Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Για πείτε τώρα. Παρέλαβα σήμερα ένα μεταχειρισμένο Stealth το οποίο θέλει ένα καλό γυάλισμα. Ειδικά ένα brass cap & ένα brass tube που μου ήρθαν μαζί extra είναι πολύ μαυρισμένα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περιποιηθώ ?

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Για πείτε τώρα. Παρέλαβα σήμερα ένα μεταχειρισμένο Stealth το οποίο θέλει ένα καλό γυάλισμα. Ειδικά ένα brass cap & ένα brass tube που μου ήρθαν μαζί extra είναι πολύ μαυρισμένα. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να τα περιποιηθώ ?

Έλα ρε Μιχάλη... καλορίζικο!!! Και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω :)
Έχω κρατήσει το τηλ του παιδιού γιατί είχα ένα φόβο μην το μετανιώσει :evil: :laugh:

Αν το χρησιμοποιήσεις να αλλάξεις το pin του διακόπτη ρε, γιατί αν δεν τον έχει αλλάξει το παλικάρι θα είναι το ατσάλινο.
Εσύ πρέπει να πάρεις αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Button's Brass Pin - e-smokeguru

Επίσης να αλλάξεις (πάλι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις) αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Brass Axis - e-smokeguru και αυτό: THE GOLDEN GREEK :: Stealth Accessories :: GG Stealth Brass Center Pin OLD - e-smokeguru

Αν πάλι το θες για συλλογή... μην αλλάξεις τίποτα ;)

Last edited:

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Έλα ρε Μιχάλη... καλορίζικο!!! Και ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω :)
Έχω κρατήσει το τηλ του παιδιού γιατί είχα ένα φόβο μην το μετανιώσει :evil: :laugh:

Αν το χρησιμοποιήσεις να αλλάξεις το pin του διακόπτη ρε, γιατί αν δεν τον έχει αλλάξει το παλικάρι θα είναι το ατσάλινο.
Εσύ πρέπει να πάρεις αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Button's Brass Pin - e-smokeguru

Επίσης να αλλάξεις (πάλι μόνο αν το χρησιμοποιήσεις) αυτό: THE GOLDEN GREEK :: GGTS Accessories :: GGTS Brass Axis - e-smokeguru και αυτό: THE GOLDEN GREEK :: Stealth Accessories :: GG Stealth Brass Center Pin OLD - e-smokeguru

Αν πάλι το θες για συλλογή... μην αλλάξεις τίποτα ;)

Καλησπέρα Στέλιο! Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε!

Brass κουμπί και axis έχω ήδη γιατί μου είχε δώσει ο αδελφός μου ένα εξτρά σετ για το GGTS.
Center pin δεν έχω και όντως έχεις δίκιο πρέπει να το πάρω γιατί το Stealth είναι παλιό και όλα είναι ατσάλινα.

Θα πάρω τον Βασίλη να ρωτήσω γιατί στο σαιτ δείχνει ότι δεν υπάρχει.

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
απο τις σαιτες που φτιαχνω για την κορη μου να παω σε αεροπλανο τοσο αμεσα δεν το βλεπω Στελιο:laugh:
Λοιπόν σας βρήκα τη λύση!!!
Θα πάει ο Θάνος στο Αμπου ντάμπι μιας και του αρέσει η ζέστη και θα πιλοτάρει στη θέση του Στελάρα. Είμαι σίγουρος οτι θα τα πετάει καλύτερα τα αεροπλάνα :p :laugh:
Και θα έρθει ο Στελάρας εδώ να μας εντρυφήσει στα Μοχίτο :laugh:

Καλημέρα στη παρέα :)

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Καλησπέρα Στέλιο! Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε!

Brass κουμπί και axis έχω ήδη γιατί μου είχε δώσει ο αδελφός μου ένα εξτρά σετ για το GGTS.
Center pin δεν έχω και όντως έχεις δίκιο πρέπει να το πάρω γιατί το Stealth είναι παλιό και όλα είναι ατσάλινα.

