Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Στελάρα δεν πρόλαβα ακόμα να πάρω γυαλιστικά αλλά σήμερα το πρωί του έκανα του Stealth ένα καλό πλυσιματάκι με χλιαρό νεράκι, fairy και λευκό ξύδι, του έτριψα καλά τα threads του, του έβαλα και brass axis, του κούμπωσα πάνω τον Οδυσσέα με αντιστασούλα 1.5Ω και μπαταριούλα φρεσκοφορτισμένη και είναι μούρλια από γεύση!!

Καλημέρα σε όλους!!

Να προσέχεις μη φας τα engravings Μιχάλη. Είναι παλιό stealth με την ρηχή χάραξη. Εγώ ένα τέτοιο το έχω "βιτρίνα" και το χαζεύω :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Στελιο τα engravings δεν υπαρχει περιπτωση να τα πειραξει με γυαλισμα στο χερι. Τα engravings τα παλια θελαν προσοχη αν το γυαλιζες με μηχανημα.
Μιχαλη παρε μια απο τις κρεμες που σου εγραψε ο Μακης, την Autosol την εχουν και στα σουπερμαρκετ και αλλαξε του τα φωτα θα γινει σαν καινουργιο.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Δεν βαριεσαι αδερφε, ολα εδω πληρωνονται. Εγω κανω την δουλεια μου και αφηνω στους αλλους τα υπολοιπα, δεν με αφορουν καθολου. Απλως ειμαι υποχρεωμενος να απανταω σε οτιδηποτε και αν συμβαινει, καλο ή κακο

YΓ. Οι μαλακιες περι ηλικιας, κομμενες ετσι? :laugh:
Πάντως το καλό είναι οτι στο τέλος ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν οτι τα ξενύχτια που κάνεις για να απαντάς σε όλους, δεν το κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος κατασκευαστής.
Αυτό νομίζω όλοι στο αναγνωρίζουν.
Τώρα πρέπει κι εσύ να ηρεμίσεις γιατί είσαι και κάποιας ηλικίας και σε φοβούυυυυμαιιιιι :laugh:
Σχωρνάτεμε.. λέω καμιά μακακία να μου φύγει κι εμένα η στεναχώρια :)
Πάω για δουλειές και τα λέμε απόγευμα

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αντε γεια σου Μιχαλη, ωραια πραγματα ακουω αδερφε!!!
Στελάρα δεν πρόλαβα ακόμα να πάρω γυαλιστικά αλλά σήμερα το πρωί του έκανα του Stealth ένα καλό πλυσιματάκι με χλιαρό νεράκι, fairy και λευκό ξύδι, του έτριψα καλά τα threads του, του έβαλα και brass axis, του κούμπωσα πάνω τον Οδυσσέα με αντιστασούλα 1.5Ω και μπαταριούλα φρεσκοφορτισμένη και είναι μούρλια από γεύση!!

Καλημέρα σε όλους!!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
400 caps were made with holes and 2100 with channels Jeff.

398 remaining............... :D

Ρίζον οφ εντιτ: Ντάμπλ πόστ επίτιντες ................... :D

Έλα χαμόγελαααααα να βλέπωωωωωωωωωωωωω :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Στελιο τα engravings δεν υπαρχει περιπτωση να τα πειραξει με γυαλισμα στο χερι. Τα engravings τα παλια θελαν προσοχη αν το γυαλιζες με μηχανημα.
Μιχαλη παρε μια απο τις κρεμες που σου εγραψε ο Μακης, την Autosol την εχουν και στα σουπερμαρκετ και αλλαξε του τα φωτα θα γινει σαν καινουργιο.

Eγώ παραλίγο να τα βγάλω και με το χέρι γιατί το έτριβα κάθε μέρα :D :p

Μαλλον κολλησε τη οξεια τζιτζιριτιδα που μας μαστιζει ολους Θανο :laugh:

Βγήκε το καινούριο GGR...??? :p

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaa εχω πεθανει στο γελιο ρε Στελιο :laugh:
398 remaining............... :D

Ρίζον οφ εντιτ: Ντάμπλ πόστ επίτιντες ................... :D

Έλα χαμόγελαααααα να βλέπωωωωωωωωωωωωω :laugh:

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλησπέρα παιδιά,
εύχομαι να είστε ολοι καλά :)

Εγω είμαι απίστευτα χαρούμενος επειδή η νεα συνεργασία που κάναμε με την Fedex αποδίδει πολύ καλά.
Πριν απο δυόμιση χρόνια οταν ξεκινήσαμε τις αποστολές εντός Ελλάδας το μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά ηταν να
παραλαμβάνει ο πελάτης την άλλη μέρα όπου και αν βρίσκετε στην Ελλάδα, αυτός ο στόχος πολύ γρήγορα έγινε πραγματικότητα
και οι πελάτες μας γράφανε τα καλύτερα.

Το μεγάλο στοίχημα ολο τον τελευταίο καιρό ήταν να μπορέσουμε να κάνουμε μια συμφωνία να παραλαμβάνουν και στο εξωτερικό πολύ γρήγορα και ειδικά στην Αμερική που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα τα τελωνεία.
Τελικά καταφέραμε να πάνε τα δέματα στην Ευρώπη μέσα σε μια μέρα στους πελάτες και το τρελό ηταν η Αμερική που επίσης πολλά δέματα έφτασαν και αυτά σε μια μέρα και αύριο θα παραλάβουν και οι υπόλοιποι.

Αυτά τα ωραία μου νεα παιδιά απλά είμαι πολύ χαρούμενος και έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Απίστευτο αλλά αποδεδειγμένο!!!!!!!!
Κι εγώ εδώ στην @#$%σαλαμίνα κυνηγάω τον Μάρκο τον ταχυδρόμο να περνά 2 φορές την εβδομάδα!!!
Μπράβο Βασίλη!!!

Mistsmok3

Senior Member
ECF Veteran
Apr 16, 2013
109
59
United States
Καλησπέρα Βασίλη,

Δεν ξέρω εάν έχεις καταλήξει ή υπογράψει συμφωνία με την FedEx, αλλά επειδή τυγχάνει να παραγγέλνω πράγματα και έχω μια προσωπική εμπειρία με τις αμερικάνικες εταιρίες αποστολής, θα σου πρότεινα να δεις και την UPS – εφόσον βέβαια δεν την έχεις δοκιμάσει. Τουλάχιστον εδώ στην Αμερική, προτιμάται από αρκετές εταιρείες όπως η Amazon. Κάποια καταστήματα μάλιστα, προσφέρουν περισσότερο από μια επιλογές για εταιρείες αποστολής (o ανταγωνισμός κάνει καλ'o...). Η χειρότερη είναι η ημι-δημόσια USPS – :)

Αυτά και καλές πωλήσεις!

Καλησπέρα παιδιά,
εύχομαι να είστε ολοι καλά :)

Εγω είμαι απίστευτα χαρούμενος επειδή η νεα συνεργασία που κάναμε με την Fedex αποδίδει πολύ καλά.
Πριν απο δυόμιση χρόνια οταν ξεκινήσαμε τις αποστολές εντός Ελλάδας το μεγάλο στοίχημα για μένα προσωπικά ηταν να
παραλαμβάνει ο πελάτης την άλλη μέρα όπου και αν βρίσκετε στην Ελλάδα, αυτός ο στόχος πολύ γρήγορα έγινε πραγματικότητα
και οι πελάτες μας γράφανε τα καλύτερα.

Το μεγάλο στοίχημα ολο τον τελευταίο καιρό ήταν να μπορέσουμε να κάνουμε μια συμφωνία να παραλαμβάνουν και στο εξωτερικό πολύ γρήγορα και ειδικά στην Αμερική που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα τα τελωνεία.
Τελικά καταφέραμε να πάνε τα δέματα στην Ευρώπη μέσα σε μια μέρα στους πελάτες και το τρελό ηταν η Αμερική που επίσης πολλά δέματα έφτασαν και αυτά σε μια μέρα και αύριο θα παραλάβουν και οι υπόλοιποι.

Αυτά τα ωραία μου νεα παιδιά απλά είμαι πολύ χαρούμενος και έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!
Στέλιο μου είπε η Ρούλα οτι εχασες το ενα tube απο το just gg.
θα μιλήσω με τον θανο να μου στείλει ενα και θα είσαι πάλι οκ αδερφέ

Χέστο ρε Βασίλη, δεν το βιάζομαι. To ένα μου φτάνει για την ώρα γιατί μ'αρέσει να φαίνεται το τηλεσκόπιο ;)
Απλά επειδή πέρασα απ'έξω είπα μήπως είχες spare.

Έλεγα να πέρναγα μια μέρα με τη γυναίκα, αλλά τώρα πρέπει να περιμένω να της περάσει το μάτι που της μαύρισα, επειδή μου το έχασε :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa, δηλ δεν ακουγε, τωρα δεν βλεπει κιολας Στελιο? Φυτο την εκανες τη γυναικα :lol::lol:
Χέστο ρε Βασίλη, δεν το βιάζομαι. To ένα μου φτάνει για την ώρα γιατί μ'αρέσει να φαίνεται το τηλεσκόπιο ;)
Απλά επειδή πέρασα απ'έξω είπα μήπως είχες spare.

Έλεγα να πέρναγα μια μέρα με τη γυναίκα, αλλά τώρα πρέπει να περιμένω να της περάσει το μάτι που της μαύρισα, επειδή μου το έχασε :laugh:

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
Στείλε με εμένα ένα μπουκαλάκι βρέ καρντάσι Μάκη αν δεν στο στερώ να κάνω ένα test review axaxaxaxaxaxaxaxa

Sent from my wp7 using Tapatalk

καλημερα παιδια.μανο εισαι ο και λεγεσε και εφυγε αδελφε.στειλε με στοιχεια που να το στειλω.

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
Καλημερα σε ολους παιδια..τρεχαματα αυτες τις μερες αλλα ολα καλα!!!Το just ειναι ποιο κοντο και απο το αγαπημενο μου stealthaki!!!!!!!

IMG_20131007_054207.jpg

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread