ετσι....αντρικα

ετσι....αντρικα
αχαχαχααχ τον εδωσες στεγνα,γουσταρωωωωωωωτα εχω στειλει ολα στον Βασιλη αλλα αυτος πινει τζινακια οπως φημολογειται Γιαννη.
αχαχαχααχ τον εδωσες στεγνα,γουσταρωωωωωωω![]()
Και κανει ματακια στα κοριτσακια...ολα να τα λεμε
Και φαντασου οτι ολα αυτα μου συμβαινουν επειδη ειδα τηλεοραση για 2 μερες συνεχομενα. Που να εβλεπα σε καθημερινη βαση![]()
αχαχαχαχα εχεις φορτωσει θαναση...δωσε να ξεθυμανεις με τους πουστηδες...και εγω μαζι σουεν τω μεταξυ, μου αρεσει που αυτα τα ζωα στην τηλεοραση φωναζουν οτι πρεπει να χρησιμοπουμε δημοκρατικα μεσα για να ανεβουμε στην εξουσια και οχι να κανουμε επανασταση. Ποια δημοκρατικα μεσα βρε παπαρολογε του κερατα οταν εισαι επιλεκτικος στο ποιους βγαζεις στην τηλεοραση και οταν καποτε τους φερεις για μια και μοναδικη φορα τους βριζεις, τους κακολογεις και τους στηνεις παγιδες, τους διασυρεις οταν δεν ειναι παρον οι ιδιοι και μετα τους φυλακιζεις? Ωραια δημοκρατια εχετε ρε παλιοτσογλανια να μη σας παρω απο πισω εναν εναν σουβλακι!
Τωρα τα ειπα καλυτερα και ησυχασα (για κανα 2 ωρες, μετα θα ξαναρχισω)![]()
καλα που μου το ειπες να κοψω τις μαλακιεςΚαι διαβαζει και τα παντα εδω το Ρουλακι γι'αυτο προσωχη τομαρια![]()
ρουλαααααα πλακα κανουμε ε;μαλλον τα πινει με τη Ρουλα οποτε λιγο δυσκολο αυτο Γιαννη.
Την ξερεις τη Ρουλα? Μιλαμε για κερβερο σε τετοια θεματα.![]()
αδερφε εγω χαζευω οταν τυχει...απλα θελω να δω ποσο μπορει να ξεφτυλιστει καποιος...ειδικα οι δημοσιογραφοι...οι πολιτικοι οκ,η δουλεια τους ειναι να κλεβουν,αλλα οι αλλοι που γινονται ρομπες για τα ξεροκομματα που τους πετανε;Και φαντασου οτι ολα αυτα μου συμβαινουν επειδη ειδα τηλεοραση για 2 μερες συνεχομενα. Που να εβλεπα σε καθημερινη βαση![]()
τον πηρα ευκολα τον καραφλαΧαιρετω το American Bar
Λαγου ειδα οτι βγηκες δημαρχος Περαματος, κριμα που δεν πιανει και τη Σαλαμινα να βαλεις ταξη εκει![]()