και γαμω τις ιδεες αδερφε. Μονο που εγω εχω παιδια και εσεις οχι
Ακόμα καλύτερα. Παρατάμε όλοι γυναίκες και παιδιά εδώ και πάμε σόλο ένα τριήμερο να περάσουμε τρέεεεελλλλαααα.
Θάνο χρειάζεσαι διακοπές αδερφέ... κλείσε το pc 3-4 μέρες!!!
και γαμω τις ιδεες αδερφε. Μονο που εγω εχω παιδια και εσεις οχι
Γι'αυτο αφηνεις τη γυναικα και τα παιδια σπιτι και ερχεσαι με τον Βασιλακη για "δουλειες" στο Αμπου Νταμπι. Ασε δε που θα της πεις "μα χρυση μου εγω θα σε επερνα αλλα η Αραπια δεν ειναι για γυναικες, δεν τις σεβονται εκει και δε δεχομαι να παω τη γυναικα μου σε τετοιο μερος. Εγω το καλο σου παντα σκεφτομαι"
Αφου εισαι καλος σ'αυτα ρε εγω θα στα λεω γαμωτο![]()
λες να ηθελα να ερθω με τη γυναικα αδερφε? αχαχαχα, θα αστειευεσαι μαλλον. Το να ερθω μονος ειναι μια λυση φυσικα την οποια θα πραγματοποιησω αν κατσει η φαση με τον Βασιλη (ξερεις τι εννοω)
το μονο που θα ηθελα ειναι να γυρισεις το χρονο πισω και να μην με αφηνες να παντρευτω αδερφε![]()
Κάτι γίνεται με το e-mail σου αδερφέ. Πάντως τα αδιάβαστα νήματα φαίνονται και με πιο bold γράμματα ή αλλιώς πάτα αυτό που λέει "Go to first new post"
Και καλορίζικο Γιάννη το εργαλείο. Ο Χρήστος το είχε και προσεγμένο απ'ότι βλέπω![]()
χαχαχαχαχαχχαααααααααα αν βρω το τροπο θα κανω τις πρωτες δοκιμες πανω μου![]()
ρε καπταιν παντρεμενος εισαι ?? και δεν σου φαινεται !!!!
Ασε μην αρχίζουμε τα του γάμου πάλι, είπαμε ο φυλακισμένος τη λευτεριά ονειρεύεται
τι ειπες τωρα !!! και φαντασου εγω ειμαι και φρεσκαδουρα !
Τα τελευταία 20 χρόνια. Πιο παντρεμένος δε γίνεται αδελφε, πιο πολύ για κρεμασμένος κάνει
Εγώ δεν μασάω... έχω προϊστορία
Ο πρώτος μου γάμος ήταν με ξανθιά. Ο δεύτερος με καστανή. Θά'θελα και μια κοκκινομάλλα γιατί άκουσα οτι κάνουν καλό γα,,,λακτομπούρεκο.
Το πρόβλημα είναι οτι όταν το λέω στη γυναίκα μου λέει: "Ο τρίτος σου γάμος θα είναι με την Παναγιά"![]()
Καλημερα, οταν εισαι φρεκος καλα ειναι δεν εχουν παρει θαρρος ακομα. Οσο περναν τα χρονια ξεθαρρευουν αλλα δεν κανει επουδενι να το επιτρεψεις αδελφε γιατι πριν καταλαβεις τι εγινε σου βαλαν σελλα, γκεμια και σε πανε στις κουρσες. Ατιμο πραμα το θηλυκο αδελφε, οπως λεει και ο μεγας Σταροβας, "αν η γυναικα ηταν καλη θα ειχε και ο Θεος"