Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece
πωπω ερωτας......
t4512.gif

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Ασε μην αρχίζουμε τα του γάμου πάλι, είπαμε ο φυλακισμένος τη λευτεριά ονειρεύεται

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι και καλό τριήμερο

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή μπορείς να ονειρεύεσαι ρωσιδάκια και άλλα πουτ@ν@κια :laugh:
Μιας και είμαι ο μόνος ελεύθερος εδώ, όταν θα νιώθετε φυλακισμένοι σφυράτε μου για την απόδραση :laugh:
Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κοννε με ρωσιδάκια :laugh:

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
ολα καλα μωρε !!! απλα αυτη η παλιοκριση εχει φερει πολυ πιεση μεσα στα σπιτια .....τεσπα παμε παρακατω, καλα να περασετε κυριοι οσοι φυγετε για τριημερο, και οσοι δεν φυγετε καλα να περασετε και εσεις :toast:

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αργίες και τα Σαββατοκυριακα και κάνουμε γενική καθαριότητα.

Πριν και μετά το μπανακι υοερηχων με λίγο χλιαρό νεράκι, λίγες σταγόνες ξύδι, λίγη σόδα φαγητού και λίγες σταγόνες ισοπροπυλικη αλκοολη......

Τα υπόλοιπα αύριο:D:D:D:D

johnny

Attachments

• uploadfromtaptalk1382804796886.jpg
    uploadfromtaptalk1382804796886.jpg
    23.5 KB · Views: 20
  • uploadfromtaptalk1382804816953.jpg
    uploadfromtaptalk1382804816953.jpg
    22.2 KB · Views: 18

crypton

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jun 16, 2012
144
158
48
athens - greece
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι αργίες και τα Σαββατοκυριακα και κάνουμε γενική καθαριότητα.

Πριν και μετά το μπανακι υοερηχων με λίγο χλιαρό νεράκι, λίγες σταγόνες ξύδι, λίγη σόδα φαγητού και λίγες σταγόνες ισοπροπυλικη αλκοολη......

Τα υπόλοιπα αύριο:D:D:D:D

johnny

νοικοκυρη μου !!!

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Τι λάθος έχει κάνει αυτός βρε Γιώργο;

I need help from the Freaks! I just got a Just GG today, Yay right! Well so far I cant get it to work lol. Hopefully someone can help. I dont know the procedure for setup. First I took off one of the top sections below the 510 cap and above the main body for 18500 use. Im using it with the 510 cap. So I took the cap off. Then screwed in a dripper. Then screwed that onto the body. I couldnt get anything to fire. So when that didnt work I telescoped it out and dropped in an 18650. Now it auto fires. So I adjusted the switch both ways and still auto fire. I completely removed the switch, still auto fires. Oh, and when I have penelope on the 510 cap I get no airflow at all. Anyway to adjust that?

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Εδώ είμαι πάντα Στελιο είτε γράφω είτε όχι.
Απλά ασχολούμαι με διάφορα τελευταία και δεν μου αφήνουν πολύ χρόνο.

Ε καλά δεν είμαι και ο Μάνος που γράφει μία φορά το δίμηνο... χαχαχαχα

Τι κομμάτια είναι αυτά που έχεις για πλήρωμα ρε άτιμε; απαπαπα

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Οι συγκεκριμενες στη φωτο δεν ειναι και απο τα πολυ καλα εχουμε και πολυ καλυτερα. Τωρα βεβαια μη νομιζεις οτι τρωμε, πιο πολυ φατε ματια ψαρια στην ηλικια μας αδελφε. Οι πιτσιρικαδες τρωνε καλα, εγω εχω τη παντουφλα στο σπιτι που περιμενει

john67

Ultra Member
ECF Veteran
Aug 3, 2012
1,139
2,061
Athens, Hellas
Γειά σου Στέλιο και Γκάμπριελ

Τώρα που έβγαλε ο Βασίλης ανταλακτικά για το Just λέω να πάρω ένα FullAD Cap για ένα Stealth+ts+ext που έχω και θέλω να ρωτήσω αν ο Ιαττυ με τη βάση του δουλεύει. Δεν εχω τη βάση του, με τη 510 το δουλεύω στο Just και η ρύθμιση του αέρα δουλεύει πολύ καλά. Ετσι θα φτιάξω ένα JGGTS, μήπως πρέπει να βάλω ένα FullAD Cap απο GGTS αλλά δεν ξέρω πότε θα ξαναβγεί.
Βραδυνά διλήματα βελτίωσης ατμιστικής ποιότητας :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread