ψηφοφορους. Αυτα ειναι παπαριες των μεσων ενημερωσης και του υπολοιπου συστηματος. Φωναζει ο κλεφτης να φυγει ο νυκοκοιρης εδω περα. Μπουρδελο ειμαστε

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ειδα και την ομιλια του Τσιπρα και της Δουρου. Αστειοτητες ολκης, φιεστες με λογια και στυλ Ανδρεα Παπανδρεου, συγκεντρωσεις με σημαιακια που ανεμιζουν, υποσχεσεις που δεν μπορουν να τηρησουν, αλλαγη πολιτικης προς μνημονιο μολις ειδε τα σκουρα κτλ. Λυπαμαι τον λαο που θα συνεχισει να βασανιζεται.

Παιδια, ειμαστε κοροιδα. Αν δεν το βλεπετε ολοι, δεν μπορω να σας πω κατι αλλο. Δεν λεω να ψηφισετε χρυση αυγη οπως εγω για να γινει τελος παντως κατι διαφορετικο, ομως ο Τσιπρας θα ειναι μια ακομη κυβερνηση του κωλου και συντομα θα ακουσετε για σκανδαλα με αυτους τους πεινασμενους για λεφτα και εξουσια.

Last edited:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Ετσι αδερφε. Κανεις απο αυτους δεν ειναι φασιστες, ουτε υποστηριζει το Χιτλερ και κανεις απο εμας τους ψηφοφορους. Αυτα ειναι παπαριες των μεσων ενημερωσης και του υπολοιπου συστηματος. Φωναζει ο κλεφτης να φυγει ο νυκοκοιρης εδω περα. Μπουρδελο ειμαστε
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες,μπορει μα την χα να μην συμφωνω σε ολα ακριβως,αλλα με τους αλλους διαφωνω σε ολα,μα σε ολα ομως

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread