Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
με ειχες παρεξηγησει γιατι μου την επεσαν τα ζωα ρε Γιαννη οπως την πεφτουν οι δημοσιογραφοι σε οσουν εχουν εντολη να την πεσουν. Τετοιοι τυποι υπαρχουν παντου. Ειναι σαν τις κατσαριδες και δεν σκοτωνονται ευκολα οι προστυχοι:laugh:
οταν ακους καποιους να λενε διαφορα για καποιον μπορει να συμβει,ασχετα αν μεσα σου λες και αν δεν;αλλα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να ψαξεις πιο παλια να βρεις το κουβαρι...ειδικα αν δεν υπαρχει και η αλλη αποψη για διαφορους λογους

Καλημερα αλανιαρες :D:D:D

vape Maniac
καλημερα διονυσακο και ξανα πολυχρονος....ο γιδομακης που βοσκει;εχασε την πρωτη ωρα και εχει απουσια,την καλημερα μου σε ολους...εφυγαααααααα

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Ελα seek....
Τσιμπα το..

y5uduhu5.jpg

vape Maniac

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παλικάρια.
Χρόνια πολλά Διονύση να τα εκατοστήσεις αδερφέ και καλές κουτουλιές :laugh:

Που το είδατε οτι γιορτάζει ρε σεις; :confused:

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
να τα χιλιασεις αδερφε:)
Παντως να ξερεις οτι ειμαι πιτσουνακι μπροστα σου. Ειμαι γεννημενος 1,5 μηνα αργοτερα απο σενα:laugh:
Νασαι καλα Θανο και σε ευχαριστω για τις ευχες. Μου κανουν ;)

46 αδερφε!

Vape Maniac

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αμα σου την πεφτουν 4-5 μαζι, τοτε ο αναγνωστης υποθετει οτι μαλλον εχουν δικιο λογω ποσοτητας. Ξεχναει βεβαια το ποιον αυτων των ανθρωπων διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ τους.
Δεν βαριεσαι αδερφε, το να υποσκαπτεις και να το να συκοφαντεις δεν θα εκλειψει ποτε, ειναι μερος της ανθρωπινης φυσης διοτι μεγαλωνουμε με λαθος αρχες, λαθος παιδεια και φυσικα δεν σκεφτομαστε περαιτερω οταν μεγαλωνουμε παρα μενουμε σε αυτα που μαθαμε, και ας ειναι και στραβα.
Αυτο που τελικα μενει ειναι να ελπιζεις οτι ολα θα πανε καλα κανοντας το σταυρο σου.
οταν ακους καποιους να λενε διαφορα για καποιον μπορει να συμβει,ασχετα αν μεσα σου λες και αν δεν;αλλα πρεπει να μπεις στην διαδικασια να ψαξεις πιο παλια να βρεις το κουβαρι...ειδικα αν δεν υπαρχει και η αλλη αποψη για διαφορους λογους

καλημερα διονυσακο και ξανα πολυχρονος....ο γιδομακης που βοσκει;εχασε την πρωτη ωρα και εχει απουσια,την καλημερα μου σε ολους...εφυγαααααααα

dioliv

Vaping Master
ECF Veteran
Dec 25, 2013
5,348
3,639
Greece Thessaloniki
Καλημρα παλικρια.
Χρνια πολλ Διονση να τα εκατοστσεις αδερφ και καλς κουτουλις :laugh:

Που το εδατε οτι γιορτζει ρε σεις; :confused:

Καλημερα σπαιντερ και σε ευχαριστω αδερφε Νασαι καλα!

Vape Maniac

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλημέρα παλικάρια.
Χρόνια πολλά Διονύση να τα εκατοστήσεις αδερφέ και καλές κουτουλιές :laugh:

Που το είδατε οτι γιορτάζει ρε σεις; :confused:
δεν σου λεμε ρε,τι θελεις τωρα;....καλημερα στελουκο ερωτα μου:laugh:

Αμα σου την πεφτουν 4-5 μαζι, τοτε ο αναγνωστης υποθετει οτι μαλλον εχουν δικιο λογω ποσοτητας. Ξεχναει βεβαια το ποιον αυτων των ανθρωπων διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ τους.
Δεν βαριεσαι αδερφε, το να υποσκαπτεις και να το να συκοφαντεις δεν θα εκλειψει ποτε, ειναι μερος της ανθρωπινης φυσης διοτι μεγαλωνουμε με λαθος αρχες, λαθος παιδεια και φυσικα δεν σκεφτομαστε περαιτερω οταν μεγαλωνουμε παρα μενουμε σε αυτα που μαθαμε, και ας ειναι και στραβα.
Αυτο που τελικα μενει ειναι να ελπιζεις οτι ολα θα πανε καλα κανοντας το σταυρο σου.
ετσι ειναι...οποτε παμε για αλλα

Οτι γουσταρει ο τζιτζικας....

my7aqyza.jpg

Vape Maniac
απαπαπαπα

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece