• This forum has been archived

If you'd like to post a thread, post it here instead!

View Forum

Kartomizery, atomizery i inne parowniki

Status
Not open for further replies.

mkosmida

Full Member
May 29, 2011
67
18
Poland
kiedyś uzywałem Cisco 510 Lri 901 Lr ...były dobre nawet mam gdzieś jeszcze jakiegoś 901
a kolega w Fogu to jednego już chyba z 7 czy 8 miesiąc puffa :D

właśnie ciekawę czy HH nadadzą sie do Foga ?:p

taaa... i tu leży burek pogrzebany 22 $ + przesyłka - to prawie 100 zł za atomek
ehhh...poza moimzasięgiem:(:(

HH357 sa budowane z czesci Cisco... gwoli scislosci, Cisco to taki Pan co sklada niezle atomki :D

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
ja myslalem ze to firma, a nie nick kolesia :)
wracajac do pierwszych obserwacji:
- hh357 nie lubie dripshieldow, mozna palic ale efekty slabsze niz bez
- hh357 potrzebuje czasu na rozchulanie

cdn

Czekalam co powiesz na uzywanie dripshield, potwierdzam z mojego doswiadczenia tez.
Po co tracic smak i dym. A poza tym to mam czerwony, zielony i niebieski i lubia patrzac na nie:laugh:

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
czyli tak jak zwykłe atomki ... po pewnym czasie lepiej działały :D

A tutaj szacunkowo sie nie zgodze z Toba :laugh:.
Dla pewnosci swojej kupilam inne atomizery aby porownac. Chcialam po prostu miec obraz jak sie pali na innych.
Normalny Cisco306 mam od dawna. Ale to jest wylacznie moja opinia i kazdy ma prawo do swojej.

Ja nie krytykuje czegos jesli wczesiej nie sprobuje (Kaazz to sie Ciebie absolutnie nie dotyczy bo to twoj punkt widzenia a nie krytyka).Przyklad: kiedy napisalam o HH357 i o cenie, nasz Lesmie napisal swoj punkt widzenia, ze za drogi. I to jest wspaniale, ze mozemy wypowiedziec nasz poglad.
Lesmie nie pisal, ze nie dobry ale stwierdzil po prostu...drogi.

Szperacz w innym poscie napisal ze drogi i kaprawy. Jak mozna pisac, ze kaprawy jak sie nigdy na tym nie palilo.
Autorytatywna opinia pozytywna badz nie, zawsze pochodzi z doswiadczenia.

Jak Mkosmida napisze, ze kaprawy to moge wziac pod uwage ta polemika bo pali na tym atomku i bedzie pisal o swoich doswiadczeniach.

Ponadto tak na marginesie,ja uwazam ze wszystkie inne bardziej skomplikowane tanki sa bardzo dobrym dodatkiem...co kto to lubi i jak dobry jest technicznie.
I nie mam zamiaru mowic, ze sa np. kaprawe bo nigdy na nich nie palilam jednakze moge sie wyrazic, ze sa przeznaczone dla bardziej technicznie zaawansowanego epalacza.
Bez problemu moge sobie kupic ale mierze sily na zamiary. Czy chcialabym na nich palic?...moze i tak...ale znajac siebie to poskladalabym je "po swojemu" :laugh:
i chyba dymu to by wogole nie bylo i moja opinia potem nie bylaby miarodajna .
Nie zarzekam sie, ze bede siedalej uczyc to moze poskladam z Wasza pomoca na forum :p.

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
naaajs :).. ja mam czarny.. so far soooooooo good :D

Czysciles juz?

Bo ja tak, jak zaczelam probowac rozne plyny i i smaki i jak na koniec dolozylam koktail ananasowy:laugh::laugh::laugh:.
A tak pozatym to trzymam je bardzo czysto i znalazlam jaki plyn lubie na nich najbardziej.
Dosc czesto chlupne do alkoholu na pol godzinki, wydmucham i gotowe.
Mkosmida czy ja nie przesadzam z czyszczeniem ?:laugh:

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
A tutaj szacunkowo sie nie zgodze z Toba :laugh:
Ano... nie krytykuję( to uwaga taka ino - techniczna :p ) - ... przypominam sobie ,że jak dawno puffałem 401,801(201), 901 to atomek musiał się "rozbujać"
po kilku zalaniach( czasem nawet kilku dniach ) działał lepiej, więcej dymił - powstała nawet idea "rozbujacza atomkowego " :D
W sumie to w najmniejszym stopniu dotyczyło to 5101 i 306 ... a Cisco to prawie od początku działały jak trza :vapor:
A ,że są drogie ... cóż , jak dla mnie to były warte swojej ceny - najlepsze atomki LR jakie puffałem w FOGU - świetny smak i kop i wytrzymywały mi ponad miesiąc ( a jestem atomkowym zabójcą :D - zawsze za długo przytrzymuję włącznik ) a kolega 2 Cisko 510 LR to używał przez osiem miesięcy :D

Ja nie krytykuje czegos jesli wczesiej nie sprobuje
i to słuszne jest :D

wlasnie wczora czyscilem :p :p.. bo boba's daje atomkowi w kosc :p.. niestety alkoholu nie posiadam, wiec wrzatek i dlubanie w grzalce.. jest ok, choc mysle ze z alkoholem bedzie lepiej
yyyy... Polak bez alkoholu w domu :shock::shock::shock:
A na serio to IPA kup- czyści świetnie- ino na koniec opłucz jeszcze w wodzie IPA toksyczne jest :)

Last edited:

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
z przyjemnoscia stwierdzam: to najlepiej oddajcy smak atomizer jaki znam, jak z zywotnoscia to sie okaze, ale wrazenia smakowe sa niesamowite.. po nowym roku trza pare sztuk zamowic, zebym jednego nie zajechal... szczerze polecam
No to na pewno się skuszę :) ... ale to po Nowym roku bo teraz to fundusz prezentowy to wyskrobałem do cna... a nawet mały dołek w nim wykopałem :glare:

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
To juz bedzie drugi miesiac odkad uzywam HH357 atomizery. Nie moze byc lepiej...:)
Funkcjonuja swietnie. Czyszcze je tak okolo dwa razy na tydzien, zalezy jaki plyn uzywam...i potem pracuja jak nowe.
Ja uzywam je na modach z pojemnikiem na plyn. To trzeba mi bylo pouczyc sie troche jak "biora"... bo jest troche inaczej jak z normalym dripping.
Nie mysle, ze chcialabym zmienic na inny atomizer:)...karto-tanki tez super dla mnie z Fusion kartomizerami.

Jutro winnam miec nareszczie troche czas to to opisze o Grip(PIPI) :laugh:
Pozdrawiam wszystkich ! :p

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread