Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
μα και το δικο μου αφηνει μεγαλη αποσταση Στελιο. Τελικα το προβλημα ειναι με τις βασεις που φτιαχτηκαν πριν απο ενα χρονο
Θάνο εδώ στο JustGG νήμα λένε ότι η απόσταση είναι τεράστια σε μερικά. Αυτό που βλέπεις στο δικό μου με το γυμνό μάτι ούτε κάνει φαίνεται η φωτο είναι πολύ κοντινή

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Τι να πω ρε συ Θάνο αλλα ούτε χαλαρές είναι, βιδωνουν τέλεια και είναι σαν βούτυρο. Θα τρελαθούμε τελικά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τίποτα άλλο από διάφορα στο σπείρωμα σε κάποιες βάσεις γιατι μερικοί λένε ότι οι δικές τους κάνουν μόνο 3 βόλτες και δεν πανε άλλο. Πάντως είμαι ερωτευμένος με το σιδερικό, είναι unplayable

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
axaxaxa unplayable ειναι η νεα σωστη λεξη Στελιο!:laugh:
Τι να πω ρε συ Θάνο αλλα ούτε χαλαρές είναι, βιδωνουν τέλεια και είναι σαν βούτυρο. Θα τρελαθούμε τελικά. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τίποτα άλλο από διάφορα στο σπείρωμα σε κάποιες βάσεις γιατι μερικοί λένε ότι οι δικές τους κάνουν μόνο 3 βόλτες και δεν πανε άλλο. Πάντως είμαι ερωτευμένος με το σιδερικό, είναι unplayable

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αιμα να μη χυθει Γιαννη:laugh:
Το έγραψε και ο Θανάσης νωρίτερα, το καλύτερο είναι να φτιάξει νέες βάσεις Οδυσσέα και Ιαττυ γιατί θα χυθεί πολύ μελάνι :laugh:
να πάρουμε και εμείς που δεν έχουμε :(

billypapa

Supplier Associate
ECF Veteran
Oct 17, 2011
1,394
3,820
49
Greece
www.e-smokeguru.gr
Καλησπερα αδελφια, μολις γυρισα απο Μαντσεστερ και με περιμεναν τα Just

Θανο και Βασιλακη θελω να σας ευχαριστησω πραγματικα ρε παιδια, τι να πω με συνγκινειται και το εννοω. Δεν περιμενα ουτε ειχα καμια απαιτηση να μου στειλετε το νουμερο 1 και το οντως "αεροπορικο" 747. Να ξερεται οτι η οικογενεια των Τζιτζι μου εχει αλλαξει τη ζωη, οχι τοσο επιδη εχω να ακουμπισω τσιγαρο χρονια αλλα πανω απ'ολα μου εδωσε τη χαρα να γνωρισω μερικα καταπλικτικα παιδια που εχω την τιμη να αποκαλω φιλους. Να ειστε καλα παντα φιλοι μου.

ΥΓ Θανο μα την Παναγια δεν ξερω πως τα καταφερνεις ρε κερατα αλλα δεν περιμενα ουτε πιστευα οτι ειναι δυνατον να πω μια μερα οτι βρηκα κατι καλυτερο απο το GGTS. Και ομως οχι απλως καλυτερο ειναι το Just αλλα μπορω να πω οτι ειναι LIGHT YEARS AHEAD. Σου βγαζω το καπελο φιλαρακο πραγματικα εχεις φτιαξει το ULTIMATE GG. Επιδη θελω να τους ατμισω τη μανα σημερα θα βγαλω καλυτερες φωτο σε λιγες μερες

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αδερφέ μετά απο αυτή την έκπληξη που μας έκανες να έρθεις απο τόσο μακριά για μια μόνο μέρα να μας τιμήσεις στα εγκαίνια νομίζω οτι κανείς δεν έχει αντίρρηση στο οτι άξιζε να πάρεις εσυ αυτά τα δυο νούμερα.
Αλλα η μεγάλη έκπληξη θα είναι να μας βρεις καμια μέρα ολους μαζί μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις :)

zantos

Ultra Member
ECF Veteran
Jun 14, 2012
2,753
2,589
65
ptolemaida
καλημερα.καλοατμιστα στελαρα,το just ειναι το απολυτο εργαλειο και οπλο μαζι.χαχαχαχαχαχαχαχα.αν και θα προτιμουσα νουμερο της αιρμπας που καβαλας Α340 η Α380 που θα παρεις τωρα.χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααα

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλησπερα αδελφια, μολις γυρισα απο Μαντσεστερ και με περιμεναν τα Just

Θανο και Βασιλακη θελω να σας ευχαριστησω πραγματικα ρε παιδια, τι να πω με συνγκινειται και το εννοω. Δεν περιμενα ουτε ειχα καμια απαιτηση να μου στειλετε το νουμερο 1 και το οντως "αεροπορικο" 747. Να ξερεται οτι η οικογενεια των Τζιτζι μου εχει αλλαξει τη ζωη, οχι τοσο επιδη εχω να ακουμπισω τσιγαρο χρονια αλλα πανω απ'ολα μου εδωσε τη χαρα να γνωρισω μερικα καταπλικτικα παιδια που εχω την τιμη να αποκαλω φιλους. Να ειστε καλα παντα φιλοι μου.

ΥΓ Θανο μα την Παναγια δεν ξερω πως τα καταφερνεις ρε κερατα αλλα δεν περιμενα ουτε πιστευα οτι ειναι δυνατον να πω μια μερα οτι βρηκα κατι καλυτερο απο το GGTS. Και ομως οχι απλως καλυτερο ειναι το Just αλλα μπορω να πω οτι ειναι LIGHT YEARS AHEAD. Σου βγαζω το καπελο φιλαρακο πραγματικα εχεις φτιαξει το ULTIMATE GG. Επιδη θελω να τους ατμισω τη μανα σημερα θα βγαλω καλυτερες φωτο σε λιγες μερες

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Aδερφέ (και το εννοώ) δεν έχω λόγια!!!
Συγχαρητήρια και καλορίζικα, καλοάτμιστα και πάντα αγραντζόυνιστα φίλε!!!
Πόσο χάρηκα με την κίνηση του Θάνου-Βασίλη δε λέγεται!! Ξεπλύθηκε και λίγο η στεναχώρια μου από τότε που πήρα το 0003 της Ιθάκης :(
Είσαι συλλέκτης και καταλαβαίνεις τι εννοώ. Μπορέι να μην σε νοιάζουν τα χαμηλά νούμερα και να είσαι άνθρωπος της παρέας, αλλά αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος να σου δείξει κάποιος την εκτίμησή του.
Μακάρι κάποια στιγμή κάποιος να οργανώσει μια έκπληξη για σένα και να ξέρεις οτι θα είμαι πρώτος που θα δηλώσω παρών!!
Αν δε με προλάβει ο Μάκης βέβαια :)

Τελικά πρέπει να αλλάξω το "imeoπαρατρεχάμενος" που δηλώνω στα Ελληνικά φόρουμς και να γράψω "CaptSteeveτρεχάμενος" :laugh:

Keep vaping your unplayable JGG bro :toast:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Αδερφέ μετά απο αυτή την έκπληξη που μας έκανες να έρθεις απο τόσο μακριά για μια μόνο μέρα να μας τιμήσεις στα εγκαίνια νομίζω οτι κανείς δεν έχει αντίρρηση στο οτι άξιζε να πάρεις εσυ αυτά τα δυο νούμερα.
Αλλα η μεγάλη έκπληξη θα είναι να μας βρεις καμια μέρα ολους μαζί μπροστά σου χωρίς να το περιμένεις :)

Βασιλακη μου για μενα να ερθω δεν ειναι τιποτα και δεν μπορουσα να μην σε ευχηθω με την παρουσια μου για το νεο μαγαζι, δεν ανοιγει νεο Guruμαγαζο καθε μερα. :) Ισα ισα, καθε ευκαιρια να σας δω και να περασουμε λιγο μαζι για μενα ειναι ευτυχια.
Παρεπιπτοντως η FedEx μαμαει και δερνει φιλαρακο, τρομερα γρηγορο σερβις

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μακαρε σ'ευχαριστω αδελφε μου εχω βρει τη νιρβανα μου με τουτο το νεο σιδερικο. Ο μαστορας θα μας τρελανει ολους διολου, ειμασταν που ειμασταν αλλα το Just θα μας αποκανει χαχαχαχαχαααααααα

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
M: Good morning treble-zero-one (0001).

Cpt S: Good morning Sir.

M: Your mission today involves photographing HCQVM's (High Construction Quality vaping Mods).

Cpt S: With pleasure Sir.

M: You will produce photographic evidence of these devices for the Ministers on ECF. Be careful 0001, your work will be greatly scrutinized.

Cpt S: As always, you can rely on my devoted care to detail Sir.

M: Oh, and one more thing Agent Steve.

Cpt S: Yes Sir ?

M: Please DO start taking your Martini stirred! This shaken crap HAS to stop one of these days!!

Cpt S: Yes, sir. After all my name is Steve. CAPTAIN Steve!!!

(To be continued......)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα α ρε παλαβιαρη, τη Moneypenny θελω να κουτουπωσω

Εχθες παντως με το που μπηκα και με περιμενε το πακετο απο το Βασιλη πηγα πρωτα εφτιαξα ενα Hendricks και μετα εκατσα και το ανοιξα. Πρεπει να κατεβασα 4-5ml υγρο και αρκετα παραπανω ml Hendricks

Master_Yoda

Super Member
ECF Veteran
Jul 22, 2013
390
704
Dagobah
χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα α ρε παλαβιαρη, τη moneypenny θελω να κουτουπωσω

Εχθες παντως με το που μπηκα και με περιμενε το πακετο απο το Βασιλη πηγα πρωτα εφτιαξα ενα hendricks και μετα εκατσα και το ανοιξα. Πρεπει να κατεβασα 4-5ml υγρο και αρκετα παραπανω ml hendricks

Να τα χαίρεσαι τα ggια αδελφούλη! Καλοάτμιστα!

Πάντως μια από αυτές τις μέρες δε θα κρατηθώ και θα χώσω κάνα απο τα παλαιομένα ρούμια που έχω σε καμιά Ιθάκη και θα φύγω ποιο αεροθούμενος και απ'το 340 σου!!

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Μην το γελας αυτο ειναι οχι μονο εφικτο αλλα εχει ξαναγινει. Αμα παρεις απο τα υγρα του Βασιλη τα vg σκετα με τη νικοτινη και βαλεις λιγο απο το καλο Ρουμι θα ειναι μπομπα :)

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλημερα σε ολη την παρεα,τα gg σας τελειααααα,αντε να ερθει η σειρα μου,για πειτε μου καμμια καλη αλοιφη να τα γυαλισω με το ντρεμελ μου,λεω για την ποπη,και οδυσσεα-ιαττυ

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλημερα σε ολη την παρεα,τα gg σας τελειααααα,αντε να ερθει η σειρα μου,για πειτε μου καμμια καλη αλοιφη να τα γυαλισω με το ντρεμελ μου,λεω για την ποπη,και οδυσσεα-ιαττυ

Kaλημέρα Γιάννη... Aytosol ή Glanol και είσαι οκ!!!

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread