Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Εγω δεν σε ψηφιζω για δυο λογους
Αν μπλεξεις με την πολιτικη θα ξαναδουμε καινουριο τζιτζι του αγιου .ι. ανημερα
και ο δευτερος ειναι οτι εχω μεταφερει τα πολιτικα μου δικαιωματα!!:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αν εχεις καλυτερη ιδεα, την ακουω αδερφε. Παντως αν παω και δω μαλακιες, το πιθανοτερο ειναι να μεινω και να τους πεισω να αλλαξουν. Αν παλι δεν δω μαλακιες θα τους υποστηριξω.

ο Κασιαρης μου καθεται καλα παντως. Ο Μιχαλολιακος μου φαινεται λιγο βαρεμενος αλλα και ο Λεβεντης παπαρας φαινοταν αλλα διεκρινα οτι ειχε δικιο. Τελικα ειχε δικιο

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αρα μενουμε στους 3 ψηφους. Δεν ειναι και ασχημα αδερφε!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εννοειται οτι πριν αποχωρησω απο τα gg θα εχουμε το τελειο τσιγαρο στα χερια μας Θοδωρη. Αν δεν το φτιαξουμε δεν παμε πουθενα

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Δυστυχως δεν εχω καλυτερη ιδεα γιατι απλα δεν υπαρχει στο πολιτικο σκηνικο της Ελλαδας. Νεους ανθρωπους θελει η πολιτικη (και δεν εννοω ποταμια και αεριτζιδες)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εννοειται οτι αυτα ειναι χαζομαρουλες για μικρα παιδια Ντιο. Πιστευω ομως οτι δεν ειναι ετσι οπως τα παρουσιαζουν στην τηλεοραση τα ζωα.
Ρε συ, τωρα με μπριζωσες και θα παω για επισκεψη!!
Εμενα προσωπικα μου τη σπαει αυτη η μαγκια του κωλου και το νταιλικι χωρις λογο και με λαθος τροπο. Δε λυνονται ετσι τα προβληματα ενος λαου!!!

vape Maniac

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Εμενα μου την σπαει που γνωριζω Ελληνες του εξωτερικου που υποστηριζουν χρυση αυγη.
Τους διεφυγει η λεπτομερια οτι ειναι και οι ιδιοι μεταναστες η παιδια μεταναστων...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
το ποταμι ποτιζει την ελια που ταιζει τη ΝΔ και απο αυτα που μενουν τρωνε και οι υπολοιποι Στελιο. Αυτα ειναι τα κομματα σημερα.
Δυστυχως δεν εχω καλυτερη ιδεα γιατι απλα δεν υπαρχει στο πολιτικο σκηνικο της Ελλαδας. Νεους ανθρωπους θελει η πολιτικη (και δεν εννοω ποταμια και αεριτζιδες)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Υποστηριζουν χρυση αυγη γιατι ειναι πατριωτες Θοδωρη. Δεν εχουν αλλο λογο να το κανουν παρα μονο γιατι πιστευουν οτι ειναι η καλυτερη λυση. Ετσι δεν ειναι? Μπορει να ξεχνανε ακριβως το γεγονος οτι ειναι και οι ιδιοι μεταναστες αλλα πιθανον να συμφωνουν με τα υπολοιπα εκτος απο αυτο.
Εμενα μου την σπαει που γνωριζω Ελληνες του εξωτερικου που υποστηριζουν χρυση αυγη.
Τους διεφυγει η λεπτομερια οτι ειναι και οι ιδιοι μεταναστες η παιδια μεταναστων...

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
παιδια, καταλαβαινετε νομιζω οτι δεν ειμαι χρυση αυγη για αλλο λογο παρα μονο γιατι δεν βλεπω κατι καλυτερο. Αν υπηρχε, θα ημουνα μαζι τους.

Υπαρχει και καποιος ο οποιος εχει φτιαξει ενα κομμα το οποιο δεν το θυμαμαι ρε γαμωτο. Ηταν ενας τυπος με κοντο σγουρο μαλλι που ηταν στην εκπομπη του Χατζηνικολαου (αλλος μαλακας), και ο Χατζηνικολαου του ειπε οτι η τακτικη που ακολουθει δεν εχει απηχηση στον κοσμο. Μου φανηκε σοβαρος παντως

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Εγω ενα ξερω οτι ολο το συστημα ειναι σαπιο.
Μονο αν ξηλωθει ΟΛΟ και στηθει ξανα απο την αρχη με νεο κοσμο θα αλλαξουν τα πραγματα αλλα....

Αυτο δε θα γινει ποτε δυστηχως...
Μια ζωη οι ιδιοι μαλακες που εμεις επιλεξαμε θα μας τα πριζουν...

Vape Maniac

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
το ποταμι ποτιζει την ελια που ταιζει τη ΝΔ και απο αυτα που μενουν τρωνε και οι υπολοιποι Στελιο. Αυτα ειναι τα κομματα σημερα.

Συμφωνω οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο και εδω ειναι η επανασταση που πρεπει να γινει. Να μαζευτουν αξιολογοι νεοι ανθρωποι να φτιαξουν το καινουργιο. Μονο ετσι βλεπω λυση για το μελλον.

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Βρηκα τη γραμματεα του κομματος

248.jpg

Οι υποψηφιες μας

242.jpg

Ψηφιστε μας για να περνατε καλα