Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Αν προτιμας VV Σακη τοτε θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα Ιθακη. Επισης θα σου προτεινα να μην καπνιζεις mesh διοτι κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι επικινδυνο

Ευχαριστω για τη συμβουλη σχετικα με την Ιθακη ....στο μυαλο μου εισαι Σακη!! Σχετικα με το μες αρχιζω να ανυσηχω .Καπου πριν πολλους μηνες διαβασα οτι το μες δεν ειναι επικυνδυνο αλλα το φυτιλι...Καλα σχετικα με το τσιγαρο φανταζομαι πολυ πολυ λιγοτερο αλλα θα με ενδιεφερε αν υπαρχει καποιο ποστ εδω στο ecf να μου δωσεις το λινκ.
Αυτα και πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Ειναι η προσωπικη μου αποψη διοτι μιλαμε για το προφανες Σακη. Οταν βαζεις μεσα σε ενα ποτηρι νερο ενα οξειδωμενο mesh και γινεται το νερο μαυρο μετα απο 6 ωρες, ή οταν ξερεις οτι καπνιζεις την σκουρια του ανοξειδωτου, δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι συμβαινει. Μην περιμενεις ομως να σου το πει καποιος οταν οι περισσοτεροι φτιαχνουν mesh διοτι ειναι ευκολη κατασκευη. Το γεγονος οτι βγηκε καποιος και εφτιαξε το πρωτο mesh ατομιζερ χωρις καμμια ερευνα και χωρις να σκεφτεται περαιτερω τις περαιτερω συνεπειες, δεν σημαινει οτι ειναι υγειινο, το εντελως αντιθετο μαλιστα. Φυσικα δεν μιλαει κανεις διοτι η βιομηχανια ειναι μεγαλη, τα χρηματα πολλα και συμβαινει απλως οτι συμβαινει και με τις καπνοβιομηχανιες. Αποκρυπτονται τα σοβαρα θεματα στο ονομα των χρηματων.

Υπαρχει ομως και στο ecf ενα θεμα με αυτη την συζητηση αλλα φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω μεσα σε τοσα νηματα του ecf
Ευχαριστω για τη συμβουλη σχετικα με την Ιθακη ....στο μυαλο μου εισαι Σακη!! Σχετικα με το μες αρχιζω να ανυσηχω .Καπου πριν πολλους μηνες διαβασα οτι το μες δεν ειναι επικυνδυνο αλλα το φυτιλι...Καλα σχετικα με το τσιγαρο φανταζομαι πολυ πολυ λιγοτερο αλλα θα με ενδιεφερε αν υπαρχει καποιο ποστ εδω στο ecf να μου δωσεις το λινκ.
Αυτα και πολυ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αισθανομαι σαν μελος μυστικης οργανωσης ετσι οπως το ειπες το "καλημερα" αδερφε:laugh:
Καλημερα στην αδελφοτητα:)

Στάλθηκε από το GT-S5830 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
αισθανομαι σαν μελος μυστικης οργανωσης ετσι οπως το ειπες το "καλημερα" αδερφε:laugh:

Χαχαχα
Οχι ρε ανοιχτη αδερφοτητα ειμαστε εμεις οκ.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εχω μερικα κομματια Στελιο αλλα περιμενω να δω ποσα συναρμολογημενα θα πουληθουν ετσι ωστε να ξερω ποσα ελευθερα κομματια θα μεινουν
Πουσαι ρε Θανο, καλημερα. Ποτε περιπου αδελφε θα βγαλεις ανταλλακτικα για τα Just να μπορουμε να παρουμε μερικα μπρουτζινα κομματια να παιξουμε λιγο;

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Θανο επειδη δεν ξερω αν και ποτε θα παρω το τζαστ λογω οικονομικης στενοτητας λεω να παρω το νεο full ad και να το κοτσαρω στο ggts μου για να εχω τον νεο πολο.
Υπαρχει περιπτωση να βγαλεις σε καποια κομματια το δαχτυλιδι του αερα σε κανελαζ;
Διοτι εχω το γνωστο κολλημα με το διπλο κανελαζ πανω στο ggts μου.
Το ξερω οτι ειμαι λιγο οπισθοδρομικος αλλα τι να κανω; :D

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Καλημερα κορασιδες......ολος ο GG planet με ''βριζει'' για την αγγελια στο F/B !!!!

Δεν μασαω ομως :2cool:

Γιατι ρε Κώστα τι έγινε;
Δεν παρακολουθώ το φατσοβιβλίο είναι η αλήθεια.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν νομιζω να το κανω αμεσα Γκαμπο, λιγο δυσκολο στην φαση που ειμαι
Θανο επειδη δεν ξερω αν και ποτε θα παρω το τζαστ λογω οικονομικης στενοτητας λεω να παρω το νεο full ad και να το κοτσαρω στο ggts μου για να εχω τον νεο πολο.
Υπαρχει περιπτωση να βγαλεις σε καποια κομματια το δαχτυλιδι του αερα σε κανελαζ;
Διοτι εχω το γνωστο κολλημα με το διπλο κανελαζ πανω στο ggts μου.
Το ξερω οτι ειμαι λιγο οπισθοδρομικος αλλα τι να κανω; :D

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread