Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Καλησπέρα σε όλους!!

Θάνο συγχαρητήρια αδερφέ!! Καταπληκτική η Ποπίτσα!! Δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν έχω δοκιμάσει την παλαιότερη αλλά φαίνεται εξαιρετικό atomiser!! Περιμένω πως και πως να την πάρω στα χέρια μου!! Και πάλι μπράβο!!

Και ένα μεγάλο μπράβο στην Ολυμπιακάρα μας που παρ'οτι δεν έπαιξε όπως θέλαμε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια εξαιρετικά δύσκολη και τεχνική ομάδα και με λίγη ακόμα προσπάθεια θα μας στείλει στους 16 του CHL άλλη μια φορά!! Barcelona έεεεεεερχομαιαιαιαιαι!!! (Με την Ποπίτσα στο χέρι βεβαίως βεβαίως...)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Δεν εχω νεα για Πρωτεα αλλα εχω κατι στο μυαλο μου Στελιο. Θα σου πω οταν ερθει η ωρα.
Θανο καλησπερα αδελφε, αν εχεις και τιποτα νεα απο Πρωτεα πες μας να μας φτιαξεις. Να μου φιλισης το Βασιλακη οταν τον δεις γιατι μου ελειψε ο μπαγασας

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Σε ευχαριστω Γιαννη. Πραγματι δεν μπαινει ουτε βγαινει υγρο αλλα και αερας φυσικα. Με αυτον τον τροπο οχι μονο δεν σταζει απο το επιστομιο αλλα ουτε και απο τον κεντρικο πολο ακομα και αν εχει μεινει υγρο μεσα στον πολο διοτι δεν υπαρχει κινηση αερα για να αφησει το παραμενων υγρο να σταξει
Θανάση συγχαρητήρια για τη νέα Πηνελόπη
Θα διαπιστώσω πως χωράνε 4ml μόλις την παραλάβω :)
Το κλείδωμα του επιστομίου μου άρεσε, να υποθέσω ότι έτσι δεν μπαίνει μέσα απ'το επιστόμιο σκόνη στη φυτιλοαντίσταση;
Και φυσικά δεν βγαίνει και υγρό.
Θανάση έγραψες πάλι ιστορία στο η.τ. παγκόσμια πατέντα! Μπράβο σου και πάλι.

Έκανα μετάφραση το κείμενο και το έβαλα στα Ελληνικά forum (με google βοήθεια)

Νέα χαρακτηριστικά της Πηνελόπης V2 - διαφορές με προηγούμενο μοντέλο

1. Ρυθμιζόμενος ή αυτόματα ρυθμιζόμενος κεντρικός πόλος (διαφορά)
2. Μεγαλύτερες τρύπες για καλύτερο έλεγχο του αέρα (διαφορά)
3. Νέο κεραμικό με ανοίγματα στην βαση για να αποφευχθούν οι διαρροές κατά τη διάρκεια του ατμίσματος (διαφορά)
4. Η θηκη του κεραμεικου καθεται ψηλοτερα στη βάση για να αποφευχθούν οι διαρροές κατά το άτμισμα (διαφορά)
5. Το πάνω καπάκι είναι κατασκευασμένο ετσι ωστε να αποφευγονται οι πλημμύρες, ενώ γίνεται επαναπλήρωση (διαφορά)
6. Καλώδια σύνδεσης όπως στην Ιθάκη για σταθερά Ωμ και ακόμα πιο εύκολη συναρμολόγηση (διαφορά)
7. Θέση για κατσαβίδι στο κεντρικό παξιμάδι για εύκολη συναρμολόγηση του κεραμεικού
8. Αυλακια στη βάση της για να μπορει να καθεται τελειως πανω σε ολα τα mods και να αναπνει ταυτοχρονα, όπως πχ στο ProVari (διαφορά)
9. Εύκολο πιάσιμο για βίδωμα ξεβίδωμα τη βάσης (διαφορά)
10. Ελεγχος του αέρα (διαφορά)
11. Δυνατότητα να τοποθετειτε το δικό σας drip tip χωρίς την ανάγκη αγορας νεου επιστόμιου (διαφορά)
12. To καπακι επαναπλήρωσης δεν αφηνει κενο μεταξυ αυτου και του κορμου (διαφορά)
13. Έλεγχος υγρού (χωρίς διαφορά)
14. Εύκολο πιάσιμο για βίδωμα ξεβίδωμα του καπακιου αναπληρωσης (διαφορά)
15. Δεν υπάρχει κενό μεταξύ καπακιου επαναπλήρωσης και κορμου (διαφορά)
16. Δυνατότητα να βγεί το επιστόμιο χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε όλο το σώμα, σε περίπτωση που θέλετε να δείτε το φυτίλι σας όταν η Πηνελοπη είναι άδεια (διαφορά)
17. 4ml υγρού (διαφορά)
18. Κλείδωμα υγρού, λειτουργία για να αποφύγετε την παραμικρή διαρροή όταν μεταφέρετε την Πηνελοπη σε τσέπες ή τσάντες (διαφορά και μια εντελώς νέα λειτουργία στην αγορά)
19. Έλεγχος θερμοκρασίας ατμού, ρυθμιζόμενο σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χρησιμοποιώντας ένα ημι-τηλεσκοπικό επιστόμιο (διαφορά)
20. Ευκολότερη επαναπλήρωση (διαφορά)
21. Το "στοπ" του επιστόμιου σταματά στο o-ring κάτω απ'το καπάκι επαναπλήρωσης αντί της μεταλλικής επιφάνειας του καπάκιου επαναπλήρωσης, για ομαλότερο σταματημα (διαφορά)
22. 17 χιλιοστά εξωτερική διάμετρος (χωρίς διαφορά)
23. Λίγο ελαφρύτερη (διαφορά)
24. Επιστόμιο εξωτερικής διμετρου 9 χιλιοστών (διαφορά)
25. Διαφορετικο χαραγμα με λειζερ (διαφορά)
26. Σειριακά νούμερα (διαφορά)

Μήκος 48,9χιλ. (προηγούμενη 47χιλ.)

Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε τη Δευτέρα με διάρκεια 4 ημερων
Θα φτιαχτούν 1200 κομμάτια στην τιμη των 99 ευρώ το καθενα
Θα είναι έτοιμα σε 15-20 μέρες

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε ευχαριστω Μιχαλη, νομιζω οτι κανεις δεν θα εχει το παραμικρο παραπονο αποκτωντας την Πηνελοπη
Καλησπέρα σε όλους!!

Θάνο συγχαρητήρια αδερφέ!! Καταπληκτική η Ποπίτσα!! Δεν έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν έχω δοκιμάσει την παλαιότερη αλλά φαίνεται εξαιρετικό atomiser!! Περιμένω πως και πως να την πάρω στα χέρια μου!! Και πάλι μπράβο!!

Και ένα μεγάλο μπράβο στην Ολυμπιακάρα μας που παρ'οτι δεν έπαιξε όπως θέλαμε κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια εξαιρετικά δύσκολη και τεχνική ομάδα και με λίγη ακόμα προσπάθεια θα μας στείλει στους 16 του CHL άλλη μια φορά!! Barcelona έεεεεεερχομαιαιαιαιαι!!! (Με την Ποπίτσα στο χέρι βεβαίως βεβαίως...)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
1461258_10151678061091836_1875060231_n.jpg

Omega.gr

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Jan 24, 2012
250
363
Greece
Συγχαρητηρια και από εμένα για την αδερφή της Πηνελόπης. Καλό μωράκι φαίνεται και την είδα ετοιμη για περιπετειες στα στοματα μας .
Μένει να πουλήσω για να αγοράσω. Όλο λέω κράτα γερά για λίγο και όλο δεν κρατιέμαι.
ΒΑΣΙΛΗ μια ΠΟΠΗ στο 4 φίλε !

geosurv

Senior Member
ECF Veteran
Apr 13, 2013
96
158
Larisa, Greece
καλημερα, καλημερα!!!Τι ωραια πραγματακια ειδαν παλι τα ματακια μου!!!!!Τελικα ο Αγιος Βασιλης , αυτος ο ντεμεκ Αγιος, θα ερθει ποιο νωρις φετος!!!!:p Μπραβο ρε Θαναση για το καινουριο σου gg-αρο!!!Εκει που λεω δεν μπορει να γινει κατι αλλο σε εναν ατμοποιητη, τσουπ εσυ με κατι καινουριο.
Μια ερωτηση θα κουμπωνει πανω σε ggts και jgg?

Υ.Γ. Χτες παρελαβα τον Οδυσσεα μου!!Δεν εχω λογια!!!

Την καλημερα και παλι σε ολους!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε ευχαριστω geo, να εισαι καλα αδερφε.
Η Πηνελοπη θα κουμπωνει παντου, μην σε απασχολει αυτο το θεμα
καλημερα, καλημερα!!!Τι ωραια πραγματακια ειδαν παλι τα ματακια μου!!!!!Τελικα ο Αγιος Βασιλης , αυτος ο ντεμεκ Αγιος, θα ερθει ποιο νωρις φετος!!!!:p Μπραβο ρε Θαναση για το καινουριο σου gg-αρο!!!Εκει που λεω δεν μπορει να γινει κατι αλλο σε εναν ατμοποιητη, τσουπ εσυ με κατι καινουριο.
Μια ερωτηση θα κουμπωνει πανω σε ggts και jgg?

Υ.Γ. Χτες παρελαβα τον Οδυσσεα μου!!Δεν εχω λογια!!!

Την καλημερα και παλι σε ολους!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Πολυ ωραια ιδεα seek. Και μια για τον αδερφο του τον Μιχαλη. Θα τους τις κανω δωρο! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου αυτη αλλά καλυτερα να μην μπεις εσυ σε εξοδα:)
Θανάση γίνεται να παραγγείλω μια Πηνέλοπη με engraving ΘΥΡΑ 13 για τον φίλο μας τον Captain;

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
εγω να δεις γιαννη.απο τις 6 θα στηθω στον υπολογιστη μπροστα

Eννοείς οτι θα ξυπνήσεις και μια ώρα αργότερα;;; :D

Κανονιστε να μην προλαβω μονο....

Αν πιστεύεις οτι δεν θα προλάβεις να πληκτρολογήσεις μια παραγγελία μέσα σε 5 μέρες, ξεκίνα από σήμερα ρε Γιάννη :p

Πολυ ωραια ιδεα seek. Και μια για τον αδερφο του τον Μιχαλη. Θα τους τις κανω δωρο! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου αυτη αλλά καλυτερα να μην μπεις εσυ σε εξοδα:)

Θάνο αν φτιάξεις "Θύρα 13" στον Στέλιο και τον Μιχάλη, θα είναι σαν να τους κάνεις μόνιμο ban από εδώ μέσα ρε φίλε!!!
Ούτε καλημέρα δεν θα σου ξαναπούν :laugh:
Φτιάξε καλύτερα μια Πηνελόπη για μένα "to baglamas":laugh:

Καλησπέρα σαςςς :)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θανάση γίνεται να παραγγείλω μια Πηνέλοπη με engraving ΘΥΡΑ 13 για τον φίλο μας τον Captain;

Λοιπόν αγαπητέ Soulseek για να ξέρεις μια και καλή να τελειώνουμε το Θρυλο εσείς οι Βάζελοι δεν μπορείτε να τον πιάνετε καν στο στόμα σας (είναι ιεροσυλία). Δεν ασχολούμεθα με "ομαδιτσες" της κολοπετινίτσας, όταν και αν με το καλο φτιάξετε καμια ομάδα που έστω προσεγγίζει (έστω λίγο ρε παιδί μου) το επίπεδο του Θρύλου τότε θα σας ρίξουμε πάλι μια νίκη μέσα στο γήπεδο σας έτσι να μην παίρνεται και πολύ αέρα.

Όσο για τι θήρα είναι η 7 αδελφέ (βλέπε Καραϊσκάκη), αυτή που έχει τους μεγάλους οπαδούς όχι σαν την 13 με τις πατσαβούρες τις ονειροπαρμένες.

Βάλε λοιπόν να δεις μερικά παιχνίδια του Ολυμπιακού φιλαράκο να δεις τι εστί ομάδα μπας και απολαύσεις λίγο μπάλα.

Το "που πας ρε Καραμητρο;" το ξερεις; :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread