Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
θελω να γλυψω αλλα οχι τα δαχτυλα μου αδερφε
Παλληκαρι μου σου οργανώνω εγώ μια αναπτηξη που θα γλυφεις τα δάχτυλα σου χαχαχαχαχαχχαααααααα

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaa που να τις εφτιαξε ο πουστης αραγε?
Να ενας ακομη πολιτικος του κωλου. Παρε τον ενα και βαρα τον αλλον ειναι οι σιχαμενοι. Δεν θα πετυχω κανεναν πουστη στο δρομο? Θα του ριξω τοσα μπινελικια που δεν θα ξερει που να κρυφτει το τομαρι
Και το Λιαπη υπουργο μεταφορων να μας μοιρασει πλαστες πινακιδες :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ναι ρε συ!!! Αυτον που τρωει σαλατες και παχαινει:laugh:

Λοιπον, μια μερα επινα καφε στην λιμνη της Βουλιαγμενης και ο παγκαλος εκανε ηλιοθεραπεια. Μολις τον ειδα αρχισα να τον βριζω στην υπολοιπη παρεα. Καποια στιγμη σηκωνεται ο παγκαλος και ερχεται να μου ζητησει τα ρεστα. Μου ειπε οτι θα φερει την αστυνομια. Εγω του απαντησα οτι αν μπορει να με πιασει, τοτε θα καθισω μεχρι να ερθει η αστυνομια:laugh:

Δεν περναει μισο λεπτο και σκαει μυτη ο bodyguard του Παγκαλου. Με ρωτησε τι συμβαινει και του απαντησα οτι βριζω τον Παγκαλο με τους φιλους μου. Εξαλλου, η δημοκρατια που τοσο πολυ σας αρεσει μου δινει το δικαιωμα να το κανω και επισης αν δεν αποχωρησετε αμεσα θα καλεσω εγω την αστυνομια για παρενοχληση.

Εφυγαν φυσικα και ο Παγκαλος κατι μουρμουριζε μεσα απο τα δοντια του. Εγω συνεχισα φυσικα το μπινελικι μεχρι που αγανακτησε και τα μαζεψε και εφυγε.

Πουλανε και μουρη τα ζωα, καταλαβες αδερφε μου?

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
ναι ρε συ!!! Αυτον που τρωει σαλατες και παχαινει:laugh:

Λοιπον, μια μερα επινα καφε στην λιμνη της Βουλιαγμενης και ο παγκαλος εκανε ηλιοθεραπεια. Μολις τον ειδα αρχισα να τον βριζω στην υπολοιπη παρεα. Καποια στιγμη σηκωνεται ο παγκαλος και ερχεται να μου ζητησει τα ρεστα. Μου ειπε οτι θα φερει την αστυνομια. Εγω του απαντησα οτι αν μπορει να με πιασει, τοτε θα καθισω μεχρι να ερθει η αστυνομια:laugh:

Δεν περναει μισο λεπτο και σκαει μυτη ο bodyguard του Παγκαλου. Με ρωτησε τι συμβαινει και του απαντησα οτι βριζω τον Παγκαλο με τους φιλους μου. Εξαλλου, η δημοκρατια που τοσο πολυ σας αρεσει μου δινει το δικαιωμα να το κανω και επισης αν δεν αποχωρησετε αμεσα θα καλεσω εγω την αστυνομια για παρενοχληση.

Εφυγαν φυσικα και ο Παγκαλος κατι μουρμουριζε μεσα απο τα δοντια του. Εγω συνεχισα φυσικα το μπινελικι μεχρι που αγανακτησε και τα μαζεψε και εφυγε.

Πουλανε και μουρη τα ζωα, καταλαβες αδερφε μου?
αχαχαχαχα του εθιξες την υποληψη και εφυγε το παχυδερμο

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Βασιλακη μου το τζινακι δεν παιζεται αδελφε και ειδικα το καλοκαιρακι. Κανε προπονηση στα τζινακια γιατι ερχομαι λιαν συντομως :laugh:

Πράγματι Στέλιο είναι απίστευτο.
Μόνο που με ενα μεθάω και πέφτει το απίστευτο γέλιο :)

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
εννοουσα κυβερνητης σε air bass αδερφε. Θα μας σκοτωνες αν σου την επεφτε καμμια ουκρανεζα εν ωρα πτησης:laugh:

Αν θα ήμουν κυβερνήτης σε Airbas Θάνο μόνο ουκρανέζες δεν θα σκεφτόμουνα.
Εχεις δει το πιλοτήριο μέσα ??? ψυχικός οργασμός !!!

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
και βεβαια θα με χαλουσε, καποιος πουστης πρεπει να πεταξει τ'αεροπλανο και εχετε την απαιτηση υπο αυτες τις συνθηκες να το κανω εγω;;;;;

Εγω αδερφέ !!! και εσείς κάντε όργια.
Μόνο ενα τζινάκι να έχω και ολα οκ !!!!

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
να μονταρουμε και κανεναν ιαττυ λεω εγω τωρα.....να αρχισουν οι αποστολες σιγα σιγα:p

Είναι έτοιμα τα εργαλεία Γιάννη αύριο θα ανέβουν στο σιτε :)

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
αχαχαχααχ τον εδωσες στεγνα,γουσταρωωωωωωω:p

Τώρα φταίω εγω να σας πω οτι έχει την ηλεκτρονική έτοιμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread