Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Πολυ ωραια ιδεα seek. Και μια για τον αδερφο του τον Μιχαλη. Θα τους τις κανω δωρο! Σε ευχαριστω παρα πολυ για την κινηση σου αυτη αλλά καλυτερα να μην μπεις εσυ σε εξοδα:)

Ναι κανονισε να με δεις να πεταω gg πρωτη φορα στη ζωη μου

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Για βάλτε λίγο φρένο στα οπαδικά γιατί δε θέλει πολύ να γίνουμε μπουρδέλο.. Σας μιλάω εκ πείρας.. Το internet δε προσφέρεται για τέτοιες κουβέντες. Μπορεί να στραβώσουν άσχημα. Αυτά είναι από κοντά με ποτάκι, παρεούλα, χαβαλέ κλπ.
Ειρήνη ημύν λοιπό σύνγαυροι, αλλόθρησκοι κ λοιποί!!

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αδερφε, θα σας κανω δωρακι ετσι και αλλιως, το ειχα στο μυαλο μου εδω και καιρο. Οσο για τον seek, πλακα κανει ο ανθρωπος.! Ειναι δυνατον να αρπαζεσαι ρε συ? Εδω ειμαστε ολοι Ελληναρες, οχι ψοφιμια σαν μερικους μερικους
Ναι κανονισε να με δεις να πεταω gg πρωτη φορα στη ζωη μου

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θανο ο Θρυλος ειναι Θρησκεια αδελφε, οταν ανοιγει συζητρηση περι Θρυλου αναιβαινει η πιεση. Τι να κανουμε ολοι εχουμε κουσουρια δεν ειναι κανεις τελειος, εκτος του Θρυλου βεβαιως βεβαιως :)

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
Αδερφε, θα σας κανω δωρακι ετσι και αλλιως, το ειχα στο μυαλο μου εδω και καιρο. Οσο για τον seek, πλακα κανει ο ανθρωπος.! Ειναι δυνατον να αρπαζεσαι ρε συ? Εδω ειμαστε ολοι Ελληναρες, οχι ψοφιμια σαν μερικους μερικους

Μα ακριβώς επειδή είμαστε Ελληνάρες αρπάχτηκε το αδέρφι μου ρε συ Θάνο.. Άμα είμαστε Άγγλοι θα του απαντούσε κάτι του τύπου: "I say that's rather insulting old chap!" ή κάτι τέτοιο αδερφίστικο..:laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ρε τωρα καταλαβα τι συμβαινει. Η θυρα 13 ειναι του Παναθηναικου (πολυ σχετικος ειμαι :laugh:)

Eγω πηρα στα σοβαρα τον seek και νομιζα οτι θελει να σου κανει δωρο, γι αυτο και ειπα να σου το κανω εγω. Επισης νομισα οτι θελεις να πεταξεις τα GG γιατι δεν δεχεσαι το δωρο μου :laugh:

Οτι ναναι δηλ lol

Θανο ο Θρυλος ειναι Θρησκεια αδελφε, οταν ανοιγει συζητρηση περι Θρυλου αναιβαινει η πιεση. Τι να κανουμε ολοι εχουμε κουσουρια δεν ειναι κανεις τελειος, εκτος του Θρυλου βεβαιως βεβαιως :)

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Μα ακριβώς επειδή είμαστε Ελληνάρες αρπάχτηκε το αδέρφι μου ρε συ Θάνο.. Άμα είμαστε Άγγλοι θα του απαντούσε κάτι του τύπου: "I say that's rather insulting old chap!" ή κάτι τέτοιο αδερφίστικο..:laugh:

aaaaaaaxxxxxxxxxaaaaaaa, απο οσο ξερω ομως εχουν τους χειροτερους χουλιγκαν εκει πανω

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
ρε τωρα καταλαβα τι συμβαινει. Η θυρα 13 ειναι του Παναθηναικου (πολυ σχετικος ειμαι :laugh:)

Eγω πηρα στα σοβαρα τον seek και νομιζα οτι θελει να σου κανει δωρο, γι αυτο και ειπα να σου το κανω εγω. Επισης νομισα οτι θελεις να πεταξεις τα GG γιατι δεν δεχεσαι το δωρο μου :laugh:

Οτι ναναι δηλ lol

Αααααα καλα εσυ εισαι πιο ασχετος και απο τον Στελιοςςς :laugh: Θυρα 7 ειναι οι αρωστοι του Ολυμπιακου στο Καραισκακη, και η Θυρα 13 ειναι οι διανοητικα αρρωστοι στη Λεωφορο της χασουρας του Βαζελου

Δωρο μου εχεις κανει, μου φτανει που μ'αγαπας ρε και εισαι αδελφος

Last edited:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Aυτη τη φορα θα σου κανω πραγματικο δωρο και μαλιστα πακετο με το αδερφακι Στελιο. Μην προπαραγγειλεις ουτε εσυ ουτε ο Μιχαλης, θα τα στειλει ο Βασιλης οταν θα ειναι ετοιμα.

ρωτα με οτι θελεις απο ποδοσφαιρο, εχω ολες τις απαντησεις συμπυγμενες σε μια. "Δεν γνωριζω":laugh:

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε αδελφε γιατι τα κανεις αυτα, εμενα με ξερεις, χαιρομαι με λιγα και καλα. Εμενα μου φτανει η καλη παρεα, και η φιλια. Εσυ και ο Βασιλης και μερικα παιδια εδω ειστε για μενα αδελφια που δεν θα εγκαταλειψω ποτε, δεν χρειαζομαι τετοια, μου φτανει που ξερω οτι με αγαπατε γι'αυτο που ειμαι.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ενα δωρακι επισφραγιζει τη φιλια Στελιο. Λογια και εργα πρεπει να πηγαινουν μαζι:)
Ρε αδελφε γιατι τα κανεις αυτα, εμενα με ξερεις, χαιρομαι με λιγα και καλα. Εμενα μου φτανει η καλη παρεα, και η φιλια. Εσυ και ο Βασιλης και μερικα παιδια εδω ειστε για μενα αδελφια που δεν θα εγκαταλειψω ποτε, δεν χρειαζομαι τετοια, μου φτανει που ξερω οτι με αγαπατε γι'αυτο που ειμαι.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ναι με το καλο η ΑΕΚ στο καινουριο γηπεδο και αισιως στην πρωτη κατηγορια. Αντε γιατι εχουμε κι εναν αδελφο τον Τασσο που ειναι αρρωστος ΑΕΚτζης που τα εχει βαψει μαυρα.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread