The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Battlestar performance issue.

Discussion in 'Smoant' started by helmet648, Jan 22, 2018.

Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
  1. helmet648

    helmet648 New Member

    Jul 15, 2017
    i purchased a Battlestar around august of last year from elementvape it arrived and i fell in love with it. it fit in my hand nice, the screen was easy enough to read and manipulate, and it performed very well, and consistent. I accidentally lost that mod on my public bus system.

    ordered a replacement, this time from Fasttech december 18th, got here jan 18th ...i mention where i got them from but i think the time, rather than the place is more important.
    anyways, the one from fasttech looks great, like you'd expect it to. but its not performing like it should. this thing is jumping up to a high wattage in steps, very fast. i say in steps because when i dry-fire, i can see it stepping up in the glow, instead of a smooth gradient, it jumps brightnesses. it seems like its stuck in some sort of temp control mode. where its pre-firing at a very high wattage. even if the pre-fire wattage in TC is set to 1w.

    just thought i'd post it here, since this seems to only be a problem with some of the newer versions of the mod (this one is version 014, i'm sure the one from element vape was older.)

    here's a gif of me doing 2 button presses in a dark room. you can see the second pulse takes it waaay higher than the first button press ever did.

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  2. bombastinator

    bombastinator Ultra Member Verified Member ECF Veteran

    Sep 12, 2010
    MN USA
    Iirc this is a known issue. The company made a bad batch of battle stars and it’s causing endless problems. I don’t know how to return things to fasttech or if it’s even worth the trouble :/
  3. helmet648

    helmet648 New Member

    Jul 15, 2017
    they've always gotta ruin it with a bad batch... why'd i have to lose my first one.

Share This Page