The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Problems after reinstall

Discussion in 'Team ECF Folding Forum' started by timinftl, Jun 2, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. timinftl

    timinftl Super Member Verified Member ECF Veteran

    Jun 6, 2013
    Fort Lauderdale
    I've been down for weeks because I moved and a week later A NON Driving sob
    totaled my new bike and I was injured as well.
    Anyhow I setup the comp and fired up fah but the only slot running is the gpu,
    cpu slot just sits green and pretty saying "ready" but that's all.
    Suggestions other than my tire tool ?
    tim
     
  2. retired1

    retired1 Administrator Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 5, 2013
    Texas
  3. timinftl

    timinftl Super Member Verified Member ECF Veteran

    Jun 6, 2013
    Fort Lauderdale
    Guess I just dont get it...
    Core
    00:20:11:WU02:FS01:0x21:Version 0.0.17
    00:20:11:WU02:FS01:0x21: Found a checkpoint file
    00:20:12:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
    00:20:13:Started thread 11 on PID 3460
    00:20:13:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
    00:20:13:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
    00:20:14:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
    00:20:14:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
    00:20:14:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
    00:20:15:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
    00:20:15:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
    00:20:16:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
    00:20:16:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
     
  4. retired1

    retired1 Administrator Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 5, 2013
    Texas
    It's saying there's no WU to assign. How many cores does your CPU have?
     
  5. timinftl

    timinftl Super Member Verified Member ECF Veteran

    Jun 6, 2013
    Fort Lauderdale
    It's my alienware Aurora R3. intel I7 clocked @ 3.9 nothing changed in years cept faster mem to keep up with the cpu oc. never missed a beat yet. cpu core change from -1 to -7 no help at all...
     
  6. retired1

    retired1 Administrator Admin Verified Member ECF Veteran

    Supporting member
    Apr 5, 2013
    Texas
    It's entirely possible that there just aren't any CPU work units.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice