The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Welkom Oranje

Discussion in 'Nederlands' started by emonty, Jul 4, 2010.

Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
 1. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  Hallo,

  Ik ben de nieuwe moderator voor het Nederlandse ECF forum en heet jullie allemaal van harte welkom!!! Voor advies, vragen en alles wat met vapen te maken heeft kun je vanaf nu bij mij terecht. Ik hoop dat de Nederlandse community dit forum vel oranje gaat kleuren ;-) en we met z'n allen de e-cig ervaring delen en er een hoop belangstelling gaat komen.  EMonty
   
 2. ejoker

  ejoker Vaping Master Verified Member ECF Veteran

  Jan 15, 2010
  ik kon bijna dat post lezen, maar ik moest een paar woorden opzoeken. ik hoop dat dit voor al je moeder taals prekers leesbaar!
   
 3. vapn

  vapn Vaping Master ECF Veteran

  Jul 10, 2009
  UK
  Yea what he said... hehehhe.... Good to see you are here to help out emonty. If I could speak the language I would stop by...
   
 4. Mist_Of_Joye

  Mist_Of_Joye Super Member ECF Veteran

  Oct 5, 2009
  Beirut-Lebanon
  Congratulations and good luck with the new forum Emonty. I'll pass by when there will be a bunch of cute girls, because I don't speak Dutch, and the only international language I know is the language of luv :firefox:
   
 5. martin

  martin Full Member

  Feb 27, 2009
  Netherlands
  Nou dan hier de eerste echte Nederlander. Veel succes.
   
 6. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  thxs guys, now cut the crap and either learn Dutch or post something worthwhile :w00t::w00t:
   
 7. martin

  martin Full Member

  Feb 27, 2009
  Netherlands
  Oke,

  kun je iets meer zeggen, of mogelijk een apart topic maken, over de doelstelling van dit Nederlandse forum op ECF. Oke, dat het e-roken en alles wat daar mee te maken heeft als centrale doelstelling staat zal wel duidelijk zijn. Maar waarom gekozen voor een Nederlands forum op ECF ? Er zijn in Nederland al wat forums die ook over e-roken gaan. Is de insteek om op deze manier het e-roken via een internationale aanpak onder de aandacht te krijgen? (Waarbij ik dan wel de taal een beetje als barriere zie, overigens.)
   
 8. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  Martin,

  Er is geen specifieke doelsteling naar mijn weten. Maar ik zal eens navragen wat de gedachte er achter is.
   
 9. carol

  carol Senior Member ECF Veteran

  Mar 25, 2009
  netherlands
  Hoi Emonty, wat een geweldig innitiatief van je, heel veel succes en vooral oranje vanavond .
  Heej ik mis nog de smileys
   
 10. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  Dank je Carol, kom af en toe eens langs! Er zijn helaas geen oranje smiley's

  :blush:
   
 11. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  Martin en anderen,

  Het ECF is een mondiale kennisbank voor alle ecig gebruikers en we willen niemand uitsluiten alleen omdat ze geen Engels lezen/schrijven. Er zijn altijd mensen die graag hun eigen taal willen gebruiken en op een internationale site moet je die mogelijkheid kunnen bieden. Een andere reden is dat het ECF duizenden no#1 Google hits heeft en daarmee mensen van over de hele wereld als eerste hier brengt voor vragen over ecigs. Vaak kijken ze niet verder omdat de hit rate van andere sites veel lager is. We dienen deze mensen te helpen en niet te negeren!

  Als je naar andere internationale forums kijkt, zie je dat ze vaak ook regionale taal opties hebben en dat is de juiste benadering. Bijvoorbeeld op Joomla.org zijn er meer dan 40 talen vertegenwoordigd.

  Nieuwkomers die meer kennis vergaren na een tijdje, vinden andere forums vanzelf. Tot die tijd willen wij ze helpen en het meest vervelende voor nieuwe gebruikers is wel dat ze van de ene site naar de andere gaan en geen support krijgen, vandaar dat we deze mogelijkheid hier aanbieden. Daarij komt ook nog dat het ECF honderden kleine groepen heeft en er is niets op tegen om dat in een eigen taal te doen. Als dat niet het geval zal kunnen/mogen zijn dan kunnen we beter stoppen en aan idereen gaan vertellen dat ze maar hun eigen website voor hun eigen gemeenschap moeten gaan beginnen. Er zijn heel veel mensen die hier van alles kunnen vinden en ze hebben er veel plezier in. Wij zijn er om die te helpen waar mogelijk. Het is daarom niet correct om alleen engelstaligen die "toegang" te verlenen.

  Uiteindelijk is er het plan om heel veel talen te supporteren en ondersteunen, elke taal waar naar wordt gevraagd. Als er vraag is, komt het er.

  ECF,
  EMonty

   
 12. Karlo

  Karlo Member<br>Dutch Forum Moderator

  Hallo Emonty,

  We proberen op een snelle manier dit deel van het ECF forum te bevolken.. Veel succes met het in toom houden van de Hollanders!

  Karlo
   
 13. Silver

  Silver ɹǝʌןıs Verified Member ECF Veteran

  Jan 24, 2008
  New Zealand
  Leuk initiatief Emonty !

  Zelf ben ik, hoewel ik een zogeheten 'Veteran' ben op dit forum (whatever that means ;-)) omdat ik al vanaf het prille begin lid ben, niet meer zo actief op ECF omdat het gewoonweg zo groot is geworden, dat het niet meer goed te behappen valt.

  Het enige forum dat ik zo nu en dan 's bezoek is het 'Veterans Forum' (en ik volg ook zo nu en dan de draad over de FDA vs NJoy case), maar ik voeg deze daar graag aan toe. Mocht ik iemand ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag !

  Cheers,
  Silver

  PS En oké, oké, ben dan niet bepaald patriotistisch ingesteld (ben tenslotte niet voor niets naar de andere kant van de aardbol geëmigreerd :lol: !), maar... petje af hoor en veel succes gewenst voor Oranje in de finale wedstrijd :thumb: !
   
 14. cHoc

  cHoc Full Member

  Jan 11, 2010
  Zwolle
  Emonty succes met je moderaterschap en het in toom houden van ons nederlanders, nogmaals succes !
   
 15. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  Karlo, Silver en cHoc:

  dank je wel en laten we dit forum vel oranje gaan kleuren!!!!
   
 16. moi lolita

  moi lolita Full Member ECF Veteran

  Apr 1, 2009
  Netherlands
 17. Karlo

  Karlo Member<br>Dutch Forum Moderator

  HEEE Lolita!... Het is je gelukt zie ik!..
  Een warm welkom voor jou op dit board.. :thumbs:
   
 18. emonty

  emonty Flavor Junky Verified Member ECF Veteran

  Oct 15, 2009
  the Netherlands
  dank je, het wordt steeds gezelliger hier!! :toast:
   
 19. angiebi

  angiebi Full Member ECF Veteran

  Nov 10, 2009
  Holland
  Ik was hier al, maar vind dit een kei goed initiatief Emonty!!! Ik vond het al leuk hier informatie te zoeken, heb ook de nodige tips hier vandaan gehaald, maar ja, het is inderdaad wel eens lastig, omdat Engels nou eenmaal niet mijn moedertaal is. Ik lees het wel redelijk, spreek het ook wel redelijk, maar eigen taal is toch eenvoudiger!
  Wat betreft Oranje, ik ben zeer gespannen voor de finale wedstrijd, dat was ik ook al in de twee voorgaande wedstrijden, zit ontzettend gestresst te kijken, en hoop toch zo dat ze winnen............en de beker mee mogen nemen naar Nederland!!!!
   
 20. Karlo

  Karlo Member<br>Dutch Forum Moderator

  Prachtig!... Angiebi is er ook al!.... :toast:

  Even afwachten wat die octopus gaat voorspellen in oberhausen...
  Het zou mooi zijn als die op de juiste kist zou gaan zitten :D
   

Share This Page

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice