Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Ο Θάνος, εσύ και ο γίδης είσαστε οκ. A και ο μόνιμος. Οι άλλοι είμαστε αφράτοι.
Τον Λαγούδη θέλω να δω τι ψάρια πιάνει!

Ο μοναδικος λογος που εχω καποια παραπανησια κιλα ειναι οτι φοβαμαι μην με παρει ο ΑΕΡΑΣ :p

SAM_0047.jpg

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Να σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά

Περαστικά αδερφέ... αυτό το τελευταίο για το πεντάστερο με φοβίζει κι'εμένα φίλε γιατί ακόμα και στα πεντάστερα στην Αφρική δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.
Είχα πάει Τυνησία και μας λέγαν οι ξεναγοί θα φάτε "αυτό και αυτό" :facepalm:
Δεν πειράζει όμως θα πέσει με τη δίαιτα και η στομάχα και ας μην έχω κάτι μετά να κοροϊδεύω :laugh:

Πέστους ρε και τα καλά νέα!

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Ο μοναδικος λογος που εχω καποια παραπανησια κιλα ειναι οτι φοβαμαι μην με παρει ο ΑΕΡΑΣ :p

View attachment 336647

Αμάανννννν... Θοδωρήηηη... κατέβα ρε βλάκα γρήγορα από τη σκαλωσιά... σαν τα παιδάκια παίζεις... μεγάλωσες πιά :laugh:

thodouris

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Feb 1, 2014
1,217
1,904
40
Netherlands
Στελιο δεν ειναι δικαιολογιες,η πραγματικοτητα που με βολευει για να συνεχισω να τρωω σαν γουρουνι ειναι

αλλα κοιτα και το ανεμουριο...

Attachments

• SAM_0048.jpg
    SAM_0048.jpg
    25.6 KB · Views: 16

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Περαστικά αδερφέ... αυτό το τελευταίο για το πεντάστερο με φοβίζει κι'εμένα φίλε γιατί ακόμα και στα πεντάστερα στην Αφρική δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη.
Είχα πάει Τυνησία και μας λέγαν οι ξεναγοί θα φάτε "αυτό και αυτό" :facepalm:
Δεν πειράζει όμως θα πέσει με τη δίαιτα και η στομάχα και ας μην έχω κάτι μετά να κοροϊδεύω :laugh:

Πέστους ρε και τα καλά νέα!

Ναι πρεπει να φτιαξω και τα κεφια του θειου Βασιλακη οποτε να σας πω οτι και με την ευγενει βοηθεια του Στελιου εκλεισα ξενοδωχειο να μεινω Σαλαμινα για μερικες μερες οταν ερθω. Βασιλακη κρατα μπολικο στοκ στο μαγαζι θα χρειαστει αδελφε:laugh:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Γειά σου Γιάννη
Το έφτιαξα ρε....... του είχαν ρίξει php injection στο database. :p
Όσο για τις δίαιτες... θέλω να σας δω στη συνάντηση, να δω αν κάθονται οι μπύρες στο στομάχι όταν καθόσαστε στην καρέκλα!
αχαχαχα θα ειναι ολοι πιο ψηλοι ξαπλωμενοι παρα ορθιοι

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Ο Θάνος, εσύ και ο γίδης είσαστε οκ. A και ο μόνιμος. Οι άλλοι είμαστε αφράτοι.
Τον Λαγούδη θέλω να δω τι ψάρια πιάνει!
Θα βαλεις τα κλαμματα αν με δεις...:laugh:

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Να σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά
Ελα ρε συ....κουραγιο καπετανιε μου,στα τελειωματα εισαι,περαστικα αγορινα

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Ναι πρεπει να φτιαξω και τα κεφια του θειου Βασιλακη οποτε να σας πω οτι και με την ευγενει βοηθεια του Στελιου εκλεισα ξενοδωχειο να μεινω Σαλαμινα για μερικες μερες οταν ερθω. Βασιλακη κρατα μπολικο στοκ στο μαγαζι θα χρειαστει αδελφε:laugh:

Του είπα οτι θα έρθεις 5 μέρες και μου λέει "Θα γίνει της φουτάνας" :laugh:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ελα ρε συ....κουραγιο καπετανιε μου,στα τελειωματα εισαι,περαστικα αγορινα

Ευχαριστω Γιαννακη μου, καλα ειμαι, κακο σκυλι ψοφο δεν εχει αδελφε :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Θα βαλεις τα κλαμματα αν με δεις...:laugh:

Δεν με νοιάζει πως είσαι ρε γιδοπρόβατο... το χιούμορ σου μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου!!!!!!!! Σ'απαπάω ρεεεεεεε

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Του είπα οτι θα έρθεις 5 μέρες και μου λέει "Θα γίνει της φουτάνας" :laugh:

χαχαχαχαχχααααα καλα εκανες και να του πεις του θειου οτι θελω τραπεζακια εξω :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Αντε θα γνωρισετε και την Ολλανδεζα, το νου σας ρεμαλια μην πειτε και τις μαλακιες που λεμε εδω και φαω κανα τηγανι

Της φιλάω ερώτηση "έκπληξη" ρε....... θέλω να δω τι θα απαντήσει..... αλλά δεν σου λέω ααααααχαχαχχαχαααααααααααααα

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Της φιλάω ερώτηση "έκπληξη" ρε....... θέλω να δω τι θα απαντήσει..... αλλά δεν σου λέω ααααααχαχαχχαχαααααααααααααα

Κανονισε γιατι εχω κρατησει λιγη Σαλμονελα και για τη γουνα σου

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread