Ελληνες (γενικα) 3

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
τις τελευταιες εβδομαδες ολο και κατι συμβαινει αδερφε. Μαλλον το φορουμ εχει γινει τεραστιο και δεν μπορει να δουλεψει σωστα πλεον
Τι εγινε με αυτο το ecf ρε σεις...μου εχει σπασει τα νευρα απο χτες....

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Aν δεν σε είχα δει στο oovoo θα έλεγα οτι είσαι ο Θάνος με άλλο λογαριασμό... :sneaky: :laugh:

Που είναι οι άλλοι ρε;
Άντε γιατί σε λίγο θα έρθει ένας φίλος "συλλέκτης ταβερνών" και θα φύγω!

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Γειά σου Γιάννη
Το έφτιαξα ρε....... του είχαν ρίξει php injection στο database. :p
Όσο για τις δίαιτες... θέλω να σας δω στη συνάντηση, να δω αν κάθονται οι μπύρες στο στομάχι όταν καθόσαστε στην καρέκλα!

kostmark

Senior Member
ECF Veteran
Sep 21, 2013
168
230
Athens
αυριο παω να παραλαβω μερικα εξαρτηματα παλι απο το τελωνειο. Νομιζω οτι εχουμε φτασει πλεον στο τελος.Απλως κανω συνεχεια βελτιωσεις ετσι ωστε να παραλαβετε το τελειο μικρο τσιγαρο Κωστα

Super :thumbup::thumbup:.Κατι τετοια μας λες και μας τρελαινεις..:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Να σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread