Ριχτε μπινελικια α-ηδονιζομαι !!!
Διαβασε τα τελευταια ποστ στο νημα Just GG Γκαμπο και θα καταλαβης...
Διαβασε τα τελευταια ποστ στο νημα Just GG Γκαμπο και θα καταλαβης...
τον χειμωνα στο κιοσκι μου στο κτημα στελιο αναβει το τζακι και οι προβολεις φωτιζουν το χιονι που πεφτει.δεν δε λεω αλο.χαχαχαχα.ενοειται στελιο και τσιπουρο παραγωγης μου.
Μακη μου λειπει το τζακι ρε συ, να εχει ετσι το κρυο της αρκουδας εξω και να εχεις το τζακι να καιει. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραμα.
Ειναι η προσωπικη μου αποψη διοτι μιλαμε για το προφανες Σακη. Οταν βαζεις μεσα σε ενα ποτηρι νερο ενα οξειδωμενο mesh και γινεται το νερο μαυρο μετα απο 6 ωρες, ή οταν ξερεις οτι καπνιζεις την σκουρια του ανοξειδωτου, δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι συμβαινει. Μην περιμενεις ομως να σου το πει καποιος οταν οι περισσοτεροι φτιαχνουν mesh διοτι ειναι ευκολη κατασκευη. Το γεγονος οτι βγηκε καποιος και εφτιαξε το πρωτο mesh ατομιζερ χωρις καμμια ερευνα και χωρις να σκεφτεται περαιτερω τις περαιτερω συνεπειες, δεν σημαινει οτι ειναι υγειινο, το εντελως αντιθετο μαλιστα. Φυσικα δεν μιλαει κανεις διοτι η βιομηχανια ειναι μεγαλη, τα χρηματα πολλα και συμβαινει απλως οτι συμβαινει και με τις καπνοβιομηχανιες. Αποκρυπτονται τα σοβαρα θεματα στο ονομα των χρηματων.
Υπαρχει ομως και στο ecf ενα θεμα με αυτη την συζητηση αλλα φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω μεσα σε τοσα νηματα του ecf