Θα πάρω τον Βασίλη να ρωτήσω γιατί στο σαιτ δείχνει ότι δεν υπάρχει.

Είμαι σίγουρος οτι έχεις τρομάξει με την κατάσταση που το πήρες! (από τη φώτο που είχε το παλικάρι)
Μόλις το τρίψεις όμως με Brasso και Glanol που σου έγραψε και ο Μάκης, θα πάθεις μεγάλη πλάκα. Τα εργαλεία αυτά δεν παθαίνουν τίποτα και ποτέ φίλε!

Καλημέρα σε όλους!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα Στέλιο.
Κοιμηθήκατε καθόλου ρε; (άστο να πάει στο καλό αδερφέ ;) ) Δεν βγαίνει άκρη παρά μόνο αν δεν ξαναδείξει τίποτα ο Θάνος :(

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε συ Στελιο το συγκεκριμενο ζευγαρι μονιμα κανει παραπονα για το παρμικρο, μας εχουν πριξει πραγματικα τα @@. Το σπαστικο ειναι οτι εχουν την εντυπωση οτι πρεπει ο Θανος να τους δικαιολογισει τα παντα. Ειναι ο τυπος του ανθρωπου που δεν μπορεις με τιποτα να τους ικανοποιησεις οτι και να κανεις.
Καθε τρεις και λιγο ανοιγουν θεμα για το τιποτα.

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Το ξέρω ρε Στέλιο, τα διαβάζω, είδα και την φώτο "Ithaka black style"
Νομίζω οτι πρέπει να γράψει ο Θάνος: "I will satisfy every vaper out there even if I have to extend every production for six months" :laugh:

Άντε να κάνουμε λίγο χιούμορ γιατί μας λείπει το γέλιο αδερφέ :)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν πειραζει ρε παιδια. Τουλαχιστον δεν ειναι αγενεις οι ανθρωποι, απλως εχουν λαθος παραπονα. Τους εξηγησα τι συμβαινει και ειμαι βεβαιος οτι θα αντιληφθουν τι συμβαινει

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Τουλαχιστον δεν ειναι αγενεις οι ανθρωποι

Μεγάλη κουβέντα είπες αδερφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bow.gif

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Είμαι σίγουρος οτι έχεις τρομάξει με την κατάσταση που το πήρες! (από τη φώτο που είχε το παλικάρι)
Μόλις το τρίψεις όμως με Brasso και Glanol που σου έγραψε και ο Μάκης, θα πάθεις μεγάλη πλάκα. Τα εργαλεία αυτά δεν παθαίνουν τίποτα και ποτέ φίλε!

Καλημέρα σε όλους!

Στελάρα δεν πρόλαβα ακόμα να πάρω γυαλιστικά αλλά σήμερα το πρωί του έκανα του Stealth ένα καλό πλυσιματάκι με χλιαρό νεράκι, fairy και λευκό ξύδι, του έτριψα καλά τα threads του, του έβαλα και brass axis, του κούμπωσα πάνω τον Οδυσσέα με αντιστασούλα 1.5Ω και μπαταριούλα φρεσκοφορτισμένη και είναι μούρλια από γεύση!!

Καλημέρα σε όλους!!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Πάντως το καλό είναι οτι στο τέλος ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν οτι τα ξενύχτια που κάνεις για να απαντάς σε όλους, δεν το κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος κατασκευαστής.
Αυτό νομίζω όλοι στο αναγνωρίζουν.
Τώρα πρέπει κι εσύ να ηρεμίσεις γιατί είσαι και κάποιας ηλικίας και σε φοβούυυυυμαιιιιι :laugh:
Σχωρνάτεμε.. λέω καμιά μακακία να μου φύγει κι εμένα η στεναχώρια :)
Πάω για δουλειές και τα λέμε απόγευμα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread