The costs of running this huge site are paid for by ads. Please consider registering and becoming a Supporting Member for an ad-free experience. Thanks, ECF team.

Advies nodig over aankoop starters-set.

Discussion in 'Nederlands' started by tenacious, Dec 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Image has been removed.
URL has been removed.
Email address has been removed.
Media has been removed.
 1. tenacious

  tenacious Full Member

  Dec 11, 2013
  Amsterdam
  Beste leden,

  Ik zit een beetje met een dilemma, ik twijfel nogal over welke starter set ik zal nemen. Na een half jaar totaal niet meer gerookt te hebben (dampen) mis ik het toch wel een beetje en ben van plan om weer een nieuwe starters set te kopen. Gelukkig heb ik zelf al wat ervaring met e-sigaretten maar het lukt me niet om een keus te maken. Ik hoop dat iemand met veel ervaring mijn kan uitleggen welke van de 3 producten de meest verstandige keus is. Mijn oog is gevallen op de:

  - De nieuwe Joye tech ego CC met 650mah aangezien ik de 1000 wel erg groot vind. Is een variabele ego twist batterij een verstandige keus i.p.v. de standaard batterij? Een beperking is wel dat er maar 1 batterij word geleverd. Daarin tegen lijkt mij het tank systeem fijn werken.

  - De Innokin Itaste vv met 2 800 mah batterijen, leuk pakket. Beetje dezelfde prijs categorie als de ego cc. Ook variabel met ohms en wattage ik weet niet of je hieruit nou echt meer damp en smaak haalt, iemand hier inzicht op? Aangezien ik niet elke keer te veel wil instellen ik wil gewoon dampen. Maar verbetering is altijd welkom (=

  - Single ego CE5+ grote batterij capaciteit 1100mAh alleen geen twist. Gewoon omdat de prijs zo goedkoop is om weer te beginnen, maar is het wel een verstandige investering of beter gelijk goed? (20,- euro)

  Graag advies!
   
 2. dutch onsea

  dutch onsea Super Member Verified Member ECF Veteran

  Mar 14, 2013
  gent/Belgium
  Ik heb de innokin en de Ego`s(twist en gewoon) en de Egotwists zijn veruit de beste. Ik ben bezig met silica atomisers en grotere mods maar voor onderweg gebruik ik nog steeds die Ego`s. Voor beginners denk ik dat zo`n ego met bv. een mini-vivinova of protank perfect is. En ja die variabele volt-optie maakt echt heel veel uit.
  veel plezier
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice