• This forum has been archived

If you'd like to post a thread, post it here instead!

View Forum

Hyde Park

Status
Not open for further replies.

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
A jak tak to nie znam :D ale ubierać tego krzaka nigdy nie lubiłem :laugh:
Za młodego to baardzo lubiem krzakulca ubierać ale to inna choinka była niewiele zabawek takich samych , bombki różne gromadzone w rodzinie latami.
A teraz to pełna komercha jest :glare: mam dwie wersje - srebrną i złotą i tak na zmianę - ehhhh

... Kaazz... a czy Ty zjadles golabki ktore Ci upieklam???... Sa na stronie 11 tego thread... jeszcze sa gorace !:p
zjadłem ,zjadłem ze smakiem :p ino nie rozumiem po co ten świerczek - nawet zły nie był ale to wydłubywanie igieł z pomiędzy zębów :D

...Zrob fotke Twojej choinki...
A ja mogę?:) A co tam....

Choinka.JPG

I z drugim "aniołkiem" :)

Toffi.JPG

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
A ja mogę?:) A co tam....

Choinka.JPG

I z drugim "aniołkiem" :)

Toffi.JPG

Mareckimt dzieki za podzielenie sie widokiem Twojej uroczej choineczki :)... ja tez mam nieduza.
No ale pieski to pobily wszystko bo rozumiem, ze na kazdym zdjeciu inny bo mowisz o "dwoch aniolkach".
Maja zdrowiutka, przepiekna siersc...widac ze sa bardzo szczesliwe i zadbane...
...i fajnie ze nie gryza bo juz je wyglaskalam :lol:!

No to i ja zrobie pozniej zdjecie naszego chojaczka... i moze nasza kicia "Usia" pozwoli na zapozowanie do zdjecia.

Kaazz

Senior Member
ECF Veteran
Verified Member
Oct 19, 2011
117
35
Poland
Stol przygotowany dla kazdego z was ktory mial ochotke przyjsc w tym przepieknym Dniu do tutaj.
Z wielka miloscia dla Kazdego...

2hsbz34.jpg

Na gora po prawej, przygotowalam to talerzyk dla moze kogos z was ktory sercem sercem potrzebuje pojesc dobrej sloneczkowej energi.
Smacznego :) Kasia.
Piękny stół wigilijny :)
A wszystkim życzę szczęśliwych ,zdrowych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia :)

Kasia

Super Member
ECF Veteran
Jun 29, 2011
539
302
USA
No to to jakesmy napelnili brzuszek...wczesniej ale zgodnie z tradycja Pana Najwyzszego... moj partner i Adam
pojechalismy na narty... o Boze jak bylo fanie.
Moj Partner to nartowiec ...a ja jakos pozwalam tolerancyjnie na ten sport.

Jak wiecie ....szermierka to moja pasja...ale tera zima i lubie to powietrze zimne...a potem goraca herbata z cytryna i rum.
Ja od wisny do jesieni to jezdze na moim rowerku...oh... tak jezdze na moim rowerku od 17 lat ...zawsze 26 kilometra ...dwa razy dookola jeziora Monona tuta( ale to inna historia o mojej rozmowie z Matka Natura)
No ale tera zima.. i cos trzeba wyrzucic kalorie :)
a po drodze to jeszcze my zachaczyli na skoki narciarskie takich maluchow...one mialy po 10 do 12 lat ... i bylo tak super ogladac .
i zaraz przypomialam sobie te skocznie narciarskie w Zakopanem.... i troszke nostalgi.. no wiecie...ta tesknota za moja ukachana POLSKA:p.

4h6p8g.jpg

I takiego pieknisia wychodowalam... moj Syn z Usia.:laugh:

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread