Πες τα Μιχαλη, πες τα. Μακη θα σου ανεβουμε να το πιουμε παρεα το τσιπουρακι βρε.
Για πείτε τώρα. Παρέλαβα σήμερα ένα μεταχειρισμένο Stealth το οποίο θέλει ένα καλό γυάλισμα. Ειδικά ένα brass cap & ένα brass tube που μου ήρθαν μαζί extra είναι πολύ μαυρισμένα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περιποιηθώ ?
Έλα ρε Μιχάλη... καλορίζικο!!! Και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω
Έχω κρατήσει το τηλ του παιδιού γιατί είχα ένα φόβο μην το μετανιώσει![]()
Αν το χρησιμοποιήσεις να αλλάξεις το pin του διακόπτη ρε, γιατί αν δεν τον έχει αλλάξει το παλικάρι θα είναι το ατσάλινο.
Εσύ πρέπει να πάρεις αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Button's Brass Pin - e-smokeguru
Επίσης να αλλάξεις (πάλι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις) αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Brass Axis - e-smokeguru και αυτό: THE GOLDEN GREEK :: Stealth Accessories :: GG Stealth Brass Center Pin OLD - e-smokeguru
Αν πάλι το θες για συλλογή... μην αλλάξεις τίποτα![]()
Λοιπόν σας βρήκα τη λύση!!!
Θα πάει ο Θάνος στο Αμπου ντάμπι μιας και του αρέσει η ζέστη και θα πιλοτάρει στη θέση του Στελάρα. Είμαι σίγουρος οτι θα τα πετάει καλύτερα τα αεροπλάνα![]()
Και θα έρθει ο Στελάρας εδώ να μας εντρυφήσει στα Μοχίτο
Καλημέρα στη παρέα![]()
Καλησπέρα Στέλιο! Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε!
Brass κουμπί και axis έχω ήδη γιατί μου είχε δώσει ο αδελφός μου ένα εξτρά σετ για το GGTS.
Center pin δεν έχω και όντως έχεις δίκιο πρέπει να το πάρω γιατί το Stealth είναι παλιό και όλα είναι ατσάλινα.
Θα πάρω τον Βασίλη να ρωτήσω γιατί στο σαιτ δείχνει ότι δεν υπάρχει.
Τουλαχιστον δεν ειναι αγενεις οι ανθρωποι
Είμαι σίγουρος οτι έχεις τρομάξει με την κατάσταση που το πήρες! (από τη φώτο που είχε το παλικάρι)
Μόλις το τρίψεις όμως με Brasso και Glanol που σου έγραψε και ο Μάκης, θα πάθεις μεγάλη πλάκα. Τα εργαλεία αυτά δεν παθαίνουν τίποτα και ποτέ φίλε!
Καλημέρα σε όλους!