καλως τον τρελλιαρη! Θες να μας αναψεις νυχτιατικα αδερφε επειδη εβαλε κρυο σημερα?
Αν προτιμας VV Σακη τοτε θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Ιθακη. Επισης θα σου προτεινα να μην καπνιζεις mesh διοτι κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι επικινδυνο
καλημερααααα.φορμουλα σημερα
Ευχαριστω για τη συμβουλη σχετικα με την Ιθακη ....στο μυαλο μου εισαι Σακη!! Σχετικα με το μες αρχιζω να ανυσηχω .Καπου πριν πολλους μηνες διαβασα οτι το μες δεν ειναι επικυνδυνο αλλα το φυτιλι...Καλα σχετικα με το τσιγαρο φανταζομαι πολυ πολυ λιγοτερο αλλα θα με ενδιεφερε αν υπαρχει καποιο ποστ εδω στο ecf να μου δωσεις το λινκ.
Αυτα και πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Καλημερα στην αδελφοτητα
Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
αισθανομαι σαν μελος μυστικης οργανωσης ετσι οπως το ειπες το "καλημερα" αδερφε![]()
Πουσαι ρε Θανο, καλημερα. Ποτε περιπου αδελφε θα βγαλεις ανταλλακτικα για τα Just να μπορουμε να παρουμε μερικα μπρουτζινα κομματια να παιξουμε λιγο;
στελιο θελω και εγω αυτα που θελεις εσυ.οκ;καλημερα σε ολους απο την κρυα πτολεμαιδα.
Καλημερα κορασιδες......ολος ο GG planet με ''βριζει'' για την αγγελια στο F/B !!!!
Δεν μασαω ομως![]()
Καλημερα κορασιδες......ολος ο GG planet με ''βριζει'' για την αγγελια στο F/B !!!!
Δεν μασαω ομως![]()
Θανο επειδη δεν ξερω αν και ποτε θα παρω το τζαστ λογω οικονομικης στενοτητας λεω να παρω το νεο full ad και να το κοτσαρω στο ggts μου για να εχω τον νεο πολο.
Υπαρχει περιπτωση να βγαλεις σε καποια κομματια το δαχτυλιδι του αερα σε κανελαζ;
Διοτι εχω το γνωστο κολλημα με το διπλο κανελαζ πανω στο ggts μου.
Το ξερω οτι ειμαι λιγο οπισθοδρομικος αλλα τι να κανω;
Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2