Εγω να δεις....εισαι η τρελα μου η μεγαλη δεν σε αλλαζω με καμμια αλληΔεν με νοιάζει πως είσαι ρε γιδοπρόβατο... το χιούμορ σου μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου!!!!!!!! Σ'απαπάω ρεεεεεεε
Εγω να δεις....εισαι η τρελα μου η μεγαλη δεν σε αλλαζω με καμμια αλληΔεν με νοιάζει πως είσαι ρε γιδοπρόβατο... το χιούμορ σου μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου!!!!!!!! Σ'απαπάω ρεεεεεεε
Να σας πω ότι τράβηξα μεγάλο μανίκι τις τελευταίες μέρες. Γύρισα από Ναϊρόμπι και δεν ήμουν πολύ καλά με ψιλό ενόχληση εντερική αλλα δεν έδωσα μεγάλη σημασία και την επομενη το βραδυ ξύπνησα κατά τις 4 το πρωί με υψηλό πυρετό και μεγάλους πόνους.
Με χώσαν νοσοκομείο και απεδείχθη από τις αναλύσεις ότι έχω κολλήσει Σαλμονέλα δηλητηρίαση. Την έβγαλα λοιπόν 2 μέρες νοσοκομείο με σωληνάκια σε κάθε χέρι και τώρα ευτυχώς είμαι καλύτερα και είμαι σπίτι με αντιβίωση και τρελή δίαιτα. Πατάτα βραστή και γιαούρτι μονο τις τελευταίες 4 μέρες. (κουφάλα Vougiou μη γράψεις για μεζέδες σε έφαγα)
Δυστυχώς αυτά έχει όταν πας Αφρική και να φανταστείτε ότι έφαγα μονο στο πεντάστερο ξενοδοχείο μας.
Τέλος καλο όλα καλά
Ο μοναδικος λογος που εχω καποια παραπανησια κιλα ειναι οτι φοβαμαι μην με παρει ο ΑΕΡΑΣ
View attachment 336647
Αντε θα γνωρισετε και την Ολλανδεζα, το νου σας ρεμαλια μην πειτε και τις μαλακιες που λεμε εδω και φαω κανα τηγανι
Mαλλον δεν σας επεισα...φυσαει Θανο φυσαει
και με την ευκαιρια,σημερα με τραβαει αυτη σε κινεζικο για να φαει ποδια απο βατραχο λεει...δεν μου δινεις Καπτεν την διευθνση απο το εστιατοριο που σε ξεκανανε να την παω και απο εκει?![]()
περαστικα ρε φιλαρα, ελπιζω οτι ολα πανε καλα. Κοιτα μην παθεις τιποτε την ημερα που θα σκασεις μυτη Ελλαδα. Καλυτερα να μην φας τιποτα τις 2 προηγουμενες ημερες![]()
μην την φερεις σε εξοδους, θα το μετανιωσεις![]()
Mαλλον δεν σας επεισα...φυσαει Θανο φυσαει
και με την ευκαιρια,σημερα με τραβαει αυτη σε κινεζικο για να φαει ποδια απο βατραχο λεει...δεν μου δινεις Καπτεν την διευθνση απο το εστιατοριο που σε ξεκανανε να την παω και απο εκει?![]()
Να σας πω τι τρβηξα μεγλο μανκι τις τελευταες μρες. Γρισα απ Ναρμπι και δεν μουν πολ καλ με ψιλ ενχληση εντερικ αλλα δεν δωσα μεγλη σημασα και την επομενη το βραδυ ξπνησα κατ τις 4 το πρω με υψηλ πυρετ και μεγλους πνους.
Με χσαν νοσοκομεο και απεδεχθη απ τις αναλσεις τι χω κολλσει Σαλμονλα δηλητηραση. Την βγαλα λοιπν 2 μρες νοσοκομεο με σωληνκια σε κθε χρι και τρα ευτυχς εμαι καλτερα και εμαι σπτι με αντιβωση και τρελ δαιτα. Παττα βραστ και γιαορτι μονο τις τελευταες 4 μρες. (κουφλα Vougiou μη γρψεις για μεζδες σε φαγα)
Δυστυχς αυτ χει ταν πας Αφρικ και να φανταστετε τι φαγα μονο στο πεντστερο ξενοδοχεο μας.
Τλος καλο λα καλ
(κουφλα Vougiou μη γρψεις για μεζδες σε φαγα)