Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

vougiouklakis

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Apr 15, 2012
575
464
Imeo Land-Athens
Παιδες εχει φτιαξει γαμω τους μεζεδες το γυναικακι μου σημερα......μυδια αχνιστα με ρυζι και γαριδες σαγανακι !!!!

Θα γινει της....επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα....τσιπουρακι καργαααα !!!

Στελιοοοοοοοοοοοοοοο....cpt !!!!!!

Sent from my Galaxy S4

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Παιδες εχει φτιαξει γαμω τους μεζεδες το γυναικακι μου σημερα......μυδια αχνιστα με ρυζι και γαριδες σαγανακι !!!!

Θα γινει της....επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα....τσιπουρακι καργαααα !!!

Sent from my Galaxy S4

Που θα μου πας πλησιάζει η ώρα να έρθω και θα σε φτιάξω ρε κερατά, εσένα και τους μεζέδες σου. Θα γίνει του τσίπουρου το κάγκελο

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Εδω ειμαι Στελαρα μου. Οντως την επεσα λιγο γιατι ειμαι βραδυνος Που χαθηκες εσ?

vape Maniac

Καλα κανεις παλληκαρι μου, εχω τρεχαματα ο φουστης θα σας τα πω κάποια άλλη στιγμή οταν έρθω στα ίσα μου.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa, μαλλον σε εχει τυφλωσει το μισος για την πολιτικη:laugh:
Μακαρι να ειναι ετσι γιατι κοντα εχω αρχισει και δεν βλεπω καλα :laugh::laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααα, σωστος εισαι παλι!!!
Μην ανησυχεις αδελφε, δεν εχουν προβλημα τα ματια σου, το εχω και εγω χρονια τωρα. Τα χερια φταινε, δεν ειναι αρκετα μακρια ετσι ωστε να επιτρεπουν στα ματια να εστιαζουν :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
ααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααα
καλα που τα σκεφτεσαι ολα αυτα ρε συ Στελιο?
Οχι βρε, δες τους χιμπατζηδες που εχουν χερια μεχρι το πατωμα. Φοραει κανεις απ αυτους γυαλια; :laugh:
Σου λεω το προβλημα ειναι ανατομικο :laugh:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αυριο παω να παραλαβω μερικα εξαρτηματα παλι απο το τελωνειο. Νομιζω οτι εχουμε φτασει πλεον στο τελος.Απλως κανω συνεχεια βελτιωσεις ετσι ωστε να παραλαβετε το τελειο μικρο τσιγαρο Κωστα
Καλησπερα στην τρελοπαρεα.
Θανουλη τι γινεται με τον Πρωτεα φιλε; Εχουμε τιποτα νεωτερο πως παει;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
καλο φαγοποτι αδερφε!

Sent from my Galaxy S4

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread