Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
φτιαξε της το αυτι και κοψ' της τη γλωσσα και ολα θα πανε καλα Στελιο:laugh:
Λοιπόν η γυναίκα πάλι δεν ακούει, αλλά μου την έσπασε ο γιατρός γιατί μου είπε οτι αυτό συμβαίνει μέχρι να φύγει το υγρό από το αυτί !!!
Μετά θα ξαναακούει όπως την μέρα της εγχείρισης :( ....... :laugh:

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Εισαι απατεωνας, γρουσουζης και καθαρμα του κερατα. Αυτα για σημερα:laugh:

Που στον κορακα εισαι ωρε??
Καλημερα.........κορασιδες :p

Που ειναι αυτος Ο Κατασκευαστης να μου ριξει κανενα μπινελικι !!!

Μου λειψατε ρε παλιοπαιδα !!!!

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μάνο πάτησες πάνω σε πολλά θέματα με αυτό το βίντεο. Καταρχάς η συνωμοσία τον βομβιστικών επιθέσεων, η ενδέκατη Σεπτεμβρίου και τα Chemtrails. Όσο για τα πρώτα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν οργανωμένη κίνηση από το CIA εναντια σε πολίτες τις χώρας τους. Υπάρχει εξάλλου και επίσημη παραδοχή ευθύνης από τρομοκρατικές οργανώσεις. Στο θέμα του 9/11 δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα αεροσκάφη χτύπησαν τους πύργους και το πεντάγωνο. Εκεί επίσης υπήρξε επίσημη παραδοχή από τον Μπιν Laden ότι τα οργάνωσε.
Στο θέμα τον Chemtrails τώρα. Είναι μια παλιά ιστορία που συζητείται χρονια τώρα και ποτε δεν έχει υπάρξει το παραμικρό επίσημο αποδεικτικό στοιχειο. Εικόνες του ουρανού με trails έχουν γίνει σημείο ατέλειωτων συζητήσεων από άτομα που έχουν μονο σκοπό να δημιουργούν συνωμοσίες. Να σου πω ότι στα 26 χρονια που πετάω έχω κάνει χιλιάδες τέτοια trails στον ουρανό. Δεν είναι τίποτα άλλο από υδρατμοί, μάλιστα πιο αθώοι και από τους υδρατμούς που βγάζουν τα Η/T.
Κοινως η όλη ιστορία με τα chemtrails είναι "the asses 9 days"

paris_018.jpg

DSC01774.jpg

Αυτές οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι από το εσωτερικό δοκιμαστικών πτήσεων the Airbus και τις Boeing. Είναι δεξαμενές νερού σαν αντίβαρο για να μπορούν να κάνουν δοκιμες σε διαφορα βάρη.

Last edited:

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Υπάρχει περίπτωση να δημιουργούνται από συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών; γιατί έχω δεί πολλά άλλα τα οποία δεν αφήνουν τόσο τεράστιο σε μήκος ίχνος υδρατμού.

Sent from my wp7 using Tapatalk

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Υπάρχει περίπτωση να δημιουργούνται από συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών; γιατί έχω δεί πολλά άλλα τα οποία δεν αφήνουν τόσο τεράστιο σε μήκος ίχνος υδρατμού.

Sent from my wp7 using Tapatalk

Εμεις πεταμε απο τα 31000 εως τα 43000 ποδια, σ'αυτα τα υψη οτι και να ψεκασεις θα αρεωθει τοσο με την ατμοσφαιρα που δεν θα εχει καμια επιδραση ασε δε που με τους ανεμους θα καταληξουν εκατονταδες μιλια μακρυα. Σε χαμηλοτερα υψη δεν δημιουργουνται vapor trails λογο υψηλοτερης θερμοκρασιας αρα θα τους ειχαν κανει τσακωτους. Σου λεω ειναι μουφα η υποθεση

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread