Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν ξερω πως το ονομασω ρε παιδια, παντως ειναι φτιαγμενο μονο για την υπαρχουσα Ιθακη. Ας πουμε οτι ειναι αναβαθμιση και ταυτοχρονα κατι λιγο διαφορετικο
εχω εγω θανο.τι τρεχει;αναβαθμιση;

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Σε ευχαριστω πολυ αδερφε και το "αδερφε" το εννοω πληρως. Αλλα ρε Στελιο, αυτες οι φωτο που βγαζεις ειναι σκετη τρελλα!!. Ετσι μουρχεται να σου στελνω πρωτοτυπα να τα φωτογραφιζεις πριν ξεκινησω προπαραγγελιες!!!
Καλησπερα αδελφια, μολις γυρισα απο Μαντσεστερ και με περιμεναν τα Just

Θανο και Βασιλακη θελω να σας ευχαριστησω πραγματικα ρε παιδια, τι να πω με συνγκινειται και το εννοω. Δεν περιμενα ουτε ειχα καμια απαιτηση να μου στειλετε το νουμερο 1 και το οντως "αεροπορικο" 747. Να ξερεται οτι η οικογενεια των Τζιτζι μου εχει αλλαξει τη ζωη, οχι τοσο επιδη εχω να ακουμπισω τσιγαρο χρονια αλλα πανω απ'ολα μου εδωσε τη χαρα να γνωρισω μερικα καταπλικτικα παιδια που εχω την τιμη να αποκαλω φιλους. Να ειστε καλα παντα φιλοι μου.

ΥΓ Θανο μα την Παναγια δεν ξερω πως τα καταφερνεις ρε κερατα αλλα δεν περιμενα ουτε πιστευα οτι ειναι δυνατον να πω μια μερα οτι βρηκα κατι καλυτερο απο το GGTS. Και ομως οχι απλως καλυτερο ειναι το Just αλλα μπορω να πω οτι ειναι LIGHT YEARS AHEAD. Σου βγαζω το καπελο φιλαρακο πραγματικα εχεις φτιαξει το ULTIMATE GG. Επιδη θελω να τους ατμισω τη μανα σημερα θα βγαλω καλυτερες φωτο σε λιγες μερες

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αχαχαχα, κανω οτι μπορω Μανο.
Καλησπέρα στα παιδιά! Εγώ για το JGG ένα έχω να πώ και ας μην είμαι ακόμη κάτοχος.Έφτιαξε ένα νέο FULL AD CAP και τους άφησε έτη πίσω again.
Ο άνθρωπος είναι μακράν ο Νο1 στον πλανήτη Γή.
Βρέ μήπως είσαι από άλλον πλανήτη; ααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Sent from my wp7 using Tapatalk

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
θανο μου σ'ευχαριστω αδελφε αλλα οι φωτο ειναι βιαστικες του κωλου γιατι ηθελα να τα ατμισω. Κατσε να βαλω λιγη προσπαθεια σε μερικες μερες και θα βγαλω μερικες πραγματικα καλες. Οτι θες παντως ξερεις οτι θα σου βγαλω

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
δεν ξερω γιατι δεν μπορω να δω την σελιδα Μανο αλλα πριν μου στειλεις νεο link για να την ανοιξω, πρεπει να σου πω οτι δεν αντιγραφω ποτε κανεναν διοτι σχεδον δεν ξερω τι υπαρχει στην αγορα. Αν ρωτησεις τον Βασιλη, θα σου πει οτι καθε φορα που παω στο μαγαζι του, μου δειχνει νεα προιοντα τα οποια ειναι στην αγορα εδω και πολυ καιρο και φυσικα δεν εχω παρει ειδηση οτι υπαρχουν. Επισης, οτι εχω δει, το εχω δει μετα απο παροτρυνση καποιων φιλων οταν ειμαι στο μαγαζι του Βασιλη, ή οταν βλεπω στα χερια τους ενα τσιγαρο και το κοιταω για να δω αν εχει κατι καινουργιο ή παλι εχει φτιαχτει με τα τετριμενα σχεδια
Θανάση θα ήθελα να δώσεις μια απάντηση σ'αυτούς που πιστεύουν ότι αντέγραψες αυτό και απλά το πήγες παραπέρα :
ce3 -

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Μολις τωρα καταφερα και ανοιξα την σελιδα Μανο. Επειδη ειλικρινα δεν ξερω τι εχουν κανει οι κινεζοι και τι υπαρχει στην αγορα, θελω να σε ρωτησω αν αυτο το κινεζικο φτιαχτηκε πριν ή μετα απο τον Οδυσσεα, διοτι πιστευω οτι μαλλον εμενα αντεγραψαν ως συνηθως και οχι εγω φυσικα αυτους

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
σε ευχαριστω πολυ ρε Στελιο, εισαι και γαμω τα παιδια ρε φιλε. Εν τω μεταξυ, πως καταφερες και βιδωσες τον Οδυσσεα με την GGTS base στο justGG?
θανο μου σ'ευχαριστω αδελφε αλλα οι φωτο ειναι βιαστικες του κωλου γιατι ηθελα να τα ατμισω. Κατσε να βαλω λιγη προσπαθεια σε μερικες μερες και θα βγαλω μερικες πραγματικα καλες. Οτι θες παντως ξερεις οτι θα σου βγαλω

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε Θανο ειδες απο τις φωτο οτι το εβαλα και δεν το εβαλα με καμια παραπανω προσπαθεια απο οτι εβαλα την Ιθακη. Το μονο που επρεπε να κανω ηταν να ξεβιδωσω λιγο το CT pin. Το ιδιο εγινε και με τον Ιαττυ με τη βαση του GGTS

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μα το CT δεν το εφτιαξα για να βιδωνει πανω του ο Οδυσσεας. Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει. Εκτος και αν ο μηχανουργος εκανε καμμια "μαλακια" χωρις να το ξερω.

Παντως στο δικο μου justGG, η βαση Ody δεν βιδωνει

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Οταν λες δεν βιδωνει εννοεις δεν κανει το σπειρωμα η δεν φτανει μεχρι κατω το πιν; Εμενα βιδωνει κανονικα χωρις κοπο και αν ξεβιδωσω λιγο το CT pin κανει τελεια επαφη και καθεται χωρις να εχει αποσταση απο το CT

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Μολις τωρα καταφερα και ανοιξα την σελιδα Μανο. Επειδη ειλικρινα δεν ξερω τι εχουν κανει οι κινεζοι και τι υπαρχει στην αγορα, θελω να σε ρωτησω αν αυτο το κινεζικο φτιαχτηκε πριν ή μετα απο τον Οδυσσεα, διοτι πιστευω οτι μαλλον εμενα αντεγραψαν ως συνηθως και οχι εγω φυσικα αυτους

Το συγκεκριμένο όταν φτιάχτηκε ο Οδυσσέας δεν υπήρχε ποτέ και πουθενά.Αλλά άμα τους πω καμμιά κουβέντα για την ιστορία σε βαφτίζουν και παπαγάλο του Θανάση.Άϊντε

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Τελικα ο Βασιλης εχει δικιο οταν λεει οτι ο ηλιθιος ειναι ανικητος. Οτι και να κανεις, θα το χασεις το παιχνιδι Μανο :laugh:
Το συγκεκριμένο όταν φτιάχτηκε ο Οδυσσέας δεν υπήρχε ποτέ και πουθενά.Αλλά άμα τους πω καμμιά κουβέντα για την ιστορία σε βαφτίζουν και παπαγάλο του Θανάση.Άϊντε

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εχεις ενα μικρο κενο Στελιο. Αυτο εννοω και εγω, οτι δεν μπορει η βαση να βιδωσει μεχρι τερμα. Ισως να ηταν ωραια ιδεα να φτιαξω βασεις Οδυσσεα που να βιδωνουν στο ct και να τις δωσω πολυ φθηνα, ετσι για να εξυπηρετησω τον κοσμο που του αρεσει ο Οδυσσεας

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Θάνο εδώ στο JustGG νήμα λένε ότι η απόσταση είναι τεράστια σε μερικά. Αυτό που βλέπεις στο δικό μου με το γυμνό μάτι ούτε κάνει φαίνεται η φωτο είναι πολύ κοντινή

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread