Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Παιδες δημιουργησα ενα Whats app group "Ελληνες GGακηδες" και περιμενω να σας βαλω ολους. Πρεπει να εχετε smart phone (iPhone, blackberry, windows, android κτλ) και να εχετε το what's app στο τηλ. Ειναι free για download

http://www.whatsapp.com/

Για να μπειτε στο γκρουπ πρεπει να εχετε whats app στο κινητο σας και να μου στειλετε το νουμερο σας να σας βαλω στο γρουπ. Τα μηνυματα ειναι free χωρις χρεωση

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλα που το ειπες γιατι με πηρε τηλ ο μακης πριν λιγο και με ρωτουσε τι καρτα whats up να παρει απο το περιπτερο,των 5 η των 10;

ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααα α το γιδι

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααα
αμα o Μακης σε πετυχει και σενα Γιαννη θα γινει χαμος:laugh:
Καλα που το ειπες γιατι με πηρε τηλ ο μακης πριν λιγο και με ρωτουσε τι καρτα whats up να παρει απο το περιπτερο,των 5 η των 10;

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
αααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααα
αμα o Μακης σε πετυχει και σενα Γιαννη θα γινει χαμος:laugh:
Του τα εχω φυλαγμενα...μου εχει κανει 2 χουνερια για αυτο θα τον γλενταω συνεχεια....

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Παιδες δημιουργησα ενα Whats app group "Ελληνες GGακηδες" και περιμενω να σας βαλω ολους. Πρεπει να εχετε smart phone (iPhone, blackberry, windows, android κτλ) και να εχετε το what's app στο τηλ. Ειναι free για download

WhatsApp :: Home

Για να μπειτε στο γκρουπ πρεπει να εχετε whats app στο κινητο σας και να μου στειλετε το νουμερο σας να σας βαλω στο γρουπ. Τα μηνυματα ειναι free χωρις χρεωση

Έτοιμοςςςςςςςςςςςςςςςς

.................................................. .........:pervy::pervy::pervy::pervy::pervy:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Παλιότερα είχαμε φτιάξει (και υπάρχει ακόμα) το G.G.fun στο skype και μιλάγαμε καμιά δεκαριά... μέχρι που κάποιοι δεν μιλάγανε και διαβάζανε μόνο :sneaky:
Άσε που μετά θα μείνει μόνος του εδώ ο τζίτζικας και θα αρχίσει να βάζει ανέκδοτα πάλι :laugh:

Έχω oovoo και skype για τα φιλαράκια μου στο pc και τουλάχιστον 3-4 ώρες κάθε μέρα τα έχω ανοικτά.
Το τηλ μου το έχετε... τι άλλο θέτε ρε; Να μιλάμε και στην τουαλέτα; :laugh:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread