Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Καλησπέρα σε όλους!! Ρε παιδάκια παίζει σταθεροποιητής τάσης για mod (GGTS) γιατί από τότε που έμαθα τις διπλές στην Ιθάκη τις 18650 τις ξεφτυλίζει και αν μη τι άλλο αυτή η γαμάτη γεύση που έχω στο ξεκίνημα θα ήθελα να κρατάει συνέχεια για όσο γίνεται.. Κάποια πατέντα μου έιχε δείξει ο Steliosss στα εγκαίνια του Βασίλη αλλά δε τη συγκράτησα.. Για βοηθήστε please.

ΥΓ. Βασίλη το αδέλφι μου τ´αγαπάω με τρέλα! Είναι ψιχούλα ρε ο captain!

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
Καλησπέρα σε όλους!! Ρε παιδάκια παίζει σταθεροποιητής τάσης για mod (GGTS) γιατί από τότε που έμαθα τις διπλές στην Ιθάκη τις 18650 τις ξεφτυλίζει και αν μη τι άλλο αυτή η γαμάτη γεύση που έχω στο ξεκίνημα θα ήθελα να κρατάει συνέχεια για όσο γίνεται.. Κάποια πατέντα μου έιχε δείξει ο Steliosss στα εγκαίνια του Βασίλη αλλά δε τη συγκράτησα.. Για βοηθήστε please.

μιχαλη για σταθερη ταση στο gg μονο με κικ θα εχεις μεχρι τελους της μπαταριας

manos3906

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 14, 2012
1,670
1,554
49
iraklio kreta
τη μιλας εσυ βρε που εχεις γαβρωσει απο τις πολλες ενεσεις?
το κικ δε του κανει,εχει λιγα βατ για διπλες
εχουν βγει κατι αλλα εργαλεια που ειναι πιο αξιολογα και δυνουν μεχρι και 22 βατ
αλλα δεν θυμαμαι που τα βρισκουν τωρα

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
τα πρωτα ΗΝΤΑ να εξηγιωμαστε.χαχαχαχαχαχαχα.μιχαλη βλαμενος ειναι αυτος μην τον κανεις παρεα.θα σε παει κατ ευθειαν για εξαπλη.χαχαχαχαχαχα.τον καπταιν να συμβουλευεσε μονο

vougiouklakis

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 15, 2012
575
464
Imeo Land-Athens
Μπηκε κατοπιν αδειας του Σακη Γκαμπο......αυτες οι εποχες εφυγαν ανεπιστρεπτι......κριμα ομως !!!
Βλεπω το αβαταρ του Κωστα και θυμαμαι παλιες εποχες στο e-kapnisma με τον Θανο ρε.
Πςςςςςς

Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

vougiouklakis

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 15, 2012
575
464
Imeo Land-Athens
Απο Καρδιτσα ειναι και οι δυο συνατμιστες......τους γνωριζω προσωπικα Μακη ;)
απο καρδιτσα ηταν αλος κωστας με νικ κωστας και ειναι στο βερολινο τωρα.νομιζω αφηνα ηταν αυτος

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr

Mιχάλη, για διπλές το Kick δεν κάνει. Ακόμα και το καινούριο με τα 15W λίγο είναι. Θα στα πει και ο αδερφός σου!
Θα πρέπει να περιμένεις μετά τον Πρωτέα θα καθαρίσει ο Θάνος :)

αι ρε απο εκει περα
αυτα να μου τα πεις αυριο στο σκαιπ
ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread