Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Πήγα acs και παρέλαβα αλλιώς Δευτέρα θα το έπερνα, ευχαριστώ τον akisjon για τη συμβουλή.
Το Just είναι φοβερό όπως και η χάραξη, τα λόγια περιττά, ας το απολαύσουμε λοιπόν και συγχαρητήρια στο Θανάση.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπερα στη παρεα με τα φρεσκα Just (εγω εχω μελλον ακομα).

Στελαρα εσυ γιατι τοση ησυχια;;;; Βαλε φωτο να σου πουμε καλως τα δεχτηκες βρε αδελφε.

Μακηηηηηηηηηηηηηηη που σαι καρντασι;

Γιαννη καλοατμιστο το Just φιλαρακο, πες μας εντυπωσεις

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
που να ειμαι στελιο;εδω φυλαω το νημα ρε.απαιχτο το just στελιο.η ρυθμιση αερα πολυ βολικη και καλη,πιο συμπαγες και βολικο στο χερι,ρευμα πολυ καλο.τι αλο να θελουμε;αντε θα ερθει και η σειρα σου σε λιγο.χαχαχαχαχα.ολα καλα;

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Στελαρα εσυ γιατι τοση ησυχια;;;; Βαλε φωτο να σου πουμε καλως τα δεχτηκες βρε αδελφε.

ΣΣΣΣΣΣΣΣ... μη φωνάζεις ρε... εδώ είμαι... μια σελίδα πίσω έγραψα :)
Πάω να βάλω καμιά φώτο τώρα που καταλάγιασε το νήμα. Μην κόψω την πρωτιά του γλυκούλη μου Μακούλη μου :laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Έβαλες πρώτος ρε χαζεμένε πρώτος φωτό στο ecf??? Ε... είσαι και ο πρώτος... αυτό εννοώ ρε :)

Πάρτε και μια δικιά μου εδώ, μέχρι να έρθει του Κάπτεν να δούμε καμιά καλή :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μια χαρα φωτο βαζεται Στελακο, ο Μακης μας εβγαλε και το κουτι απο τα παπουτσια της γυναικας του λιγο :laugh: αλλα δεν πειραζει μωρε. Τα Τζιτζια σας καμαρωνω και χαιρομαι αδελφια :toast:

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Καλησπέρα σε ολους!!Κάλο σ.κ!!χτες το κοντέρ έδειξε 11 μλ..θα με κάψει αυτό Το jgg...δεν ξέρω και τι μπαταρίες να πάρω μάζι μου..οτι και να βάλω μου αρέσει..ευτυχώς που είναι σ.κ και δεν έχω Πόλυ δουλεια....

Στελιοο το εκαψα τελείως οπώς καταλαβες!!!:)

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Καλησπέρα Κώστα

Θανάση έχουμε μείνει άφωνοι, κανένας δεν ποστάρει, όλοι ατμίζουν με Just και Ιθάκη ή Ιάττυ τώρα :toast:

Εχω την εντύπωση πως έχει λίγο καλύτερα ρεύματα και ο λόγος πρέπει να είναι στο μεγαλύτερο εμβαδόν επαφής στον αρνητικό πόλο της μπαταρίας.
Και ο ρυθμιστής αέρα δουλεύει τέλεια και στην Ιθάκη και σε 510. Αυτές οι εντυπώσεις προς το παρον.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
καλα, αυτο ειναι πλεον γνωστο Μακη. Ακομα και τα μαλλια μου ειναι αχτενιστα, γι αυτο και τα εκοψα και ησυχασα:laugh:
καλημεραααα.παιδια ειναι δυο κουκλια.καμια σχεση με αυτο που ειδαμε στο βιντεο του θανου.χαχαχαχααχαχαδεν ξερει απο βιντεο ρε ο θανος.ασχετος ειναι.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αν προτιμας VV Σακη τοτε θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Ιθακη. Επισης θα σου προτεινα να μην καπνιζεις mesh διοτι κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι επικινδυνο
Καλημερα σας ,
Σακη θελω να μου πεις ποιον απο τους ατμοποιητες θα μου προτεινες να βαλω στο Provari μου . Δεν εχω GGTS Προτιμω VV ,θεωρω the best το συγκεκριμενο μεχρι να βγει το δικο σου :laugh: !
Ειμαι meshακιας αλλα με Ιθακη θα ατμιζα ανετα .Μη ξεχασω να σου πω οτι ατμιζω πανω απο χρονο και δεν ειναι προβλημα το στησιμο των ατμοποιητων.
Φυσικα θα ηθελα και των γνωμη των φιλων εδω.
Ευχαριστω .

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Μπραβο Γιαννη, πολυ σωστη κινηση. Τουλαχιστον τωρα θα εχεις την ευκαιρια να το απολαυσεις μεσα στο ΣΚ ξεκουραστος και ευδιαθετος. Χαιρομαι που σου αρεσει και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Πήγα acs και παρέλαβα αλλιώς Δευτέρα θα το έπερνα, ευχαριστώ τον akisjon για τη συμβουλή.
Το Just είναι φοβερό όπως και η χάραξη, τα λόγια περιττά, ας το απολαύσουμε λοιπόν και συγχαρητήρια στο Θανάση.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ahahaha, ωραιος ο geo!
Καλησπέρα σε ολους!!Κάλο σ.κ!!χτες το κοντέρ έδειξε 11 μλ..θα με κάψει αυτό Το jgg...δεν ξέρω και τι μπαταρίες να πάρω μάζι μου..οτι και να βάλω μου αρέσει..ευτυχώς που είναι σ.κ και δεν έχω Πόλυ δουλεια....

Στελιοο το εκαψα τελείως οπώς καταλαβες!!!:)

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread