Και με μια μπύρα μαζί............. τύφλα νά'χουν τα γάρα

Εχετε δει εξορκισμο? Θα παθετε πλακα δεν θα μπορεσετε να το δειτε ολο
1'ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ - ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
2'ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ - ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
αχαχαχαχαΓιάννη... πάρε όσους μπορείς αδερφέ και άσε το γίδι να λέει
Τον δικό μου μάλλον δεν τον θέλεις... και συγγνώμη αν σε πρόσβαλα, διότι μου λέει και ένας φίλος "άντε ρε που θα τον βάλεις να φορέσει γόβες για να του χαρίσεις έναν Iatty"
Ίσως νά'χει και δίκιο, αλλά το έκανα για την πλάκα.
αυτο θα κανωΓιαννη παρε οσους μπορεις αδερφε..
γραψε τον Μακη..
Στλθηκε απ το GT-N7100 μου χρησιμοποιντας Tapatalk
και κατω τα παντελονια να του ριχνουνε κανενα μανικιαδερφε, μιλας με τον πλεον ηρεμο ανθρωπο. Οταν ομως καποιος με δουλευει, θελω να τον δεσω σε κεντρικη πλατεια και να περναει ο κοσμος και να τον φτυνει μεχρι να μην μπορει να ανοιξει τα ματια του ο καριολης. Μου τη σπανε οι "ξυπνιοι" που περνανε τους υπολοιπους για βλακες.
Ποτε κοιταχτηκες για τελευταια φορα στον καθρεφτη βρε ζωον?
Δόξα τον θεό ηρέμησες βλέπω αδερφέ!!!!
Και ήμουν έτοιμος να σε πάω σε παπά να σε βάλει να εξομολογηθείς...
![]()
αχαχαχαχα παναθεμα σεkάνε μου μια χάρη, που να συγχωρεθούν τα πεθαμένα σου και να αγιάσουν τα ζωντανά σου αδερφέ!
Άστα να πάνε στο διάολο.
Τα πολιτικά, τα αθλητικά και τα θέματα θρησκείας, έχουν διχάσει οικογένειες, να μην πω και γενιές.
Ο καθένας έχει και το δίκιο του, γιατί έτσι νομίζει. Όλοι έχουν δίκιο γιατί ο καθένας λέει την γνώμη του που θεωρεί δίκαια, αλλιώς δεν θα την έλεγε.
Πάντα απείχα από πολιτικές, αθλητικές και θρησκευτικού περιεχομένου συζητήσεις γιατί κάποιοι σίγουρα θα "χαλαστούν" και σε μια οικογένεια σαν την δικιά μας δεν πρέπει.
Θα δεχόμασταν ας πούμε εδώ μέσα Ισλαμιστή; Μασόνο; Ιεχωβά;
Τι συζήτηση να πιάναμε, από που να αρχίζαμε και που θα τελειώναμε;
Υ.Γ. Πάρε tavor των 10mg... εμένα με κρατάει ακόμα![]()
Εγ θλω το υπουργεο ανπτυξης γιατι μου σηκνεται εκολα![]()
kάνε μου μια χάρη, που να συγχωρεθούν τα πεθαμένα σου και να αγιάσουν τα ζωντανά σου αδερφέ!
Άστα να πάνε στο διάολο.
Τα πολιτικά, τα αθλητικά και τα θέματα θρησκείας, έχουν διχάσει οικογένειες, να μην πω και γενιές.
Ο καθένας έχει και το δίκιο του, γιατί έτσι νομίζει. Όλοι έχουν δίκιο γιατί ο καθένας λέει την γνώμη του που θεωρεί δίκαια, αλλιώς δεν θα την έλεγε.
Πάντα απείχα από πολιτικές, αθλητικές και θρησκευτικού περιεχομένου συζητήσεις γιατί κάποιοι σίγουρα θα "χαλαστούν" και σε μια οικογένεια σαν την δικιά μας δεν πρέπει.
Θα δεχόμασταν ας πούμε εδώ μέσα Ισλαμιστή; Μασόνο; Ιεχωβά;
Τι συζήτηση να πιάναμε, από που να αρχίζαμε και που θα τελειώναμε;
Υ.Γ. Πάρε tavor των 10mg... εμένα με κρατάει ακόμα![]()
Παιδια αν περισσευει εγω θελω το πολιτισμου.Να μου κανει παραδοση η Κεφαλογιαννη...Παραδοση ανευ ορων
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Παιδια αν περισσευει εγω θελω το πολιτισμου.Να μου κανει παραδοση η Κεφαλογιαννη...Παραδοση ανευ ορων
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Την γκουγκλαρα,σαν την Καιλη δεν ειναι!!!!![]()
Σωστο Θοδωρη αλλα εχει πολυ δυνατη εμπροσθοφυλακη..![]()
Η κωλογρια θα βλεπει τσοντες φυσικα...οι αλλοι καπου τον βροντανεΠου να ειναι τα παρταλια λαγου???
Vape Maniac
Ωραιος...τελικα εισαι πολυ σωστος....και να σκεφτεις σε ειχα παρεξηγησει παλια....αλλοι φταινε ομως....Εγω παντως θα δεχομουνα τους παντες Στελιο. Δεν με πειραζει σε τι πιστευει καποιος αρκει να ειναι σοβαρος. Ξερω Χριστιανους που ειναι τελειως ζωα οποτε γιατι να μας πειραζει ενας αλλοθρησκος που ειναι σοβαρος κυριος?
Οσο για τα πολιτικα, και παλι δεχομαι ολες τις αποψεις αρκει να ειναι τεκμηριωμενες και πιθανον να αλλαξω και εγω αποψη αν του αλλου την βρω σωστοτερη. Το σκεπτικο του οτι καποιος ειναι σωστος οταν εχει παγιωμενες αποψεις ειναι τελειως λαθος και αφορα ανθρωπους που ειναι στοκοι κατα την αποψη μου και ανικανοι να μαθουν 5 πραγματα παραπανω
τι;γιορταζει ο διονυσακος μας;Διονυση προλαβαινουμε να σου στειλουμε τις ευχες μας
Χρονια πολλα και παντα με υγεια φιλε, πολυχρονος![]()