Στελάρα γειά σου αδερφέ![]()
Να σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά
Ο μοναδικος λογος που εχω καποια παραπανησια κιλα ειναι οτι φοβαμαι μην με παρει ο ΑΕΡΑΣ
View attachment 336647
Περαστικά αδερφέ... αυτό το τελευταίο για το πεντάστερο με φοβίζει κι'εμένα φίλε γιατί ακόμα και στα πεντάστερα στην Αφρική δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.
Είχα πάει Τυνησία και μας λέγαν οι ξεναγοί θα φάτε "αυτό και αυτό"
Δεν πειράζει όμως θα πέσει με τη δίαιτα και η στομάχα και ας μην έχω κάτι μετά να κοροϊδεύω
Πέστους ρε και τα καλά νέα!
αχαχαχα θα ειναι ολοι πιο ψηλοι ξαπλωμενοι παρα ορθιοιΓειά σου Γιάννη
Το έφτιαξα ρε....... του είχαν ρίξει php injection στο database.
Όσο για τις δίαιτες... θέλω να σας δω στη συνάντηση, να δω αν κάθονται οι μπύρες στο στομάχι όταν καθόσαστε στην καρέκλα!
Θα βαλεις τα κλαμματα αν με δεις...Ο Θάνος, εσύ και ο γίδης είσαστε οκ. A και ο μόνιμος. Οι άλλοι είμαστε αφράτοι.
Τον Λαγούδη θέλω να δω τι ψάρια πιάνει!
Ελα ρε συ....κουραγιο καπετανιε μου,στα τελειωματα εισαι,περαστικα αγοριναΝα σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά
Ναι πρεπει να φτιαξω και τα κεφια του θειου Βασιλακη οποτε να σας πω οτι και με την ευγενει βοηθεια του Στελιου εκλεισα ξενοδωχειο να μεινω Σαλαμινα για μερικες μερες οταν ερθω. Βασιλακη κρατα μπολικο στοκ στο μαγαζι θα χρειαστει αδελφε![]()
Ελα ρε συ....κουραγιο καπετανιε μου,στα τελειωματα εισαι,περαστικα αγορινα
Θα βαλεις τα κλαμματα αν με δεις...![]()
Του είπα οτι θα έρθεις 5 μέρες και μου λέει "Θα γίνει της φουτάνας"![]()
Αντε θα γνωρισετε και την Ολλανδεζα, το νου σας ρεμαλια μην πειτε και τις μαλακιες που λεμε εδω και φαω κανα τηγανι
Της φιλάω ερώτηση "έκπληξη" ρε....... θέλω να δω τι θα απαντήσει..... αλλά δεν σου λέω ααααααχαχαχχαχαααααααααααααα