Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Καλημέρα παίδες! Ερώτηση κρίσεως: Για καλύτερη επαφή με το Just GG, το adjustable pin του center post της Ιθάκης το α) έχουμε εντελώς βιδωμένο στο center post, β) λίγο χαλαρωμένο γ) το αφαιρούμε εντελώς ?? Γνώμες πληζ!

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παίδες! Ερώτηση κρίσεως: Για καλύτερη επαφή με το just gg, το adjustable pin του center post της Ιθάκης το α) έχουμε εντελώς βιδωμένο στο center post, β) λίγο χαλαρωμένο γ) το αφαιρούμε εντελώς ?? Γνώμες πληζ!

Εγώ το έχω τελείως βιδωμένο για δυο λόγους.
Πρώτον μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και δεύτερον δεν το χάνω βάλε-βγάλε :)

Καλημέρα κορίτσια :d

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλημέρα παίδες! Ερώτηση κρίσεως: Για καλύτερη επαφή με το Just GG, το adjustable pin του center post της Ιθάκης το α) έχουμε εντελώς βιδωμένο στο center post, β) λίγο χαλαρωμένο γ) το αφαιρούμε εντελώς ?? Γνώμες πληζ!

Μιχάλη όπως είπε και Μάκης αφαίρεσε το τελείως δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι πάνω.

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Εγώ το έχω τελείως βιδωμένο για δυο λόγους.
Πρώτον μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και δεύτερον δεν το χάνω βάλε-βγάλε :)

Καλημέρα κορίτσια :d

Αυτό με την επιφάνεια επαφής Στέλιο δεν ισχύει.
Ισα ισα....

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Έχεις δίκιο επειδή παρεμβάλεται και τρίτο μέρος στην ένωση αλλά εγώ επειδή την βάζω και στο καπάκι του stealth, έχω χάσει ήδη 2 adjustable pins.
είχα χάσει και τρίτο αλλά το βρήκε η γάτα μου και το έπαιζε και το είδα :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλησπερα αδελφια, μολις γυρισα απο Μαντσεστερ και με περιμεναν τα Just

Θανο και Βασιλακη θελω να σας ευχαριστησω πραγματικα ρε παιδια, τι να πω με συνγκινειται και το εννοω. Δεν περιμενα ουτε ειχα καμια απαιτηση να μου στειλετε το νουμερο 1 και το οντως "αεροπορικο" 747. Να ξερεται οτι η οικογενεια των Τζιτζι μου εχει αλλαξει τη ζωη, οχι τοσο επιδη εχω να ακουμπισω τσιγαρο χρονια αλλα πανω απ'ολα μου εδωσε τη χαρα να γνωρισω μερικα καταπλικτικα παιδια που εχω την τιμη να αποκαλω φιλους. Να ειστε καλα παντα φιλοι μου.

ΥΓ Θανο μα την Παναγια δεν ξερω πως τα καταφερνεις ρε κερατα αλλα δεν περιμενα ουτε πιστευα οτι ειναι δυνατον να πω μια μερα οτι βρηκα κατι καλυτερο απο το GGTS. Και ομως οχι απλως καλυτερο ειναι το Just αλλα μπορω να πω οτι ειναι LIGHT YEARS AHEAD. Σου βγαζω το καπελο φιλαρακο πραγματικα εχεις φτιαξει το ULTIMATE GG. Επιδη θελω να τους ατμισω τη μανα σημερα θα βγαλω καλυτερες φωτο σε λιγες μερες

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Καλησπέρα στα παιδιά! Εγώ για το JGG ένα έχω να πώ και ας μην είμαι ακόμη κάτοχος.Έφτιαξε ένα νέο FULL AD CAP και τους άφησε έτη πίσω again.
Ο άνθρωπος είναι μακράν ο Νο1 στον πλανήτη Γή.
Βρέ μήπως είσαι από άλλον πλανήτη; ααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Sent from my wp7 using Tapatalk

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Αφού ο billy έβγαλε από το συρτάρι το #1# και στο έδωσε έχω την εντύπωση ότι χαίρεις μεγάλης εκτίμησης.Το #747# είναι για να κάνεις καζούρα στον συγκυβερνήτη χαχαχαχα

Sent from my wp7 using Tapatalk

Last edited:

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Status