The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

HoverOver not working FF

Discussion in 'Site Feedback and Help' started by r77r7r, Oct 29, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. r77r7r

    r77r7r ECF Guru ECF Veteran

    Feb 15, 2011
    Pa,LandOfTaxes
    Newest FF 57 Quantum. Can't hover over alerts or thread titles. Couldn't get a Reply box for this thread either. Not many addons at all. Any suggestions?? TY
     
    • Like Like x 1
  2. BrotherBob

    BrotherBob Vaping Master ECF Veteran

    Dec 24, 2014
    Sunnyvale,CA,USA
    Ditto on alerts at first try, clicked on and alerts came up, closed and now alerts work if hover over.
    Thread titles hover ok on Slimjet 32 bit debian (Chrome/Chromium distro).
    Yesterday the site seemed to run slower ( approx.1.5 times slower) using old "ECF" style.
    Suspect site is still being worked on, I hope.
     
    • Like Like x 2
  3. classwife

    classwife Admin
    Asst Classifieds Mgr
    Ask The Vets Mgr
    Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    still being worked on :)
    I sometimes get the dead reply box.

    When things "get stuck" I found if I right click mouse and use that refresh icon then things work.
    Gets me by till it can be fixed :)


    All these things affect our moderating tools too...fwiw
     
    • Like Like x 3
  4. r77r7r

    r77r7r ECF Guru ECF Veteran

    Feb 15, 2011
    Pa,LandOfTaxes
    Oh, I did assume it was Oliver and his band of Misfit Programmers but it all worked OK on Chrome. All good now.

    I'm not liking the new FF too much yet.
     
  5. retired1

    retired1 Administrator Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 5, 2013
    Texas
    Quantum hasn't been released as final yet, expect many things to be "broken" until the final release sometime in November.
     
    • Like Like x 2
  6. CagedSpam

    CagedSpam Super Member ECF Veteran

    Mar 12, 2015
    FoPo, Oregon
    To get my hover over working I had to allow scripts from cloudflare . com YMMV.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  7. NicotineRush

    NicotineRush Linux Mint/Mate Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    FF 56.0 (64 bit)
    Hover working intermittently.
    Back Button still not working.
     
  8. SteveS45

    SteveS45 Moved On ECF Veteran

    Jan 27, 2016
    Long Island, New York
    FF 56.0.2 and Win 7 Pro 64 Bit

    Hover wasn't working before and I did absolutely nothing and working again
     
  9. oplholik

    oplholik ECF Guru Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    I am posting this here since I'm not able to reply in the post in the "HoverOver not working FF" thread in the Site feedback and help section, this seems to be a problem also. Was just going to say I was having a problem lately also. W10/Google Chrome.
     
    • Like Like x 2
  10. Fozzy71

    Fozzy71 Vaping Master ECF Veteran

    Jul 7, 2016
    8 Mile + 2.5
    doesn't work for me on chrome and I too also get the dead reply box, using ecf dark... had to switch over to the new aluminum to be able to reply but this white background is killing me. hopefully they fix it soon or get the dark aluminum skin out.
     
    • Agree Agree x 1
  11. oplholik

    oplholik ECF Guru Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    It seems to be fixed for me at this time. I use the ECF style.
     
    • Like Like x 1
  12. SteveS45

    SteveS45 Moved On ECF Veteran

    Jan 27, 2016
    Long Island, New York
    Finding today that on one thread it doesn't work and the next one down in the list it doesn't work. Also when I went to post this comment was not able to type in a comment and after reloading the page it worked. Aliens I guess.................
     
  13. Paul Mohr

    Paul Mohr Senior Member

    Oct 28, 2017
    Adrian MI
    I have the same issues with opera browswer. I just re load the page and normally it works.
     
  14. Letitia

    Letitia Therion/Nano Junkie ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 2, 2017
    West Frankfort, IL
    In ECF Dark Chrome Win10 Acer Aspire. No issues. Do have ad-block.
     
  15. suprtrkr

    suprtrkr ECF Guru Verified Member ECF Veteran

    FWIW, me too. Can't get hover or a text box to respond to a thread, but reloading the page (usually) fixes it, and so far reloading two or three times has never failed. Yeesh.
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  16. Katya

    Katya ECF Guru Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Feb 23, 2010
    SoCal
    The only thing that consistently doesn't work for me is the back arrow in quoted posts (the arrow that's supposed to take me to the OP)--reloading doesn't help. Real bummer if the quote is from a different thread. On a couple of occasions I missed a reply box here and there... Hover over works just fine (in ECF skin, W10, Chrome).

    But I miss my little personal box that used to sit above Members Online Now... Is it ever coming back?

    upload_2017-11-9_19-23-42.png

    Sorry, @r77r7r. Didn't mean to derail your thread. :blush:
     
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
  17. Burnie

    Burnie The Bug Man Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Jul 1, 2009
    Sunny Florida
    I still have to reload most of the time to get it to work.
     
    • Agree Agree x 2
  18. 440BB

    440BB Vaping Master Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 19, 2011
    The Motor City
    Me too about 80% of the time. Most use of the F5 key for me since the early days of buying hard to get vape stuff.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  19. SteveS45

    SteveS45 Moved On ECF Veteran

    Jan 27, 2016
    Long Island, New York
    Also when trying to respond to threads have to reload or refresh to be able to type. Hit or miss works when it wants to.
     
    • Agree Agree x 1
  20. Burnie

    Burnie The Bug Man Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Jul 1, 2009
    Sunny Florida
    That happens for me on starting new threads or new PM's, there is no test box to type the message in until I refresh the page.
     
    • Informative Informative x 1
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice