Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

imeothanasis

Unregistered Supplier
ECF Veteran
Feb 13, 2009
47,882
34,510
Athens, Hellas
gg-goldengreek.com
aaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaa τι κανει το ατομο ρε φιλε!!!!!!!! Τρελλο και ατελειωτο γελιο λεμε!!!

παρεπιπτοντως κανει πλακα με τον Δημητρη ή τα εννοει αυτα που λεει? Εγινε κατι μεταξυ τους ή απλως κανουν πλακα ο ενας στον αλλον?

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
aaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaaaaa τι κανει το ατομο ρε φιλε!!!!!!!! Τρελλο και ατελειωτο γελιο λεμε!!!

παρεπιπτοντως κανει πλακα με τον Δημητρη ή τα εννοει αυτα που λεει? Εγινε κατι μεταξυ τους ή απλως κανουν πλακα ο ενας στον αλλον?

Πλακα κανει συνεχεια ο ενας στον αλλον :laugh:

Ειναι κολλητοι Θανο

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Mακάρι να τους είχαμε, θα μας πέθαιναν στα γέλια :laugh:
Ένα μπράβο και στον Δημήτρη για την παρουσίαση του JustGG με μια Πηνελόπη :)

Last edited:

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Tουλάχιστον ασχολήθηκε Στέλιο :)

Τι εννοείς ασχολήθηκε ρε εσύ Στέλιο; Οποιος θέλει την καλύτερη εμπειρία ατμισματος πρέπει να ασχοληθεί με το να σεταρει ένα από τα atomizer του Θανάση. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αδελφέ και δεν έχω βρει τίποτα καλύτερο από τα GG. Όλα θέλουν να ασχοληθείς ακόμη και τα Κινεζικα αλλα με τα GG η ανταμειβη αξίζει και με το παραπάνω

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Για να μην με παρεξηγησεις εννοω οτι κανονικα θα επρεπε να ασχοληθει ο Δημητρος πριν 2 χρονια τουλαχιστον. Αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας κτλ κτλ ............... You know ;)

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Τελος παντων, οπως εχω πει στο Θανο πολλες φορες και καιρο τωρα ο Δημητρης ειναι καλο παιδι και εχει κανει παρα παρα πολλα για τους ατμιστες απλα θα ηθελα να αναδεικνυει λιγο πιο πολλη τον νουμερο εναν κατασκευαστη καθως και τους αλλους Ελληνες κατασκευαστες στο εξωτερικο.

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Αυτό είπα ρε αλλά με 2 λόγια: "Tουλάχιστον ασχολήθηκε" :)
Τουλάχιστον ας ελπίσουμε να συνεχίσει τις παρουσιάσεις γιατί αυτός έχει και καλή εικόνα, όχι σαν ορισμένους ονόματα δε λέμε :laugh:

steliosss

ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
www.e-smokeguru.gr
Ρε βλάκα αεροεμμηνόπαυση έχεις;;;;;; :laugh:
Είναι δυνατόν να μην μ'αγαπάς τόσο ομορφόπαιδο που είμαι;;;;;;; :D

Απλά σε έπιασε κι εσένα το παράπονο για κάποιες αδικίες που βλέπεις!!! ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!
Μη μου συγχίζεσαι μωρή και είσαι και μεγαλύτερός μου και σε κρίσιμη ηλικία :laugh:

soulseek

Ultra Member
ECF Veteran
Verified Member
Aug 12, 2013
1,176
1,503
London, UK
Kαλημέρα.
Η απάντηση του ιατρού στις απορίες μας.

Δεν καταλαβαίνω το κείμενο. Στην πρώτη παράγραφο λέει ότι δεν πρέπει να αραιώνουμε την VG γιατί δεν φτάνει ποτέ 300 βαθμούς η θερμοκρασία της αντίστασης, στην 3η παράγραφο λέει ότι θα φτάσει 300 βαθμούς και θα παραχθεί ακρολείνη....

Η θερμοκρασία που πιάνει η αντίσταση έχει να κάνει με το περίσσιο ενέργειας που δεν χρησιμοποιείται αλλού παρά μόνο για την παραγωγή θερμότητας. Όταν καίμε το φυτίλι στεγνό η αντίσταση πυρακτώνεται. Πόση θερμοκρασία έχει εκείνη τη στιγμή? 400, 500, 600 βαθμούς? Με θερμογραφική κάμερα φάνηκε πάντως να ξεπερνάει ΑΝΕΤΑ τους 350 βαθμούς (δεν ανέφεραν ακριβή τιμή).

Από εκεί και πέρα, σημασία έχει που χρησιμοποιείται η ενέργεια που δίνουμε στην αντίσταση-φυτίλι. Όταν είναι στεγνό, δεν χρησιμοποιείται πουθενά και γίνεται θερμότητα. Όταν έχουμε υγρό, τότε η ενέργεια χρησιμοποιείται για την μετατροπή του υγρού σε αέριο. Η θερμοκρασία θα εξαρτηθεί από την θερμοκρασία που χρειάζεται το υγρό για να εξατμιθεί.

Από εκεί και πέρα, ο καλός αγωγός του ηλεκτρισμού απλά σημαίνει ότι το υγρό έχει μηδενική αντίσταση. Δεν αλλάξει κάτι σε αυτό, πέρα από το γεγονός ότι ένας κακός αγωγός ουσιαστικά σημαίνει ότι αυξάνει την συνολική αντίσταση (άρα θα μειώνει την ενέργεια).
Όσο αφορά την θερμοχωρητικότητα (heat capacity), αυτή είναι πράγματι υψηλότερη στο νερό, αλλά αυτό έχει περισσότερο να κάνει με τον ρυθμό αύξησης της θερμοκρασίας κατά την μετατροπή από υγρό σε αέριο, αφού παρόλη την αυξημένη θερμοχωρητικότητα πάλι η θερμοκρασία βρασμού είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με την γλυκερίνη.

Για να αποφύγουμε λοιπόν τις υψηλές θερμοκρασίες (που οδηγούν σε παραγωγή ακρολείνης αλλά και φορμαλδεύδης) θα πρέπει να διαλύουμε την VG. Έτσι κι αλλιώς, έχω την εντύπωση ότι η VG είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί αδιάλυτη, λόγω του υψηλού ιξώδους...

Sorry pedia ta grafw greeklish giati viazome.
Loipon, o Giatros anaferei oti i thermokrasia antistasis ftanei mexri kai tous 600 vathmous alla mono otan einai stegni. To idio pythanon na min isxiei otan exoume ygro mesa sto fitili giati ena megalo meros auths tis energias zestenei to ugro apeuthias.
Par'ola auta, i pio sigouri lisi tha itan ontws na prosthesei kapoios nero stin VG gia na katevasei ton vathmo vrasmou apo tous 290.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread