Ελληνες (γενικα) 2

Status
Not open for further replies.

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Ρε βλάκα αεροεμμηνόπαυση έχεις;;;;;; :laugh:
Είναι δυνατόν να μην μ'αγαπάς τόσο ομορφόπαιδο που είμαι;;;;;;; :D

Απλά σε έπιασε κι εσένα το παράπονο για κάποιες αδικίες που βλέπεις!!! ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!
Μη μου συγχίζεσαι μωρή και είσαι και μεγαλύτερός μου και σε κρίσιμη ηλικία :laugh:

Πας φιρι φιρι για μπινελικια βλεπω :laugh:

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Sorry pedia ta grafw greeklish giati viazome.
Loipon, o Giatros anaferei oti i thermokrasia antistasis ftanei mexri kai tous 600 vathmous alla mono otan einai stegni. To idio pythanon na min isxiei otan exoume ygro mesa sto fitili giati ena megalo meros auths tis energias zestenei to ugro apeuthias.
Par'ola auta, i pio sigouri lisi tha itan ontws na prosthesei kapoios nero stin VG gia na katevasei ton vathmo vrasmou apo tous 290.

Η αλήθεια είναι οτι και η επιχειρηματολογία του Θάνου πολύ καλή μου φαίνεται... και έχω μπερδευτεί.
Μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, θα συνεχίσω να ατμίζω τις βάσεις του Βασίλη που αν θυμάμαι καλά είναι αραιωμένες με 14% και θα δούμε!

CaptSteve

Airborn ECF Guru
ECF Veteran
Verified Member
Nov 20, 2011
14,537
40,523
41,000ft at M 0.85
Έχεις μάθει να βρίζεις αυτούς που λένε αλήθεια; :2cool:

και επειδη ειναι αληθεια πρεπει να το λες δηλαδη; Ποιος εισαι ο Παγκαλος; :laugh:

Last edited:

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν ΄΄κολλημενο΄΄ με τα GG είναι η αφιέρωση στα tube του από τον imeo.

Ηρθε σήμερα η αφιέρωσή μου και γουστάρω τρελλά!!!
Θάνο πολλά ευχαριστώ αδερφέ πλέον το έκανα σετάκι με τον ιαττυ και δεν χορταινω να τα βλέπω.
Πολλά ευχαριστώ και τον Βάσια που μου το έστειλε και για όλα όσα κάνει.

:toast:

Last edited:

blue_gr

Super Member
ECF Veteran
Verified Member
Nov 28, 2011
567
349
51
Athens,Hellas
Ισοκράτης
(436 π.Χ. – 338 π.Χ.)

«Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα.»

«Δεν πρέπει μόνο να επαινείς τους ενάρετους ανθρώπους. Θα πρέπει και να τους μιμείσαι.»

«Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»

«Μεγάλο κακό είναι οι χειρότεροι να εξουσιάζουν και να κυβερνούν τους καλύτερους.»

«Να μην ζηλεύεις κανέναν από εκείνους που κερδίζουν με αδικίες, αλλά περισσότερο να τιμάς εκείνους που με δικαιοσύνη ζημιώθηκαν.»

«Ο ισχυρός έχει σκλάβους, ο πλούσιος κόλακες και ο σοφός φίλους.»

«Οι άντρες κάνουν τις πράξεις και οι γυναίκες κάνουν τους άντρες.»

«Όσα με τη λογική βρίσκεις σωστά, αυτά εφάρμοσέ τα στην πράξη. Όσα δεν πρέπει να κάνεις, ούτε να τα σκέφτεσαι.»

john ampas

Super Member
ECF Veteran
Jul 16, 2013
339
599
56
Thessaloniki
Είστε ωραίοι ρε τσακάλια.
Είναι μεγάλη υπόθεση, να γυρίζεις το βράδυ στο σπίτι σου, κουρασμένος από τη δουλειά, να βλέπεις και να αγκαλιαζεις την οικογένεια σου......και να ανοίγεις το φόρουμ, να διαβάζεις και να χαμογελάς.
Σας ευχαριστώ ειλικρινά.
Χαίρομαι πραγματικά που συμμετέχω σε αυτό το νήμα.
Να είστε καλά.

johnny

Gabriel74

Ultra Member
ECF Veteran
Mar 23, 2012
1,757
733
Greece
Μεγια Γαβριηλο, ριξε μας καμια φωτο αδελφε να καμαρωσουμε και να χαρουμε λιγο βρε. :toast:

Καλοατμιστο αδελφε

Θα ρίξω αλλά θα υποσχεθείς οτι δεν θα γκρινιάζεις για το γυάλισμα. :p:D

steliosss

kindness always repays... be sure of that...
ECF Veteran
Verified Member
Apr 24, 2012
4,841
8,959
61
Athens - Greece (GG land)
www.e-smokeguru.gr
Καλορίζικο Γκάμπο... τη φώτο την έφαγες πάλι ρε;; :laugh: :toast:

Το λεπόν... βρήκα το #0003 JGG που πήγε :)

Όχι που δεν θα το έβρισκα χεχε... μάλλον στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν κατάσκοπος στην ΕΥΠ.. :D

Giannis Lagoudakis

Super Member
ECF Veteran
Sep 24, 2013
850
1,586
Zografou, Greece, Greece
Καλημερα στο παρεακι,χαθηκα λιγο γιατι εχω μετακομιση αυτες τις μερες και μου εχει φυγει η ψυχη....μιλαμε ρε μαγκες για μεγαλο μανικι,αλλα ειμαι στα τελειωματα

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread