Να'σαι καλα Γιαννακη, σ'ευχαριστω φιλαρακο 

εχω εγω θανο.τι τρεχει;αναβαθμιση;
Καλησπερα αδελφια, μολις γυρισα απο Μαντσεστερ και με περιμεναν τα Just
Θανο και Βασιλακη θελω να σας ευχαριστησω πραγματικα ρε παιδια, τι να πω με συνγκινειται και το εννοω. Δεν περιμενα ουτε ειχα καμια απαιτηση να μου στειλετε το νουμερο 1 και το οντως "αεροπορικο" 747. Να ξερεται οτι η οικογενεια των Τζιτζι μου εχει αλλαξει τη ζωη, οχι τοσο επιδη εχω να ακουμπισω τσιγαρο χρονια αλλα πανω απ'ολα μου εδωσε τη χαρα να γνωρισω μερικα καταπλικτικα παιδια που εχω την τιμη να αποκαλω φιλους. Να ειστε καλα παντα φιλοι μου.
ΥΓ Θανο μα την Παναγια δεν ξερω πως τα καταφερνεις ρε κερατα αλλα δεν περιμενα ουτε πιστευα οτι ειναι δυνατον να πω μια μερα οτι βρηκα κατι καλυτερο απο το GGTS. Και ομως οχι απλως καλυτερο ειναι το Just αλλα μπορω να πω οτι ειναι LIGHT YEARS AHEAD. Σου βγαζω το καπελο φιλαρακο πραγματικα εχεις φτιαξει το ULTIMATE GG. Επιδη θελω να τους ατμισω τη μανα σημερα θα βγαλω καλυτερες φωτο σε λιγες μερες
ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
Καλησπέρα στα παιδιά! Εγώ για το JGG ένα έχω να πώ και ας μην είμαι ακόμη κάτοχος.Έφτιαξε ένα νέο FULL AD CAP και τους άφησε έτη πίσω again.
Ο άνθρωπος είναι μακράν ο Νο1 στον πλανήτη Γή.
Βρέ μήπως είσαι από άλλον πλανήτη; ααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Sent from my wp7 using Tapatalk
Θανάση θα ήθελα να δώσεις μια απάντηση σ'αυτούς που πιστεύουν ότι αντέγραψες αυτό και απλά το πήγες παραπέρα :
ce3 -
θανο μου σ'ευχαριστω αδελφε αλλα οι φωτο ειναι βιαστικες του κωλου γιατι ηθελα να τα ατμισω. Κατσε να βαλω λιγη προσπαθεια σε μερικες μερες και θα βγαλω μερικες πραγματικα καλες. Οτι θες παντως ξερεις οτι θα σου βγαλω
Μολις τωρα καταφερα και ανοιξα την σελιδα Μανο. Επειδη ειλικρινα δεν ξερω τι εχουν κανει οι κινεζοι και τι υπαρχει στην αγορα, θελω να σε ρωτησω αν αυτο το κινεζικο φτιαχτηκε πριν ή μετα απο τον Οδυσσεα, διοτι πιστευω οτι μαλλον εμενα αντεγραψαν ως συνηθως και οχι εγω φυσικα αυτους
Το συγκεκριμένο όταν φτιάχτηκε ο Οδυσσέας δεν υπήρχε ποτέ και πουθενά.Αλλά άμα τους πω καμμιά κουβέντα για την ιστορία σε βαφτίζουν και παπαγάλο του Θανάση.Άϊντε