Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
και γαμω τις ιδεες αδερφε. Μονο που εγω εχω παιδια και εσεις οχι

Ακόμα καλύτερα. Παρατάμε όλοι γυναίκες και παιδιά εδώ και πάμε σόλο ένα τριήμερο να περάσουμε τρέεεεελλλλαααα.

Θάνο χρειάζεσαι διακοπές αδερφέ... κλείσε το pc 3-4 μέρες!!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
λες να ηθελα να ερθω με τη γυναικα αδερφε? αχαχαχα, θα αστειευεσαι μαλλον. Το να ερθω μονος ειναι μια λυση φυσικα την οποια θα πραγματοποιησω αν κατσει η φαση με τον Βασιλη (ξερεις τι εννοω)
Γι'αυτο αφηνεις τη γυναικα και τα παιδια σπιτι και ερχεσαι με τον Βασιλακη για "δουλειες" στο Αμπου Νταμπι. Ασε δε που θα της πεις "μα χρυση μου εγω θα σε επερνα αλλα η Αραπια δεν ειναι για γυναικες, δεν τις σεβονται εκει και δε δεχομαι να παω τη γυναικα μου σε τετοιο μερος. Εγω το καλο σου παντα σκεφτομαι"
Αφου εισαι καλος σ'αυτα ρε εγω θα στα λεω γαμωτο :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
λες να ηθελα να ερθω με τη γυναικα αδερφε? αχαχαχα, θα αστειευεσαι μαλλον. Το να ερθω μονος ειναι μια λυση φυσικα την οποια θα πραγματοποιησω αν κατσει η φαση με τον Βασιλη (ξερεις τι εννοω)

Ξερω αδελφε και μακαρι, εδω ειμαι να βοηθησω οσο μπορω σε οτιδηποτε

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Κάτι γίνεται με το e-mail σου αδερφέ. Πάντως τα αδιάβαστα νήματα φαίνονται και με πιο bold γράμματα ή αλλιώς πάτα αυτό που λέει "Go to first new post"
Και καλορίζικο Γιάννη το εργαλείο. Ο Χρήστος το είχε και προσεγμένο απ'ότι βλέπω :)

Στέλιο, λαμβάνω από όλα τα αγαπημένα, από όλα τα φόρουμ που παρακολουθώ. Κάθε μέρα διαγράφω πάνω από 100 mail. Μόνο εδώ δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις.
Θα το ξαναδώ

johnny

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
axaxaxaxa, μην ξεχασεις οτι ειμαι δευτερος στην ουρα Στελιο!!

Αν βρεις παντως τον τροπο, να εισαι σιγουρος οτι θα γινεις παμπλουτος :laugh:
χαχαχαχαχαχχαααααααααα αν βρω το τροπο θα κανω τις πρωτες δοκιμες πανω μου :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
ρε καπταιν παντρεμενος εισαι ?? και δεν σου φαινεται !!!!

Τα τελευταία 20 χρόνια. Πιο παντρεμένος δε γίνεται αδελφε, πιο πολύ για κρεμασμένος κάνει

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Εγώ δεν μασάω... έχω προϊστορία :2cool:
Ο πρώτος μου γάμος ήταν με ξανθιά. Ο δεύτερος με καστανή. Θά'θελα και μια κοκκινομάλλα γιατί άκουσα οτι κάνουν καλό γα,,,λακτομπούρεκο.
Το πρόβλημα είναι οτι όταν το λέω στη γυναίκα μου λέει: "Ο τρίτος σου γάμος θα είναι με την Παναγιά" :blink:

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
Ασε μην αρχίζουμε τα του γάμου πάλι, είπαμε ο φυλακισμένος τη λευτεριά ονειρεύεται

τι ειπες τωρα !!! και φαντασου εγω ειμαι και φρεσκαδουρα !

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
Κυριοι πλεον μετα απο 21 χρονακια δηλωνω οτι ο γαμος σαν γαμος δεν υπαρχει.Αυτο που ζω και παλευω ειναι να μεγαλωσω τα παιδια μου και να τους προσφερω ολα αυτα που εγω ποτε μου δεν ειχα.
Αρα για πιο κρεμασμα μιλατε?Αναγκαστικη συμβιωση ειναι ρε!!! χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαα
Καλημερα!!!!
Ετσι να μαθαινουν και οι νιοπαντροι!!:p

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
τι ειπες τωρα !!! και φαντασου εγω ειμαι και φρεσκαδουρα !

Καλημερα, οταν εισαι φρεκος καλα ειναι δεν εχουν παρει θαρρος ακομα. Οσο περναν τα χρονια ξεθαρρευουν αλλα δεν κανει επουδενι να το επιτρεψεις αδελφε γιατι πριν καταλαβεις τι εγινε σου βαλαν σελλα, γκεμια και σε πανε στις κουρσες. Ατιμο πραμα το θηλυκο αδελφε, οπως λεει και ο μεγας Σταροβας, "αν η γυναικα ηταν καλη θα ειχε και ο Θεος"

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa και ειναι και χοντρο το σχοινι ρε γαμω την καταδικη μου
Τα τελευταία 20 χρόνια. Πιο παντρεμένος δε γίνεται αδελφε, πιο πολύ για κρεμασμένος κάνει

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααα, τι σου ειπε ρε Στελιο η ατιμη!
Εγώ δεν μασάω... έχω προϊστορία :2cool:
Ο πρώτος μου γάμος ήταν με ξανθιά. Ο δεύτερος με καστανή. Θά'θελα και μια κοκκινομάλλα γιατί άκουσα οτι κάνουν καλό γα,,,λακτομπούρεκο.
Το πρόβλημα είναι οτι όταν το λέω στη γυναίκα μου λέει: "Ο τρίτος σου γάμος θα είναι με την Παναγιά" :blink:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaa, εξαιρετικη παρατηρηση Στελιο.!
Καλημερα, οταν εισαι φρεκος καλα ειναι δεν εχουν παρει θαρρος ακομα. Οσο περναν τα χρονια ξεθαρρευουν αλλα δεν κανει επουδενι να το επιτρεψεις αδελφε γιατι πριν καταλαβεις τι εγινε σου βαλαν σελλα, γκεμια και σε πανε στις κουρσες. Ατιμο πραμα το θηλυκο αδελφε, οπως λεει και ο μεγας Σταροβας, "αν η γυναικα ηταν καλη θα ειχε και ο Θεος"

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
τι να πω και εγω με 31 χρονια γαμου στην πλατη μου ρε παιδια.

ευτυχως θελει να παει με την κορη μου στο λονδινο.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααα.μεχρι και νεφρο θα πουλησω για να μεινει μονιμα εκει να προσεχει την κορη μου.lol.lol.lol.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread