Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
αχαχαχααχ τον εδωσες στεγνα,γουσταρωωωωωωω:p

Στα λεω εγω και δεν ακους...
Στησε αντισκοινο απ'εξω,να εχουμε την κατασταση υπο ελεγχο..
θα πλακωσουν παλι αυτοι οι ξενοι,θα τους παρουν ολους και θα μεινεις με 5 και δεν θα εχεις τι να ατμισεις.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μαλλον τα πινει με τη Ρουλα οποτε λιγο δυσκολο αυτο Γιαννη.
Την ξερεις τη Ρουλα? Μιλαμε για κερβερο σε τετοια θεματα.:laugh:
Και κανει ματακια στα κοριτσακια...ολα να τα λεμε

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εν τω μεταξυ, μου αρεσει που αυτα τα ζωα στην τηλεοραση φωναζουν οτι πρεπει να χρησιμοπουμε δημοκρατικα μεσα για να ανεβουμε στην εξουσια και οχι να κανουμε επανασταση. Ποια δημοκρατικα μεσα βρε παπαρολογε του κερατα οταν εισαι επιλεκτικος στο ποιους βγαζεις στην τηλεοραση και οταν καποτε τους φερεις για μια και μοναδικη φορα τους βριζεις, τους κακολογεις και τους στηνεις παγιδες, τους διασυρεις οταν δεν ειναι παρον οι ιδιοι και αμα λαχει τους φυλακιζεις κιολας? Ωραια δημοκρατια εχετε ρε παλιοτσογλανια να μη σας παρω απο πισω εναν εναν σουβλακι! Και μετα εφταιγε ο Παπαδοπουλος που φυλακιζε τα "καλα παιδια" (ενω αυτοι φυλακιζουν τα κακα παιδια). Γαμω τη δημοκρατια σας γαμω, τσογλανια

Τωρα τα ειπα καλυτερα και ησυχασα (για κανα 2 ωρες, μετα θα ξαναρχισω) :laugh:

Last edited:

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Και φαντασου οτι ολα αυτα μου συμβαινουν επειδη ειδα τηλεοραση για 2 μερες συνεχομενα. Που να εβλεπα σε καθημερινη βαση:laugh:

“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
εν τω μεταξυ, μου αρεσει που αυτα τα ζωα στην τηλεοραση φωναζουν οτι πρεπει να χρησιμοπουμε δημοκρατικα μεσα για να ανεβουμε στην εξουσια και οχι να κανουμε επανασταση. Ποια δημοκρατικα μεσα βρε παπαρολογε του κερατα οταν εισαι επιλεκτικος στο ποιους βγαζεις στην τηλεοραση και οταν καποτε τους φερεις για μια και μοναδικη φορα τους βριζεις, τους κακολογεις και τους στηνεις παγιδες, τους διασυρεις οταν δεν ειναι παρον οι ιδιοι και μετα τους φυλακιζεις? Ωραια δημοκρατια εχετε ρε παλιοτσογλανια να μη σας παρω απο πισω εναν εναν σουβλακι!

Τωρα τα ειπα καλυτερα και ησυχασα (για κανα 2 ωρες, μετα θα ξαναρχισω) :laugh:
αχαχαχαχα εχεις φορτωσει θαναση...δωσε να ξεθυμανεις με τους πουστηδες...και εγω μαζι σου

Και διαβαζει και τα παντα εδω το Ρουλακι γι'αυτο προσωχη τομαρια :laugh:
καλα που μου το ειπες να κοψω τις μαλακιες:p

μαλλον τα πινει με τη Ρουλα οποτε λιγο δυσκολο αυτο Γιαννη.
Την ξερεις τη Ρουλα? Μιλαμε για κερβερο σε τετοια θεματα.:laugh:
ρουλαααααα πλακα κανουμε ε;

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Και φαντασου οτι ολα αυτα μου συμβαινουν επειδη ειδα τηλεοραση για 2 μερες συνεχομενα. Που να εβλεπα σε καθημερινη βαση:laugh:
αδερφε εγω χαζευω οταν τυχει...απλα θελω να δω ποσο μπορει να ξεφτυλιστει καποιος...ειδικα οι δημοσιογραφοι...οι πολιτικοι οκ,η δουλεια τους ειναι να κλεβουν,αλλα οι αλλοι που γινονται ρομπες για τα ξεροκομματα που τους πετανε;

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Χαιρετω το American Bar
Λαγου ειδα οτι βγηκες δημαρχος Περαματος, κριμα που δεν πιανει και τη Σαλαμινα να βαλεις ταξη εκει :)
τον πηρα ευκολα τον καραφλα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread