Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Ειδα και την ομιλια του Τσιπρα και της Δουρου. Αστειοτητες ολκης, φιεστες με λογια και στυλ Ανδρεα Παπανδρεου, συγκεντρωσεις με σημαιακια που ανεμιζουν, υποσχεσεις που δεν μπορουν να τηρησουν, αλλαγη πολιτικης προς μνημονιο μολις ειδε τα σκουρα κτλ. Λυπαμαι τον λαο που θα συνεχισει να βασανιζεται.

Παιδια, ειμαστε κοροιδα. Αν δεν το βλεπετε ολοι, δεν μπορω να σας πω κατι αλλο. Δεν λεω να ψηφισετε χρυση αυγη οπως εγω για να γινει τελος παντως κατι διαφορετικο, ομως ο Τσιπρας θα ειναι μια ακομη κυβερνηση του κωλου και συντομα θα ακουσετε για σκανδαλα με αυτους τους πεινασμενους για λεφτα και εξουσια.
Εεετσι,τον σαμαρα δεν τον σχολιαζω καθολου,στον τσιπραντρεου βρηκε στεγη ολη η μπιχλα του πασοκ,ο δε βενιζελος ειναι για πολλες φαπες...κατι ποταμια και ρυακια ειναι για τον πουτσο καβαλα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αχαχαχαχαχα, τρομερη διαφημιση Γιαννη!!
Ευτυχως που ζουμε στον 21 αιωνα και μπορουμε και ζουμε λιγο παραπανω γιατι θα μας ειχαν πεθανει τα κοθωνια:laugh:
Καλησπερα και καλη εβδομαδα τζιτζιδες
Τα αποτελεσματα των εκλογων μου θυμηζουν τη διαφημηση οπου γιατροι συνιστουν το καπνισμα :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ακριβως ετσι Γιαννη. Μιλαμε για αλητες που ζητιανευουν την ψηφο σου πριν και σε εχουν χεσμενο μετα.

Οπου ακους μεγαλα λογια, κοψε λασπη επειγοντως. Ετσι ειναι και ο Τσιπρας. Παπανδρεικα λογια γεματα αερα κοπανιστο. Ο Σαμαρας δε και ο Βενιζελος, υπηρετες του κεφαλαιου οπως και ο Τσιπρας οταν γινει κυβερνηση. Ασε που πιστευω οτι θα βυθισουν το κρατος στην καταστροφη οπως ο Αντρεας Παπανδρεου.
Δεν βαριεσαι αδερφε, ο λαος σε ολα τα κρατη παντα θα εντυπωσιαζεται απο φιεστες και μεγαλα λογια. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Μιλαμε για προβατα που εκτρεφονται για σφαξιμο
Συμφωνω σε ολα αυτα που λες,μπορει μα την χα να μην συμφωνω σε ολα ακριβως,αλλα με τους αλλους διαφωνω σε ολα,μα σε ολα ομως

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Εεετσι,τον σαμαρα δεν τον σχολιαζω καθολου,στον τσιπραντρεου βρηκε στεγη ολη η μπιχλα του πασοκ,ο δε βενιζελος ειναι για πολλες φαπες...κατι ποταμια και ρυακια ειναι για τον πουτσο καβαλα

εννοειται ρε Γιαννη. Ολοι για τον πουτσο. Οταν λοιπον ο κοσμος λεει οτι ενας Παπαδοπουλος μας χρειαζεται, ξερει τι λεει και τι θελει στην πραγματικοτητα. Εχουμε πηξει στην εγκληματικοτητα, στην ανεργια, στους φορους, στην υφεση, στο διασυρμο των ηθων, τα κοριτσακια οδηγουνται στην πουτανια για να γινουν διασημες και να βγαλουν λεφτα κτλ. Ενα μπουρδελο σου λεω

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Κατα τα αλλα μας πειραξε οτι δεν υπηρχε ελευθερια λογου. Παρε λοιπον ελευθερια λογου για να μπορεις να βριζεις τους παντες και να ξεθυμαινεις αλλά δεσε το ζωναρι πιο πολυ για να φυγει η πεινα, η ελλειψη παιδειας και το καθημερινο αγχος της επιβιωσης.
Aσε που τελικα νομιζουμε οτι ειμαστε ελευθεροι να λεμε οτι θελουμε και:

1. Εχουμε μετατρεψει την ελευθερια λογου σε ασυδοσια και γινομαστε γελοιοι απο μονοι μας
2. Νομιζουμε οτι βριζοντας στα καφενεια ειμαστε ελευθεροι. Για πηγαινε και βρισε εξω απο τη Βουλη να δουμε ποσο μαγκας και ποσο ελευθερος εισαι βρε μαλακα νεοελληνα

Ειναι ζωη αυτη ρε?

Last edited:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλησπέρα παιδιά :)

εχθές γύρισα πάλι τα ξημερώματα γιατί ημουν για αλλη μια Κυριακή αγγελιοφόρος του Δήμου.

Θάνο τι σε έχει πιάσει με τα πολιτικά σήμερα αδερφέ ??? σου εχω πει για να σωθεί αυτή η χώρα πρέπει να κυβερνήσω εγω :)

Αστα τώρα αυτά και πιες ενα τζινάκι να γίνεις καλά :) με κόλλησε ο captain γαμώτο και μου αρέσει πολύ.
Που να πιω και κανένα καλό να δεις τι θα γίνει χαχαχαχαχαχαχ
Βέβαια ομολογώ οτι μετά απο ενα εχω μεθύσει κανονικά !!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αδερφε, καλο παιδι εισαι αλλα παρασυρεσαι ευκολα για κυβερνητης:laugh:
Καλησπέρα παιδιά :)

εχθές γύρισα πάλι τα ξημερώματα γιατί ημουν για αλλη μια Κυριακή αγγελιοφόρος του Δήμου.

Θάνο τι σε έχει πιάσει με τα πολιτικά σήμερα αδερφέ ??? σου εχω πει για να σωθεί αυτή η χώρα πρέπει να κυβερνήσω εγω :)

Αστα τώρα αυτά και πιες ενα τζινάκι να γίνεις καλά :) με κόλλησε ο captain γαμώτο και μου αρέσει πολύ.
Που να πιω και κανένα καλό να δεις τι θα γίνει χαχαχαχαχαχαχ
Βέβαια ομολογώ οτι μετά απο ενα εχω μεθύσει κανονικά !!!

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
2=κανενας

καλα του ειπες

ΑΡΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!καλα μαζι με τον Ιαττακια εισαι?

1619359_691166224260547_223769406_n.jpg

:p

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread