Καλησπερα σας ειπα, δεν σας ειπα. Καλησπεραααααααααα
Αντε μη χεσω
Αντε μη χεσω
προσεχε ΣτελιοΑντε μη χεσω![]()
Πολυ ωραια ιδεα seek. Και μια για τον αδερφο του τον Μιχαλη. Θα τους τις κανω δωρο! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου αυτη αλλά καλυτερα να μην μπεις εσυ σε εξοδα![]()
Ναι κανονισε να με δεις να πεταω gg πρωτη φορα στη ζωη μου
Αδερφε, θα σας κανω δωρακι ετσι και αλλιως, το ειχα στο μυαλο μου εδω και καιρο. Οσο για τον seek, πλακα κανει ο ανθρωπος.! Ειναι δυνατον να αρπαζεσαι ρε συ? Εδω ειμαστε ολοι Ελληναρες, οχι ψοφιμια σαν μερικους μερικους
Θανο ο Θρυλος ειναι Θρησκεια αδελφε, οταν ανοιγει συζητρηση περι Θρυλου αναιβαινει η πιεση. Τι να κανουμε ολοι εχουμε κουσουρια δεν ειναι κανεις τελειος, εκτος του Θρυλου βεβαιως βεβαιως![]()
Μα ακριβώς επειδή είμαστε Ελληνάρες αρπάχτηκε το αδέρφι μου ρε συ Θάνο.. Άμα είμαστε Άγγλοι θα του απαντούσε κάτι του τύπου: "I say that's rather insulting old chap!" ή κάτι τέτοιο αδερφίστικο..![]()
ρε τωρα καταλαβα τι συμβαινει. Η θυρα 13 ειναι του Παναθηναικου (πολυ σχετικος ειμαι)
Eγω πηρα στα σοβαρα τον seek και νομιζα οτι θελει να σου κανει δωρο, γι αυτο και ειπα να σου το κανω εγω. Επισης νομισα οτι θελεις να πεταξεις τα GG γιατι δεν δεχεσαι το δωρο μου
Οτι ναναι δηλ lol
Ρε αδελφε γιατι τα κανεις αυτα, εμενα με ξερεις, χαιρομαι με λιγα και καλα. Εμενα μου φτανει η καλη παρεα, και η φιλια. Εσυ και ο Βασιλης και μερικα παιδια εδω ειστε για μενα αδελφια που δεν θα εγκαταλειψω ποτε, δεν χρειαζομαι τετοια, μου φτανει που ξερω οτι με αγαπατε γι'αυτο που ειμαι.