ahahaha, οχι θα τον αφηνα νομιζεις. Εδω εχουμε ξεκωλοθει στη δουλεια και ο αρχοντας πινει tzin και φουμαρει esterigon
Αφηστε ρε το Θειο να πιει κανα Τζινακι ρε, φαγωθηκατε
Και διαβαζει και τα παντα εδω το Ρουλακι γι'αυτο προσωχη τομαρια![]()
εν τω μεταξυ, μου αρεσει που αυτα τα ζωα στην τηλεοραση φωναζουν οτι πρεπει να χρησιμοπουμε δημοκρατικα μεσα για να ανεβουμε στην εξουσια και οχι να κανουμε επανασταση. Ποια δημοκρατικα μεσα βρε παπαρολογε του κερατα οταν εισαι επιλεκτικος στο ποιους βγαζεις στην τηλεοραση και οταν καποτε τους φερεις για μια και μοναδικη φορα τους βριζεις, τους κακολογεις και τους στηνεις παγιδες, τους διασυρεις οταν δεν ειναι παρον οι ιδιοι και αμα λαχει τους φυλακιζεις κιολας? Ωραια δημοκρατια εχετε ρε παλιοτσογλανια να μη σας παρω απο πισω εναν εναν σουβλακι! Και μετα εφταιγε ο Παπαδοπουλος που φυλακιζε τα "καλα παιδια" (ενω αυτοι φυλακιζουν τα κακα παιδια). Γαμω τη δημοκρατια σας γαμω, τσογλανια
Τωρα τα ειπα καλυτερα και ησυχασα (για κανα 2 ωρες, μετα θα ξαναρχισω)![]()
Και φαντασου οτι ολα αυτα μου συμβαινουν επειδη ειδα τηλεοραση για 2 μερες συνεχομενα. Που να εβλεπα σε καθημερινη βαση![]()
Χαιρετω το American Bar
Λαγου ειδα οτι βγηκες δημαρχος Περαματος, κριμα που δεν πιανει και τη Σαλαμινα να βαλεις ταξη εκει![]()
αδερφε εγω χαζευω οταν τυχει...απλα θελω να δω ποσο μπορει να ξεφτυλιστει καποιος...ειδικα οι δημοσιογραφοι...οι πολιτικοι οκ,η δουλεια τους ειναι να κλεβουν,αλλα οι αλλοι που γινονται ρομπες για τα ξεροκομματα που τους πετανε;
ρε παιδια, να πω κατι? Δεν ξεκιναμε ενα κομμα? Ή να παμε σε ενα κομμα που ηδη υπαρχει και μας αρεσει και να αρχισουμε τις περιοδειες βριζοντας τα ζωα?
Να κανουμε μια καταδρομικη σαλαμινα γιατι εχουν χαλαρωσει εκει νομιζω![]()
θανο εχουμε αυτο που μας αξιζει...ατιμη φαρα ο νεοελληνας,ρε πως μας καναν ετσι....αλλα οκ θα αγριεψουμε αν παει το φρεντο 10 ευρω,εκει να δεις...θα πεσουν τα τσιμεντα
Τι εχεις παθει αποψε ρε Θανο;;;; Μαλλον χρειαζεσαι κανα Τζινακι και εσυ![]()
τι τζινακι ρε Στελιο? Δεν θελω να χαλαρωσω, να τους πηδηξω θελω.
Δεν θελω να με θεωρουν μαλακα, και δεν αντεχω την κοροιδια και την εκμεταλλευση.
Ετσι ημουν απο παλια και προστατευα τους αδυναμους στο σχολειο. Οποιος πειραζε παιδια που δεν μπορουσαν να αμυνθουν τους εστελνα αδιαβαστους. Στο δημοτικο θυμαμαι οτι ειχα γινει ο τρομος αυτων που θεωρουνταν μαγκες. Δεν πετουσε ουτε μυγα οταν ημουνα εκει κοντα![]()
Αυτο κανει για GGTS
THE GOLDEN GREEK MODS :: GGTS Accessories :: GGTS / Ithaka Cr Smooth SS - Esmokeguru
ρωταω γιατι δεν βλεπω σπειρωματα στη φωτο
Θανο ειναι κριμα κατα τη γνωμη μου στη χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια να πιστευει ο λαος της οτι ο σωτηρας της ειναι ο φασισμος. Τα προσωπα φταινε αδελφε οχι το πολιτευμα
Εμενα μου την σπαει που γνωριζω Ελληνες του εξωτερικου που υποστηριζουν χρυση αυγη.
Τους διεφυγει η λεπτομερια οτι ειναι και οι ιδιοι μεταναστες η παιδια μεταναστων...
Βασίλη θα έχεις και esterigon μαζί με τον Iatty αύριο στο site?