Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
τον χειμωνα στο κιοσκι μου στο κτημα στελιο αναβει το τζακι και οι προβολεις φωτιζουν το χιονι που πεφτει.δεν δε λεω αλο.χαχαχαχα.ενοειται στελιο και τσιπουρο παραγωγης μου.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
τον χειμωνα στο κιοσκι μου στο κτημα στελιο αναβει το τζακι και οι προβολεις φωτιζουν το χιονι που πεφτει.δεν δε λεω αλο.χαχαχαχα.ενοειται στελιο και τσιπουρο παραγωγης μου.

Μονο που τ'ακουω αυτα τρελαινομαι

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Εγω είχα παρουσιαστεί φανταρος στο Κιλκίς.
Το στρατοπεδο ήταν παγοδρόμιο.
Και στην πρωινή αναφορά μας λέγαν οτι στις τελευταίες σειρές στέκονται αρκούδες...

Μιλάμε για ΤΟ κρυο...

Κι εδώ στο Ηράκλειο πιάσαν τα κρύα γρήγορα φέτος.
Από χτες δεν κυκλοφορώ με βερμούδα. :d

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Μακη μου λειπει το τζακι ρε συ, να εχει ετσι το κρυο της αρκουδας εξω και να εχεις το τζακι να καιει. Δεν υπαρχει ωραιοτερο πραμα.

Λοιπόν σας βρήκα τη λύση!!!
Θα πάει ο Θάνος στο Αμπου ντάμπι μιας και του αρέσει η ζέστη και θα πιλοτάρει στη θέση του Στελάρα. Είμαι σίγουρος οτι θα τα πετάει καλύτερα τα αεροπλάνα :p :laugh:
Και θα έρθει ο Στελάρας εδώ να μας εντρυφήσει στα Μοχίτο :laugh:

Καλημέρα στη παρέα :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ποιο Μοχιτο ρε συ, με κρυο Μοχιτο θα πινουμε;;;;; Ζουμι Τυρναβου θελει. Μην ανυσυχεις σε καμια 10 χρονια θα παρω συναξη και θα με τρωτε στη μαπα, τωρα βεβαια μεχρι τοτε μερικοι μερικοι θα πινουν τσαγακια μονο :laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Γιατί άσχημο είναι το τσαγάκι με λεμόνι; Αρκεί να το πίνεις με στυλ. Να κρατάς την κούπα με σηκωμένο το μικρό δάκτυλο ααααααααχαχαχχαα

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
ποιο Ζουμι Τυρναβου ρε στελιο.εδω λεμε για δικη μου παραγωγη απο βιολογικο σταφυλι ρε.χωρις γλυκανισο και 21 βαθμους.νεροζουμια θα πινουμε;χαχαχαχααχαχα.να στειλω στον μιχαλη να εχεις εδω καμια νταμιτζανα;

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Α ρε Μακη τι μου κανεις. Αν στειλεις στο Μιχαλη δεν θα το μυρισω καν, θα το πιει ολο αυτος ρε :laugh:

Θα σου ερθω δεν γινεται αλλιος, θα παρω το Μιχαλη και θα σ'ανεβουμε κανα τριημερο να γινει ο κακος χαμος

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Ζαντος πινω τσίπουρο τώρα και μου το βγαλες απο την μυτη:p!!οτάν θα θελήσεις αμβροσία απο τον Τύρναβο πες μου να σου στείλω:):)προς το παρόν στην υγεια σας παληκάρια!!!

Στάλθηκε από το jgg μου χρησιμοποιώντας ithaka

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Ειναι η προσωπικη μου αποψη διοτι μιλαμε για το προφανες Σακη. Οταν βαζεις μεσα σε ενα ποτηρι νερο ενα οξειδωμενο mesh και γινεται το νερο μαυρο μετα απο 6 ωρες, ή οταν ξερεις οτι καπνιζεις την σκουρια του ανοξειδωτου, δεν χρειαζεται πολυ μυαλο για να καταλαβεις τι συμβαινει. Μην περιμενεις ομως να σου το πει καποιος οταν οι περισσοτεροι φτιαχνουν mesh διοτι ειναι ευκολη κατασκευη. Το γεγονος οτι βγηκε καποιος και εφτιαξε το πρωτο mesh ατομιζερ χωρις καμμια ερευνα και χωρις να σκεφτεται περαιτερω τις περαιτερω συνεπειες, δεν σημαινει οτι ειναι υγειινο, το εντελως αντιθετο μαλιστα. Φυσικα δεν μιλαει κανεις διοτι η βιομηχανια ειναι μεγαλη, τα χρηματα πολλα και συμβαινει απλως οτι συμβαινει και με τις καπνοβιομηχανιες. Αποκρυπτονται τα σοβαρα θεματα στο ονομα των χρηματων.

Υπαρχει ομως και στο ecf ενα θεμα με αυτη την συζητηση αλλα φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το βρω μεσα σε τοσα νηματα του ecf

Καταλαβα!! Σε ευχαριστω πολυ Σακη!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread