Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Γκαμπο, για να ξερουμε τι λεμε.

Εχουμε σκετο νερο το οποιο βραζει στους 100 βαθμους. Αν προσθεσουμε λιγη vg (και υποθεσουμε οτι η vg εχει σημειο ζεσεως μεγαλυτερο του νερου), τοτε το μιγμα θα βρασει στους 120 βαθμους για παραδειγμα. (Εξαρταται απο την ποσοτητα της vg στο μιγμα).

Η μπαταρια δινει ορισμενη ενεργεια στο μιγμα, (πχ 121 βαθμους), τοτε το μιγμα θα βρασει. Επιδη ομως η μπαταρια μπορει να βρασει και σκετη vg, αυτο σημαινει οτι η θερμοκρασια που αναπτυσεται ειναι πολυ περισσοτεροι βαθμοι στο ατομαιζερ. Και αν ειναι 300 βαθμοι για παραδειγμα, η αραιωμενη vg οχι μονο θα φτασει στην θερμοκρασια ζεσεως και θα παραξει ακρολεινη αλλα θα ζεσταθει πολυ ευκολοτερα και γρηγοροτερα απο το πηχτη και μη αραιωμενη vg, επομενως θα παραξει ακρολεινη πολυ γρηγοροτερα.

Θα το ξανασκεφτω αλλα δεν νομιζω οτι κανω λαθος

Εννοείς δηλαδή οτι και οι 2 περιπτώσεις θα φτάσουν τους 280-300 βαθμούς δυνητικά απλά η αραιωμένη μπορεί να το κάνει γρηγορότερα αν καταλαβαίνω σωστά.
Μήπως όμως το πρόβλημα είναι οτι στην μη αραιωμένη πρέπει να φθάσει απαραίτητα στους 300 βαθμούς για να πάρουμε τζούρα ενώ στην αραιωμένη μέχρι να τους φθάσει έχουμε ήδη πάρει την τζούρα αφου έχει ξεκινήσει ο βρασμος από τους 130 αρα δεν προλαβαίνουμε να φθάσουμε στο σημείο παραγωγής της ακρολεϊνης;

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις απορίες μας και στον γιατρό ώστε να έχουμε και τις απαντήσεις του.
Απλά δώσε μου το οκ να μεταφέρω τα αποσπάσματα από εδώ στο άλλο φόρουμ ώστε να απαντήσει.

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Καλημερα στην παρεα. Ευκαιρια να πειτε και σεις ΟΧΙ στις γυναικες σας σημερα καθαρματα

Διάγγελμα του Ιωάννη Μεταξά προς τον ελληνικό λαό (28-10-1940)

Προς τον ελληνικόν λαόν,
Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της. Μολονότι επεδείξαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην, προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημας το δικαίωμα να ζώμεν ως ελεύθεροι Έλληνες μου εζήτησεν σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν, την παράδοσιν τμημάτων του εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της. θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρέσβυν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ' εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
Έλληνες,
τώρα θα αποδείξωμεν εάν είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας, την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος ας εγερθή σύσσωμον, αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας, και τας ιεράς μας παραδόσεις.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών
Ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως
Ιωάννης Μεταξάς

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Και το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν που πάντα σκορπά ρίγη συγκίνησης...

"Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουσιν από της 05:30 ώρας της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους."

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
εννοειται Γκαμπο οτι πρεπει να το κανεις και ας περιμενουμε τις απαντησεις του.
Εννοείς δηλαδή οτι και οι 2 περιπτώσεις θα φτάσουν τους 280-300 βαθμούς δυνητικά απλά η αραιωμένη μπορεί να το κάνει γρηγορότερα αν καταλαβαίνω σωστά.
Μήπως όμως το πρόβλημα είναι οτι στην μη αραιωμένη πρέπει να φθάσει απαραίτητα στους 300 βαθμούς για να πάρουμε τζούρα ενώ στην αραιωμένη μέχρι να τους φθάσει έχουμε ήδη πάρει την τζούρα αφου έχει ξεκινήσει ο βρασμος από τους 130 αρα δεν προλαβαίνουμε να φθάσουμε στο σημείο παραγωγής της ακρολεϊνης;

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω τις απορίες μας και στον γιατρό ώστε να έχουμε και τις απαντήσεις του.
Απλά δώσε μου το οκ να μεταφέρω τα αποσπάσματα από εδώ στο άλλο φόρουμ ώστε να απαντήσει.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οτι αυτοι οι Ελληνες δεν υπαρχουν πια, ή οτι ειναι λιγοστοι Στελιο και Γαβριηλ. Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους πατριωτες. Θα ζουσαμε παλι την εποχη του Περικλη. Ειμαι βεβαιος οτι οσοι βρισκονται μεσα στο δικο μας το forum θα εδιναν και τη ζωη τους για να λιωσουμε οποιον επιβουλευεται την πατριδα. Και αυτο πρεπει να κανουμε με τους εθνοπροδοτες που μας περιβαλουν τα τελευταια χρονια και εχουν καταστρεψει την Ελλαδα.

Ουστ ρε κοπριτες, αληταραδες, εγκαθετοι, εφιαλτες

Ζητω η Ελλαδα ρε!!

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οτι αυτοι οι Ελληνες δεν υπαρχουν πια, ή οτι ειναι λιγοστοι Στελιο και Γαβριηλ. Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους πατριωτες. Θα ζουσαμε παλι την εποχη του Περικλη. Ειμαι βεβαιος οτι οσοι βρισκονται μεσα στο δικο μας το forum θα εδιναν και τη ζωη τους για να λιωσουμε οποιον επιβουλευεται την πατριδα. Και αυτο πρεπει να κανουμε με τους εθνοπροδοτες που μας περιβαλουν τα τελευταια χρονια και εχουν καταστρεψει την Ελλαδα.

Ουστ ρε κοπριτες, αληταραδες, εγκαθετοι, εφιαλτες

Ζητω η Ελλαδα ρε!!

Α ρε Κολοκοτρωνη μου εσυ :laugh: Πως μ'αρεσει οταν σε πιανει το πατριωτικο σου και μιλας βρωμικα :lol::lol:

images

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
Αδερφε, παντα ημουν τρελλος πατριωτης και πηδαω τους μαλακες οποτε γουσταρουν. Αι σιχτιρι με τις παλιοαδερφες εκει χάμω
Α ρε Κολοκοτρωνη μου εσυ :laugh: Πως μ'αρεσει οταν σε πιανει το πατριωτικο σου και μιλας βρωμικα :lol::lol:

images

sakis7

Senior Member
ECF Veteran
Jul 8, 2012
213
227
Athens Greece

images

Ρε Captain δε μοιαζει λιγο του ...ξερεις ονοματα δε λεμε (εδωσε και μια συλλογη στον Γκουρου) γιατι θα αρχισει τη γκρινια μετα και ποιος τον ακουει...
Καλησπερα σε ολους,
Καλησπερα Κυριε Στελιο (Spiderman) .
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
αδερφε, οχι μονο δεν κανω εκπτωσεις αλλα ακριβαινω συνεχεια. Μακαρι να εκαναν ολοι το ιδιο και θα τους τρωγαμε λαχανο.

Το κακο ειναι οτι οταν δεν σκεφτεσαι το γενικο καλο θα σε παρει η μπαλλα. Αυτο που μας εχει φαει ειναι οτι δεν εχουμε ομαδικοτητα και μας πετσοκοβουν ευκολα εναν εναν. Μαλλον θελουμε ολοι να ειμαστε οι αρχηγοι διοτι αλλιως αισθανομαστε σκουπιδια. Μαλλον επειδη ειμαστε πιθανοτατα και θελουμε αναδειξη προσωπικη οποτε παλι πεφτουμε στην ιδια παγιδα της ατομικοτητας.

Δεν κοβει το ρημαδι ρε γαμωτο και το κακο ειναι οτι θα γινουμε ακομη φτωχοτεροι σε μορφωση κοινωνικη και ακαδημαικη μετα το κλεισιμο των πανεπιστημιων. Τελικα θα καταληξουμε σαν τους Πακιστανους.

Ολα αυτα φαινονται μακρινα αλλα ειναι μια ανασα απο εμας. (Μακρινο ηταν και το μνημονιο)

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread